Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

I ako ti je to bitno (kao meni) onda si osudjen na stock based romove. Saletov NEAT je tu odlican...

Drugari pozdrav, prebacih se konacno sa s2 na s3 I bolje da nisam.Dva dana vec muku mucim da ga povezem sa kompom I jednostavno neznam sta vise da mu radim.Probao sve sto sam procitao na netu I nece, dali moze neko da mi pomogne sta da uradim da bi bar mtp proradio? Izvinjavam se sto pitam verovatno je neko vec pitao ali ko da procita 1380 strana a pretraga mi ne daje rezultate:eek:

Imas drajvere instalirane? Ako imas,moraces da izmenjas nekoliko usb kablova dok ne nadjes neki sa kojim ce raditi.

Imam instalirane drajvere, vec sam promenio tri kabla, vidim na netu da mi treba kao neki sa 5 pinova, on je za data protok a sa 4 pina samo puni, ovi sto sam probao samo pune I nista drugo, na dvojci radilo sa njima bez problema.....neznam vise sta da pokusam ostao je goggle bez ideja.....

Jesam Sale, na kompu win7 na lapu 8.1, nista, samo se puni I to je sve....

Verovatno ti nije ispravan USB port. Pogledaj da se možda nije zaprljao, pa očisti malom četkicom. Ali verovatno ćeš morati u servis na zamenu USB porta.

Duvaj malo u usb i u telefon. Kad ga prikacis na komp,probaj
Malo aali lagano da pomeras kabl na mestu uslaska u tel pa vidi hoce to pomoci. Mene kad zeza,podbocim kabl tu na ulasku i radi al se napatim.

pomerao,duvao,mrdao i nista,samo puni.Ako je crkao taj usb port kontam da nebi trebao ni da puni?Aj neko strucan neka mi kaze dal da ga nosim u servis da me oderu ili me ipak drajveri za....ebavaju?

Ја сам скоро морао мењати USB port на мом галакси нексусу. А симптоми су били као код тебе, пуни се, али комп га не региструје.

A za sta ti treba tj sta bi radio? Imas kulturne programe preko kojih mozes prebacivati fajlove koristeci wifi.

Можда би користио Odin...
Ако не ради треба заменити, неће ваљда користити телефон тако кад за ~1500 динара може решити све.

Нпр. отпутује негде и USB оде скроз и не може ни да се пуни телефон...
Ја себе не би никад доводио у такву ситуацију, поготово кад нису неке велике паре у питању.

lakse mi je da prebacujem podatke kablom nego sa air droidom ili nekim drugim aplikacijama,hocu da ga rutujem-nemogu,ovako sam osudjen na stock rom,to mi najvise smeta....mislim mogu al velike fajlove mi treba cela vecnost da prebacim preko wifi-ja

Poslednja izmena:
drugar ima problema sa s3,
nekad mu ocita sim karticu a nekad ne
nosio je tu kod lokalnog maga za telefone i ovaj kaze da ne moze da se opravi
jel ima neki servis/covek koji je malo pouzdaniji da da procenu li mozda popravi pre nego ode u kantu telefon

drugar ima problema sa s3,
nekad mu ocita sim karticu a nekad ne
nosio je tu kod lokalnog maga za telefone i ovaj kaze da ne moze da se opravi
jel ima neki servis/covek koji je malo pouzdaniji da da procenu li mozda popravi pre nego ode u kantu telefon

Zvanicni servis Samsunga. BGelektronik

hocu da ga rutujem-nemogu,ovako sam osudjen na stock rom,to mi najvise smeta....

Cekaj... Mobile odin?

Ortaku sam flesovao stock 4.3 preko njega. Mislim da mozes pomocu njega da root-ujes s3...

Ma da.. Upravu si, pobrljavio sam nesto :) Ortaku je bio root-ovan fon pa je moglo.

Nikako nece da moze...totalno sam disapointed:(...u servisu mi traze 30 jeureja za zamenu konektora, jel zna neko mozda koliko ide I dali je tih 30e realna cena?

Ukoliko je u pitanju samo zamena microUSB konektora, cena se kreće od 1200-1500 dinara.

@venom2
За галакси нексус са ибеја стигао конектор за 660 динара :)

Nasao sam konektor kod nas za 9e ali serviser nece da prihvati taj nego konektor koji on narucuje I trazi 30e,a nemam neki veliki izbor servisera

predpostavljam da mozes i sam zamenis kokentor prateci detaljno upustvno sa youtuba

LE55ONS kanal npr ima mnogo dobra upustva za sklapanje i rasklapanje telefona kao i menjanje delova

Nazad
Vrh Dno