pa kako majku mu, ima li ko brze linkove od mene? + jedan i u neatupdate appRadi 6.2 malo brze, i lockscreen swipe se primeti da ide lakse ... sa Saletovim romovima najveci je problem kako ih skinuti, posle je sve like a charme ...
Zanima me kako dohvatiti alternativne launchere (aosp like) ppmenute u 6.2 release-u
Ultracool font i dalje ne radi bar kod mene ...
e ***, bas mi je zao. javi rezultate. nadam se da si probao jig. ako nisi cimni me negdejuche ,dana 30.12.2013 crko mi S3 samo tako..... ugasio se i to je to.... nista se ne desava, probao da menjam bateriju itd. ma nista..... (sudden death).
bolestan vec 3 meseca, lada niva i crkla u zadnjih 4 dana , dva puta, sve kako ne treba.... bem ti zivot.... (prvi put u zivotu da mi nesto tako odjednom knori...)
Ima li jos neko problem sa dodavanjem aplikacija u listu multi window? Prvih par koje prevucem ostanu, a onda kad izaberem jednu, uvek se druga pojavi?!?
Hvala. Nasao sve sto treba sem jedna stvari. Obzirom da je telefon bio zakljucan i ovde sam ga otkljucao, tacnije nosio u servis i otkljucao da li promenom firmwera ili kerna ili cega vec ce se on opet zakljucati na att
Verovatno je do kabla. Jesi li probao sa drugim? Meni je isto g.vno od kabla rikavela.
Iz licnog iskustva sam zakljucio da je do kabla. Original Samsung je prekidao punjenje, sporo punio, to sam i pisao u temi. Stavim ga uvece kad ujutru pola napunjen ?!? Onda sam samo promenio kabl, znaci ostala je Samsung viljuska i posle toga nikad vise nisam imao problema. Toliko je zezao kabl, da kad je prikopcan na komp, malo malo javlja da je veza prekinuta, onda iskljuci pa ukljuci i tako u nedogled.
Savet je da probas jos sa jednim, pa ako i dalje zeza, onda je mozda problem do samog prikljucka kod telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari