Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da nije na 6.3 slučajno po default smrznuta?
Pošto se ja ne sećam da sam to sam uradio, a kad sam instalirao titanium vidim da jeste.

Onda sam zaboravio da sam je ugasio...

Izbacise danas novi stock I9300XXUGNA7 build date 21.01.2014 Changelist 2454463
Changelist veci od NA5.
Inace Neat 6.4 fenomenalan, takodje sam drugaru flesovao zajedno sa Boeffla 5.2 beta1 :)
EDIT: Omasih poruku, trebalo je da ide u S3 NeatRom temu :D

Poslednja izmena:
Jel mogu preporuke za browsere , preporuka za browser kad sam na MOBILNI PODATCI ( da ne trosi MB kao lud ) i kad sam na WIFI? Hvalaaa :D

Koristim Nova Launcher i nikako nemogu da stavim izvorni widget kalendara, da li postoji neka adekvatna zamena u vidu widgeta za calendar?

StexDelije@ sto se tice browsera po meni najbolji mi je bio Habit za wifi, a sto se tice gprs mislim danemaa bolji Opera mini.

Poslednja izmena:
da nema ko stock gallery apk? ubacih ArchiDroid ali zaboravih da instaliram galeriju (ko zna je li uopste bilo opcije u Aromi) i sad ne mogu da postavim wallpaper na lockscreen. :S:

Ma koristim ja QuickPic odavno ali preko nje ne mogu da odradim to.

skidam stock 4.3 (I9300XXUGMK6_I9300TMTGML1), trenutno sam na 4.1.2 MG4, pa da preko toga flesujem neki ROM.

treba li da brinem za EFS i ta cuda? imam bekap odavno ali nisam siguran treba li opet nesto da sacuvam.

Teraj slobodno

Jel' i na S3 ima KNOX kao na S4 ili nije za istu brigu?

A cek, koja je logika da flesujes 4.3 stock pa tek onda preko custom? :)

Hteo sam da flashujem na 6.5 ali sam umesto da pritisnem na instal zip pritisnuo sam nesto pored, telefon se restartovao i sad stoji logo samsung galaxy s3. Nikako ne mogu da ugasim telefon, restartom se opet pojavljuje taj logo, vadjenjem baterije i vracanjem se sam upali i opet logo. kako uci u dowload ili u cwm ili plizh?

Volume UP + Menu + Power button za recovery i Volume Down + Menu + Power button za download mode

Znam , ali kako da ga ugasim?

Edti: uspeo sam, morao sam da ga nakacim na punjac, pa da izvadim i vratim bateriju, skinem sa punjaca i tek tada se ugasio.

Poslednja izmena:
Sto bi ga gasio? Flashuj philztouch ponovo preko odina kad udjes u download mode

nisam mogao da udjem u download mod ni u philz. Odin nije prepoznao telefon ni kies.

Poslednja izmena:
Evo po ko zna koji put se javljam ali nikako da nadjem pomoc i resenje. Kad upalim WIFI ne radi mi whats app , jedan dan radi normalno preko WIFIa , sledeci nece. Kad ne radi preko WIFIa udjem na browser i WIFI radi , a whats app nece. HITNA POOMOC!

Jel si probao da uninstaliras pa ponovo da instaliraš? Ili da obrišeš keš od te aplikacije?

Baci taj SBB Home gateway sto imas. U SBB temi su se mnogi zalili na njega...

Nazad
Vrh Dno