Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Za koliko parica moze da se nadje displej za S3, moze i na Aliju ako je ovde skup

Je l' naručivao neko bateriju za S3 sa neta? Ova fabrička mi traje jedno pola dana sad.

Ja uzeo prosle godine negde u decembru original u gigatronu sa sve garancijom,pogledaj da li ih ima jos

Ne mogu da podesim gmail nalog u samsung mail aplikaciji. Moguce da je zbog two-step autentifikacije. Kako to da odradim? ROM je blekota note 5.

Pored žive i zdrave gmail aplikacije ti koristiš Samsung mail app?

Ja sam je obrisao ne mogu da probam, meni je ružna, a i sta će mi kad koristim gmail app, valjda kao i svi? :)

Probaj da skineš 2 step verification, pa ako je to to, onda znaš šta je. Ako ni to ne radi, pitaj tamo u temi, verujem da neko mozda moze da proba ili zna rešenje.

Navikao na samsungovu aplikaciju a imam i live mail pa ko veli ajde da imam sve u jednoj aplikaciji koja ide uz ROM i sasvim mi je okej.

Prodao sam S3 kolegi.Na telefonu je instalirana navigacija Igo na memoriji samog telefona.Ako telefonu zadam da se vrati na fabrička podešavanja,i time obrišem sve instalirane aplikacije da li će se na taj način deinstalirati i Igo navigacija?

Prodao sam S3 kolegi.Na telefonu je instalirana navigacija Igo na memoriji samog telefona.Ako telefonu zadam da se vrati na fabrička podešavanja,i time obrišem sve instalirane aplikacije da li će se na taj način deinstalirati i Igo navigacija?
Hoce naravno. Prebaci igo folder na sd pa posle samo apk instaliraj.

da li se neko susretao sa zamrzavanjem na ovom telefonu

danas mi je drug dao telefon i rekao da zamrzava
zamrzavanja su totalno random, ali sam primetio da su kod mene bar pocela kada je baterija bila pri kraju

za sad je probano samo vracanje na fabricka podesavanja iz podesavanja telefona i iz recovery
hteo sam da probam da instaliram neki cyanogenmod, ali vidim da ima previse verzija ovog telefona, a pojma nemam koja je ova
znam samo da je i9300, ali ne znam da li je international, at&t ili neka druga varijanta

Probaj Saletov Neat rom...preporuka za njega....

gde mogu da ga nadjem i da li ima neko uputstvo?
nema veze da li je procedura komplikovana, umem da odradim verovatno
jedino sto ne znam je koja je bas verzija i9300 i da li to uopste ima neke veze kada se instalira custom rom

hvala :D

isto me interesuje da li neko konkretno zna sta predstavlja to zamrzavanje telefona

Moze svasta da bude...tj. Moze da bude i hardverski i softverski problem....Tesko ce ti neko reci sta je tacno problem na tom telefonu, ali kreni sistemom eliminacije...kreni od instaliranja nekog drugog rom-a...pa ako nastavi da zeza, onda trazi drugog krivca.... Vrv je onda hardverski problem....

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo zbog baterije. Nova baterija je resila taj problem.

Navigacija Igo mi je bila instalirana na memorijsku karticu,koju sam izvadio iz telefona i nakon toga sam ga vratio na fabrička podešavanja.Sada nikako ne mogu da je pokrenem.Ima li tu spasa i kako to učiniti?Na memorijskoj kartici se nalazi folder Igo.

U folderu iGO obrises folder Save. Posle toga pokrenes instalaciju iGO programa. Instalacioni fajl se verovatno nalazi u istom folderu iGO i ima ekstenziju apk

Poslednja izmena:
Navigacija Igo mi je bila instalirana na memorijsku karticu,koju sam izvadio iz telefona i nakon toga sam ga vratio na fabrička podešavanja.Sada nikako ne mogu da je pokrenem.Ima li tu spasa i kako to učiniti?Na memorijskoj kartici se nalazi folder Igo.

Ako prodajes telefon nemoj se time zamajavati. Skini lepo Here Maps sa apkmirror i instaliraj i miran si. Radi lepo, redovno se updatuje, redovno se mape update-uju. Ovako ako instaliras drugaru iGo smarace te vremenom da su mu mape stare i tako to...

Ažurirao mi se Google Play na s3 ali nema onih promena zna li neko zašto? Na Note 4 mi se vide promene...

posle 4-5 meseci Blekota mi jede bateriju ne traje ni tri sata, proverio sam sa drugom baterijom isto se desava, a pored toga pola drugih stvari baguje kamera se kresuje posle minut itd, sem Saletovog ROM-a koji bih jos mogao da probam ?

+1 za neat,dok sam imao s3 ubedljivo je simply the best....na svim ostalim neki problemi

Pojavio se sa M ali to jos nije dovoljno funkcionalan za prelazak. Ranije sam eksperimentisao od prve verzije pa na dalje, sada ne mogu, treba mi fon koji sljaka.

Pošto je tema S3, možda nekome bude interesantna info.
Svoj stari S3, koji je uveliko bio za rashodovanje, baterija pola dana, zakucavanje, flashovanje reši problem na nekoliko dana i opet u krug sam počeo da koristim kao telefon. Vratio ga poslednji Samsung rom, pokrenuo uz novi Gmail nalog, instalirao samo SwiftKey i Next SMS.
Vec nekoliko meseci se ni jednom nije zaglupeo, nikada ga ne resetujem, ako koristim Bluetooth headset, baterija gura od ujutru, pa do sutra uveče i mogla bi još, ali ne rizikujem. Bez Bluetooth, ide i u 4 dana.
Dnevno 40-90 minuta razgovora i ne znam koliko sms, ali onscreen time bude malo manji od voice call.
Telefon ubica :D
A kad pomislim da sam hteo da ga bacim, jer ne mogu nešto toliko neispravno da prodam nekome :d

Pics or didnt happen :)

Jeeeste, 16 dana baterija. To ko moj kum, kaze sedam dana mu traje baterija na sgs. Ugasio net, pogasio sve, nocu ga gasi, preko dana samo za poziv kad mora... :d

Haha, probaj ovo. Root i debloat, obriši i google servise, SwiftKey i Nextsms instaliraj kao sideload (skini .apk sa neta), da izvučeš još nekoliko dana za poruke i pozive.

Realno ne trebaju mu Google servisi. Samo neka uzme i izveze kontakte na telefon, zbog sync-a kontakata. Mada koristi Gmail, tako da verovatno ništa od toga.

Pa postoji valjda onaj drugi email client, može tu da ubaci nalog. Probaj ovo, obriši aplikaciju za pozive i poruke i izvući ćeš još par dana :D

Nazad
Vrh Dno