Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Hahaha pa to što ti tražiš je nemoguće

Dao sam ti link koji kaze da je moguce :)

Sta hoces? Stock rom bez bloata? Saletov, ne razumem u cemu je problem :)

Aaa nisam skontao da je to stock :d
Pa onda stavi onaj, šta mu fali?

A ako imas neku frku onda lepo flesuj stock, root, titanium i polako googlaj sta je sta i brisi jedno po jedno :)

Neat je meni najbolji, svima koje znam sa s2 i s3 stavljam Neat i radi savršeno :)

Deodex mi je OK (ne znam ni cemu to sluzi, ali bitno je da to ne menja utisak u radi).
Zato sam i dao link:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824
Pre-Rooted Modified FW. (deodex/zipaligned, debloated, pre-rooted). Naspram obicnog S4 ROM-a je duplo manji skoro, i bas osetno prijatniji za rad.

Root mi treba da mogu da bacim System Panel app, da bi ubacio Contacts, Phone i Messaging u Excluded process, i onda se uvek brzo pojave.

Gledam ovaj ROM sada:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825272
PDA flash je dovoljan kroz ODIN?

(Saletov trazi kroz recovery da se instalira koliko sam shvatio (nisam nesto posebno vican Androidu, mozda gresim), sto meni nece nikako uspeti - ja ne vidim nista ni na 640p ekranu u Recovery-u, kamoli na 720p :D PhillZ isto ne pije vodu).

I posle cemo se cuditi kad nam neko kaze da se Msging ili Phone startuje sporo :D

Tu cete imati problema sa memorijom mozda, npr zakljucani su sms + contacts u memoriju. Otvorite 3 taba u browseru, ubice browser umesto ovih zakljucanih. Isto moze da se desi i sa drugom nekom aplikacijom, npr meni se desavalo i sa skajpom...

Kao na Neat-u za S3 podesiti da mi baterija bude u onom kružnom obliku SA prikazom procenta u sredini?

Tu cete imati problema sa memorijom mozda, npr zakljucani su sms + contacts u memoriju. Otvorite 3 taba u browseru, ubice browser umesto ovih zakljucanih. Isto moze da se desi i sa drugom nekom aplikacijom, npr meni se desavalo i sa skajpom...

Kad se meni na Xperia S ovo nije desavalo, onda ne brinem za S3, a pogotovu S4.

Ovo je s3 tema a ti očigledno nisi upoznat kako on kuburi s ramom :D

Vise od Xperie S?:)
Evo pustam kro bsplayer klip sa mreze, svi oni appovi su Excluded i jos ima RAMa.

nisam probao taj sony ali siguran sam da da. nema zagušenijeg telefona sa 1gb rama od s3.

nisam probao taj sony ali siguran sam da da. nema zagušenijeg telefona sa 1gb rama od s3.

To samo dok si na zvaničnom rom-u. Kad se smeće pobriše ili stavi Neat i podesi greenify više nema problema.

To ne koristim :)
Šta to jede memoriju više na s3 u odnosu na druge telefone?

I čemu pričaš Vojkane? :)

yra3uduv.jpg

Nazad
Vrh Dno