StexDelije
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2012
- Poena
- 169
A sto se tice poruke? Prvo vibrira pa se cuje zvuk?
Aaaa , nabijem mu ga majke. Ovo na proslom mi se nije desavalo. Kako sam azurirao prvo vibrira pa onda zvuk![]()
neki lib su zaboravili da stave a ja stvarno nemam vremena da sad vidim koji. mozda da uporedis moj lib folder i njihov pa uzmi razlikuPojavio mi se jedan problem na S3 sa Cyanogenmodom 10.2, kamera iz nekog meni nepoznatog razloga nekad odbija da radi, samo izabaci error "can not connect to camera". Sto je jos cudnije zna i Gallery da zabode, tj da nece ni da udje u slike.
Pogasio sam Dropbox i Google Photos sync, to mi je prvo palo na pamet da tripuje.
Ima li neko ideju zasto se to desava i sta mogu da uradim da sprecim to?
Napominjem da se to desava random skroz, ali cesto u najgorem mogucem trenutku, npr za NG, nece pa nece, poludeo sam bio.
I ne mogu da se otrgnem utisku da su mi slike mnogo losije nego na stock ROM-u?
Jel to samo do aplikacije ili je do samog CM roma?
Ako je vec bilo pisano o ovome molim vas dajte mi link stranice.
ja nisam cuo za takav program. mozda neko jeste?Jel se nekom desilo da je prestao fon da vidi mem. karticu? Danas iz cista mira stajao na stolu zakljucan i kad sam hteo nesto da vidim pojavi mibse notifikacija da kartica nije pravilno izvadjena i od tada je uopste ne vidi. Poske toga sam vadio karticu, gasio fon, palio, ali je jednostavno ne prepoznaje.
Edit: Sad sam je ubacio u komp, ni komp je ne vidi, tako da je definitivno kartica crkla. Jel ima neki program da probam da je povratim nekako, bar komp da je prepozna, pa da je nekako formatiram?
Te kartice cesto crkavaju, burazeru je crkla kingsonova kartica pre neki dan..
Imam problem sa S3, pokušaću ukratko da opišem - svaka pomoć je dobro došla:
- telefon je kupljen u mts i nije rootovan
- u ponedeljak mi je stigao firmware update i prilkom instalacije, posle restarta stizao je samo do Samsung logoa i ni makac dalje
- nije pomogao ni reset na factory defaults - opet se zaglavljivao na Samsung logou
- sa Sammobile sam pokušao da skinem poslednji mts firmware (jul 2013) ali je bio corrupted (više puta downloadovao - uvek corrupted)
- onda sam skinuo pretposlednji firmware i ubacio ga u telefon preko Odin-a
- sve je proradilo osim što nije bilo signala mobilne mreže
- onda sam malo googlao i shvatio da se IMEI skršio
- sad kontam da su mi sledeći koraci:
1. Root telefona
2. preko Odina da stavim Aromu 6.2
December 30, 2013
I9300XXUGML2_NeatROM_v6.2_Aroma
3. Instalirati "Busy Box"
4. Instalirati "Ariza Patch"
5. Otvoriti "Ariza Patch" i kliknuti na PATCH
Da li je ovo OK i da li će ovo rešiti problem sa IMEI ili mi preporučujete nešto drugo?
Hvala puno svima unapred!
Imam problem sa S3, pokušaću ukratko da opišem - svaka pomoć je dobro došla:
- telefon je kupljen u mts i nije rootovan
- u ponedeljak mi je stigao firmware update i prilkom instalacije, posle restarta stizao je samo do Samsung logoa i ni makac dalje
- nije pomogao ni reset na factory defaults - opet se zaglavljivao na Samsung logou
- sa Sammobile sam pokušao da skinem poslednji mts firmware (jul 2013) ali je bio corrupted (više puta downloadovao - uvek corrupted)
- onda sam skinuo pretposlednji firmware i ubacio ga u telefon preko Odin-a
- sve je proradilo osim što nije bilo signala mobilne mreže
- onda sam malo googlao i shvatio da se IMEI skršio
- sad kontam da su mi sledeći koraci:
1. Root telefona
2. preko Odina da stavim Aromu 6.2
December 30, 2013
I9300XXUGML2_NeatROM_v6.2_Aroma
3. Instalirati "Busy Box"
4. Instalirati "Ariza Patch"
5. Otvoriti "Ariza Patch" i kliknuti na PATCH
Da li je ovo OK i da li će ovo rešiti problem sa IMEI ili mi preporučujete nešto drugo?
Hvala puno svima unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari