Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Eh blago tebi kad je tako jeftino tamo i super sto je 20% povraćaj...

Sad sam u Milanu i bio sam u Samsung store-u i košta 699 eura, ovde je povraćaj mislim oko 10% +/-

Po celom gradu šetaju devojke sa telefonima (Note2) i sa Note tabletom i daju ljudima da ih isprobavaju i tako vrše ankete :)

Poslednja izmena:
Jel neko zna dal vazi kod nas garancija telefona uzetog u evropskoj uniji?

Tesko..nije to Asus x)

Zovi BG elektronik pa pitaj, posto su oni zaduzeni za popravke 011 208 66 66

Naravno da ne.

Ja sam za isti taj zakasnio 30 minuta :D izgleda da je bilo veliko interesovanje

Ma cuti, odlepio sam, ne znam dal je oglas imao 20 pregleda kad sam video.. Smorio sam se ne mogu vise da cekam..

A samo da pitam- zasto je kupila? Jel voli tehniku ili samo zbog shminkanja? I gde kupila? Meni pobegao sa oglasa za 450 racun i garancija na 2g u shvici. Dzabe. Zakasnio sam 15ak minuta

pa tu i tamo zna da crta, pa ce joj biti od koristi za "krokije" pa posle moze i vektorski da predje preko toga (dugi niz godina, profi , ilustracija), dalje, posto nosi torbe smatra da je to prava stvar za nju... takodje voli da surfuje netom , a mislim da od nota nema bolje za to.... kupila je u nekoj prodavnici, rezervisala i otisla po njega! :) ja sam imao note onaj prvi, pa mi je bio glomazan....

*edit> dobacuje da ce okaciti neki crtez uskoro, cisto da vidite

Poslednja izmena:
pa tu i tamo zna da crta, pa ce joj biti od koristi za "krokije" pa posle moze i vektorski da predje preko toga, dalje posto nosi torbe smatra da je to prava stvar za nju... takodje voli da surfuje netom , a mislim da od nota nema bolje.... kupila je u nekoj prodavnici, rezervisala i otisla po njega! :) ja sam imao note onaj prvi, pa mi je bio glomazan....

Mislim, ovde u Srbiji il negde drugo, to..al nema veze, svakako cekam ponovo dobru ponudu slicnu ovoj danas. Blago tvojoj zeni kad ima bolji mob od muza :D

do sad je imala neke glupe blekberije, uzase od telefona.... ovde je uzela u beogradu u nekoj prodavnici na bulevaru.... nego da vas pitam , dal znate gde ima da se skine Sketchbook Pro a da bude ok rezolucija, kad skinem neku verziju 2.2.2 bude preko ivica, izlazi van ekrana.... verovatno sto je za drugu rezoluciju onu 800x1280 ?!

Ko zna gde je najeftinije uzeti tel preko i koliko se ceka na granici za povracaj pdv-a tj papirologije. Jel ima neka prodavnica u madjarskoj da je usput i ako moze neki link ili adresa gde se moze naci?

imas cuvenu 220volt.hu u segedinu , ja imam predobra iskustva sa njima, kupovao sam foto opremu za nekolko hiljada eur.... i PDV (AFA) mi se i te-kako isplatio, jako su koretktni, dogovorio sam se ,posto u segedinu nisu imali tad objektiv dopremili su iz Budimpeste i u 12h to me cekalo u prodavnici , kupovao sam kod njih do sada 3 puta.... ali raspitaj se oko AFA-e , nekima kazu da ne vracaju , nekima da vracaju..... meni su vracali uvek.... poslednji put kad sam bio afa je bila 25%

Nije lose po ovome ispade da su ovi nasi teski lopovi.80000 hendyland pa jel moguce da se toliko ugradjuju?

U ceskoj je jos jeftinije izadje 415e

Poslednja izmena:
Nista dok se ne pojave ovi telenorovci sa 24m garancije ;)

Isto su iz Madjarske, sa istom garancijom koju bi i tamo dobio, što si rekao da ti neko donese, samo to kažem :)
Ja sve što sam uzeo iz edigital-a (www.edigital.hu) od prodavca ovde sam dobio originalnu garanciju a svakako bi se ostvarivala preko njega.

A sta ti znaci racun i garancija iz Nemacke, Madjarske ili Ceske?

Ne znam da li znači ili ne znači, ali čovek reče da bi išao u Madjarsku po to, samo kažem da ima već to isto ovde za manje para :)

Inače ako se uzima na taj način, ako je od nekog pouzdanog, nema baš mnogo rizika, ako bude nešto on nosi nazad, vraća opet itd.

A sta ti znaci racun i garancija iz Nemacke, Madjarske ili Ceske?

Kako sta mi znaci? Imam cesto nekog ko bi mogaoda odnese mob u servis. Zeznuto je za kupovinu jer su velike pare u pitanju, ali samo da se odnese na servis nikakav problem.

@Lappy- nisam do sad video da neko stavio da ima garanciju druge zemlje. Uglavnom pise bez garancije ili garancija radnje.

Ne znam da li znači ili ne znači, ali čovek reče da bi išao u Madjarsku po to, samo kažem da ima već to isto ovde za manje para :)

Inače ako se uzima na taj način, ako je od nekog pouzdanog, nema baš mnogo rizika, ako bude nešto on nosi nazad, vraća opet itd.

Pa upravo to i hocu da kazem. Jutros sam video oglas za nov i neotpakovan 475 eur, a da ga pozoves spustice ti sigurno 10 eura ako ne i vise. A sam da ides negde preko da ga donosis,kostace ti sigurno vise i opet nemas garanciju kod nas pa makar dobio uz njega 5 fiskalnih racuna.
Ne znam sta vam je tolika frka da kupite ovde od nekog ko donosi neotpakovane telefone po ceni koja je i u inostranstvu pa cak i niza.

Shesnaesti put- lako cu da se snadjem ako imam racun i garanciju, posaljem preko nekog, bar znam da imam opciju, a ne da dam 500e i da posle imam drzac za papir. Ne znam ko daje 500e i da razmislja dal ce da mu crkne telefon

Kako sta mi znaci? Imam cesto nekog ko bi mogaoda odnese mob u servis. Zeznuto je za kupovinu jer su velike pare u pitanju, ali samo da se odnese na servis nikakav problem.

Pa ako imas nekog ko cesto ide preko i moze da ti odnese u servis, onda on moze i da ti kupi telefon preko ;)

Pa ako imas nekog ko cesto ide preko i moze da ti odnese u servis, onda on moze i da ti kupi telefon preko ;)

Ti ocigledno ne citas? Vidis da sam u poruci koju si licno citirao napisao da zeznuto jer su velike pare u pitanju? Kad crkne nema sta da izgubis i mogu da cekam kolko hoces. Ovo za kupovinu dok bi se realizovalo, stici ce kod nas sa operatera.

Sigurno ima neko ko donosi robu iz Madjarske i u vasem gradu / selu.

Kod nas se valjaju LCD televizori i druga tehnika iz Madjarske kao nenormalni. Ima lik koji donosi, pouzdan je i nema problema sto se tice garancije posto on i nosi nazad na reklamaciju. On ide jednom ili dva puta nedeljno za segedin tako da sve ide relativno brzo.
Drugaru koji je kupio LED 3D televizor je crko usled udara groma i posle mesec dana su mu zamenili - dobro on je imao i srece sto nisu provalili da je crko usled udara groma ali generalno niko se nije zalio da ga je ovaj lik zavrnuo za kes ili za garanciju.

Poslednja izmena:
Šta se od bumpera, futrola, leđa i sl najbolje pokazalo da Note. Verovatno će ista situacija biti i na Note 2.

p.s. Naručivao bih sa dx.com

p.p.s. Znam da je stvar individualna ali lična iskustva su više nego korisna?

Ja sam sa dx narucio onu providnu silikonsku oblogu za N7000 i super je- lako se skida, ne grebe mob, i nije ogavna (ali sam je samo u kuci nosio i kad nesto neobavezno izlazim na kratko. Inace sam skidao da ne ruzi uredjaj za dzabe).

Nazad
Vrh Dno