Pozz drugari, razbio sam gorilu, vidimo se na nekoj drugoj temi uskoroover and out
![]()
Pozz drugari, razbio sam gorilu, vidimo se na nekoj drugoj temi uskoroover and out
![]()
![]()
Na S5, dace Bog.
Da li neko ima dobru volju da mi objasni znacenje Clean Mastera za andorid telefona. Kako se koristi ? Cemu sluzi ? Jel moze njime da se ubrza rad telefona ? I sta dobijam korisnjenjem njega na s3?![]()
Koju apk preporucujete za skidanje i slusanje domacih podcast-ova?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825272
4.3 samo ima. Ja sam prethodni build stavio na S3.
Drug je preko odina instalirao oficijelni 4.3 i sada koliko sam skontao ima ovaj knox bootloader. Jel ima načina da se sad telefon rootuje i instalira custom rom ili bar vrati na 4.12 jer ovo čudo radi katastrofalno?
Hvala unapred
Mislio sam da je situacija ko kod mog i9305, da kad se updateuje iz odina više nema povratka. Sreća pa nisam bio u pravu, inače katastrofalan lag je imao na 4.3, doduše ne znam koji je build u pitanju. Hvala na odgovorunema knox-a. moze se vratiti na bilo koji rom "mladji" od MG4
Da li je moguce da se ovo desava, fleshnem CM 10.2 stable nece da se instaliraju aplikace daje mi error 403, isto i sa PA romom 3.99? Probao sam clear data Za Google Play Services i za Google Play store isti djavo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari