Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Mislim da se opterecujes bespotrebno, ako ti radi telefon i nemas problema ignorisi to. I ko zna koliko je sajt na kome si to proverio verodostojan...

Proveravao sam na imei.info
Od burazera Note 2 nađe.
Zato se malo cimam da nije neka mutljavina.

Postoji li način da saznam da li je ovaj telefon zaključan na mrežu, ali bez stavljanja druge kartice u njega (nemam pri ruci nijednu ne-Vip microSIM)? Nijedan od kodova koje sam pronašao na netu ne radi ništa kad ih ukucam u dialer osim *#0011# koji prikaže neke informacije i ništa dalje ne mogu. Inače je telefon na 4.3.

@poolmaker
Mogu ti reći da mi je sada malkice lakše kada sam to pročitao. ;)

Poslednja izmena:
Pozz drugari, razbio sam gorilu, vidimo se na nekoj drugoj temi uskoro ;) over and out :)

Pozz drugari, razbio sam gorilu, vidimo se na nekoj drugoj temi uskoro ;) over and out :)

***a, iako samo ime gorila uliva poverenje, praksa je pokazala drugacije. Da li ces menjati ekran, ili ga mozda prodavati takvog? Meni, tj burazeru bi trebala ispravna ploca samo, pa to trazimo, pa ako je ona ok i ako zelis da prodas, pisi mi na pm.

Sve je ispravno, i ekran radi, samo je gorila pozz. Ma pao mi je tel sa 1.5m, morao da se razbije. ;) Razmislicu par dana pa ti se javljam ako odlucim da prodam.

Mora samo ovo da kazem da mi je telefon prodisao sa Omega rom-om!

Na S5, dace Bog.

Ma ne smem to da kupim sada, pocela je sezona rolera, ispao mi je s3 pri skoku iz torbe, nisam dobro zatvorio :( Verovatno cu da nosim ovako pa dok traje, traje, mozda probam i sam da zamenim samo staklo. A drugo, preskup ce biti u prvih nekoliko meseci.

Da li neko ima dobru volju da mi objasni znacenje Clean Mastera za andorid telefona. Kako se koristi ? Cemu sluzi ? Jel moze njime da se ubrza rad telefona ? I sta dobijam korisnjenjem njega na s3? :D

Poslednja izmena:
Ljudi potrebna mi je pomoc u vezi softvera za s3.Potreban mi je neki 4.3 ili 4.1.2 softver ali koji u sebi ima odvojene fajlove,code,modem,csc i pit fajlove.Sve softvere koje sam pokusao da skinem imaju samo jedan file.Inace fon se ugasio sam od sebe i moze da udje samo u download mode.U garanciji je jos ali posto je rutovan i otkljucan sa mreze ne znam da li ce mi uvaziti garanciju.
Ako moze neko da okaci proveren link sa softverom koji u sebi ima odvojene fajlove code,modem,csc i pit.
Skinuo sam jedno 6 softvera ali svi u sebi imaju samo jedan fajl i preko njih mi stalno prijavljuje gresku tipa
there iz not pit partition.

Da li neko ima dobru volju da mi objasni znacenje Clean Mastera za andorid telefona. Kako se koristi ? Cemu sluzi ? Jel moze njime da se ubrza rad telefona ? I sta dobijam korisnjenjem njega na s3? :D

Koju apk preporucujete za skidanje i slusanje domacih podcast-ova?

Imate teme o Android aplikacijama, pitajte tamo, a ne u temi o specificnom telefonu.
I nemojte (nije obojici upuceno) cimati clanove na PM za ovakva pitanja nasumicno :)

Navika, posecujem par tema ovde, a najvise ovu, pa mahinalno napisao ovde iako se pitanje odnosi generalno za android :).

Ko planira da regularni nerutovani telefon nadogradjuje na android 4.3, NIKAKO ne preporucujem, baterija pojedena, Dolphin pretrazivac secka, galerija secka, UZAS!

Factory reset

Drug je preko odina instalirao oficijelni 4.3 i sada koliko sam skontao ima ovaj knox bootloader. Jel ima načina da se sad telefon rootuje i instalira custom rom ili bar vrati na 4.12 jer ovo čudo radi katastrofalno?
Hvala unapred

4.3 je najbolje od Samsunga do sada, za mesec dana bez restarta

I meni se 4.3 odlicno pokazao(dok sam koristio s3) mislim da je ona verzija MK6,baterija solidno drzala. Dok sam na onoj verziji MJ9 imao lag prilikom paljenja lock screen-a,morao sam cekati do 10ak sec da se upali.

Drug je preko odina instalirao oficijelni 4.3 i sada koliko sam skontao ima ovaj knox bootloader. Jel ima načina da se sad telefon rootuje i instalira custom rom ili bar vrati na 4.12 jer ovo čudo radi katastrofalno?
Hvala unapred

nema knox-a. moze se vratiti na bilo koji rom "mladji" od MG4

nema knox-a. moze se vratiti na bilo koji rom "mladji" od MG4
Mislio sam da je situacija ko kod mog i9305, da kad se updateuje iz odina više nema povratka. Sreća pa nisam bio u pravu, inače katastrofalan lag je imao na 4.3, doduše ne znam koji je build u pitanju. Hvala na odgovoru

Da li je bolji ovaj i747 americka verzija ili internacionalni i9300?

Da li je moguce da se ovo desava, fleshnem CM 10.2 stable nece da se instaliraju aplikace daje mi error 403, isto i sa PA romom 3.99? Probao sam clear data Za Google Play Services i za Google Play store isti djavo...

Pozdrac, imao sam ovakav isti problem na hd2 i android romu jednom. Rjesio sam ga kada sam obrisao svoj google account, ocisto data i cache iz playstore aplkkacije, i ponovno ukucao google acc.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno