Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Sorry ali siva se bas vise sija od pozadi, ja sam zato i uzeo belu :)

Ma jok, previse je veliki za tako nesto :)

Navatao sam stravu od s3, od njega krenulo bas zestoko po dizajnu i sjaju :D

Elem, zanima me, kako zivis sa Noutom? Jel bar malo laksi za operisanje od keca? Ja juce kupio drugu Keca i sad mi se nesto sve manje fura ovoliki telefon (il sta god da je) 0.o

manji deluje (tj i jeste uzi u ruci od keca) tako da sve izgleda kao da imam s3 recimo malo veci.....nema sad predomisljanja kupuj kad stignes ....da s3 ima ovakvu bateriju i 2gb rama to bi bilo to....ovako samo treba malo vise obracati paznju dok je u dzepu ili kolima itd da ga ne zviznem u nesto.....

Ja uredno vozim kola sa telefonom u džepu (imam integrisan BT u kolima).

Mada mogu i da demosniram negde (pijem kratki espresso bez mleka i bitter lemon) ,)

btw Imam 2 metra- Može biti da i to ima uticaja. :-devil-:
BTW mozes da operises sa palcem jer ti je duzi 50% od mog. :D
Vi visoki imate jako velike sake. Nije mi jasno kako ste nekada koristili one prcvoljke od telefona? :p

Stigli mi Note 2 i Audio Dock iz Telenora :D

Ne dobija se kartica. U kutiji su: telefon, punjač sa USB kablom, slušalice i uputstvo.

Ufff vrlo rado bih kupio taj dock kada bi ga naso u slobodnoj prodaji pod uslovom da je glasan !:eek:

Imas u slobodnoj prodaji u comtradeu za 26000 :d

Dandy, jel otkljucan Note?

mislim da to nije taj dock :) stvarno, jel mogu slike docka i telefona?
edit:pardon, ipak jeste taj... e650... sad sam pogledan na telenor fb stranici. 28k u ct :S:

Poslednja izmena:
Sad sam na poslu, kucam ovo sa Note-a :), čim ugrabim malo vremena okačiću slike i probati dock.

Videh ga danas u Telenoru,ipak mi je preveliki to telefon,puno je veci od S3.Moze da se kuca na Note 2 sa jednom rukom,probao sam,ali je presirok.

N1 je presirok, N2 je bas kako treba :)

Pa sta znam.Moze na Note 2 modelu da se radi jednom rukom,bez problema,probao danas.

Upravo sam se igrao sa ovom telefoncinom :) sve u svemu jedini minus po meni predstavlja neadekvatan izbor materijala koji ne ide nikako u ovu kategoriju :( sve ostalo je na vrhunskom nivou

I meni bi bila korisna informacija da li je simfree, i ako nije da li postoji fazon da se trajno otključa...

Verovatno postoji kao što je bilo i za GS1 i za GS2 i za GS3 i za Note1, a biće tako i za Note 2.

Jel moze neko od vlasnika da potvrdi ovo za sim da li je zakljucan.I koliko je normalno traziti tj dati za ovaj tel sa telenor mreze

Jel moze neko od vlasnika da potvrdi ovo za sim da li je zakljucan.I koliko je normalno traziti tj dati za ovaj tel sa telenor mreze

Vec sam iznad 2x postavio to isto pitanje dal je sim free, nema potrebe svi redom :d

A za koliko dati, ispod 500e, dakle 4xx evra :)

Ako nista, uzecu za 450 iz shvice sa racunom i garancijom i cao.

Nazad
Vrh Dno