Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Moje prvo potpuno pražnjenje baterije.

WiFi, BT, 3G, Mobile Data, Sync ON

jumabyga.jpg

teguja7y.jpg

ademahep.jpg

Poslednja izmena:
2G ili 3G +WiFi? Data on nesto (2G ili 3G?) Osvetljenje? Generalno, bas fino :)

@ bbK1ng Jedini razlog zasto je ovaj telefon trenutno najbolji na trzistu:)

@ shatroghistro Za koliko nedelja stize roba sa DXa u Srbiju?

Poslednja izmena:
Meni je stigla za 9 radnih dana od dana kad je bila poslana:

2012-11-28195357.jpg

@ bbK1ng Jedini razlog zasto je ovaj telefon trenutno najbolji na trzistu:)

@ shatroghistro Za koliko nedelja stize roba sa DXa u Srbiju?

Jedini razlog sto je najbolji? Malo si permutovao- ovo je jedini ovakav uredjaj na trzistu, i to je dovoljan razlog da bude najbolji :d (I da nije unikat, specifikacije su dovoljne + baterija)

Za DX se meni nije desilo da stigne za 9 dana, najbrze 10-11, al isto tako je isto i do 35-40, sve zavisi dal je neki praznik kod njih, koliko brzo posalju, i koliko ce da zaludjuju ovde na carini :)

2G ili 3G +WiFi? Data on nesto (2G ili 3G?) Osvetljenje? Generalno, bas fino :)

Ne gasim WiFi jer veći deo dana provodim pokriven nekom mrežom (kuća i posao). Imam 1GB data plan tako da ne gasim ni 3G/Mobile data. Osvetljenje je, namerno, bilo na Auto. U početku mi se činilo da je to za nijansu tamnije nego što bi mi odgovaralo ali sam se veoma brzo navikao.

Nakon 3 dana korišćenja uzeo sam ponovo Ace u ruke da namestim ženi i nije mi jasno kako sam ga uopšte koristio koliko je mali ekran ;)

Jedini razlog sto je najbolji? Malo si permutovao- ovo je jedini ovakav uredjaj na trzistu, i to je dovoljan razlog da bude najbolji :d (I da nije unikat, specifikacije su dovoljne + baterija)

Ne bavim se permutovanjem :) Sve sto N2 ima manje vise poseduje svaki smartphone od 350=500e, ono sto ga cini jedinstvenim je screen on 6 do 8 sati screen on.

Ne bavim se permutovanjem :) Sve sto N2 ima manje vise poseduje svaki smartphone od 350=500e, ono sto ga cini jedinstvenim je screen on 6 do 8 sati screen on.

A nije jedinstven sto je jedini u svojoj klasi? Sto ima najveci ekran na trzistu? Sto jedini ima olovku? Then I must've been wrong x)

A zar ona motorola nema jos jacu bateriju?

Pa da, ali ne odgovara svima 5.5" tako da se opet ne može reći najbolji :) Motorola Razr Maxx ima 3300mah

Uh, malopre sam se igrao u radnji malo sa ovim telefonom, prvo mi se učinio ogromnim, posle toga i ne toliko. Sad kad pogledam moj sgs izgleda smešno :d. Najverovatnije ga uzimam preko mreže na firmu, sviđa mi se olovčica, veličina ekrana, malo me smara što je toliko veliki. Ne čini mi se ni previše težak.

Može li da se sedne sa njim u džepu od farmerki, ali iskreno?

Pa kada sedneš negde, prvo se izvadi telefon iz džepa da se vidi šta imaš, zar ne :d

Dobro, znači mora na astal u kavani :D Ili da krenem malo češće sako da nosim, pa u unutrašnji džep.

Ima li ijedan telefon za koji bi menjao note? Uzimamo preko firme puno telefona i mogu u principu da biram bilo koji, dostupan u Srbiji.

Uzmes N2, pa ako se predomislis, prodas i kupis koji god ti padne na pamet.

Pa ne mogu baš tako, potpisujem revers za telefon, moram da ga vratim ako odem iz firme. U svakom slučaju, jako sam blizu odluci da ga uzmem.

Ovo je super test po meni. Mogu pretpostaviti sta ce doneti 8 jezgara i mogucnost povezivanja pute DLNA sa nekim WD storage kao multimedijalni centar za dnevnu sobu. ;)
Svideo bi mi se ako bi postojala mogucnost optickog audija za dock kod N3 ili N4 u buducnosti.

Vec smo postavljali ovaj klip ;)

(svaki put kad stoji nov odgovor ja se nadam da je neki info za kupovinu preko operatera -.- )

u Telenor radnjama od 01.12.2012...

Koliko je pouzdana informacija? Tj, koji je izvor? Prvi pada u subotu, pa mi cudno da se neko cima subotom da krece s prodajom

@bb- zavisi kakve farmerice nosis, ali mislim da je nemoguce da se sedne s tim telefonom bez nekakvih uvrtanja tela il sta ti ja znam x) (ako imas srece da ga ne prelomis na 2 :D ) Bar mi je tako bio slucaj s kecom (a ne nosim preterano uske pantalone). Eventualno moze da se sedne ako farmerice/pantalone imaju dublji dzep

Poslednja izmena:
Ja uredno vozim kola sa telefonom u džepu (imam integrisan BT u kolima).

Mada mogu i da demosniram negde (pijem kratki espresso bez mleka i bitter lemon) ,)

btw Imam 2 metra- Može biti da i to ima uticaja. :-devil-:

Mnogo mi se sviđa što leđa nisu od iste glatke plastike kao S3 već su ih napravili ozbiljnije slično kao kod prvog Note-a. Definitivno idealan telefon za mene!

Razočarenje. To je ipak bio Note 1, dok Note 2 deluje jeftiniji izradom zbog plastike koja je magnet za otiske. Šteta :(

Sad bas gledam sta pises kad je plastika na dvojci isto glossy. Sreca pa ima siva verzija koja bas fino izgleda

Nazad
Vrh Dno