Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Flashovao sam i ultracool kao zip i ni to nije proradilo ... hajde ako moze neki link sa fontovima koji provereno rade sa neat da flesnem da vidim sta ce da se desi ...

juche ,dana 30.12.2013 crko mi S3 samo tako..... ugasio se i to je to.... nista se ne desava, probao da menjam bateriju itd. ma nista..... (sudden death).
bolestan vec 3 meseca, lada niva i crkla u zadnjih 4 dana , dva puta, sve kako ne treba.... bem ti zivot.... (prvi put u zivotu da mi nesto tako odjednom knori...)

Ma, nije sds, ima neka magija druga, meni isto juce crkne druhi tel (lgl9), a koristio ga daj boze jednom dnevno po 15min :). Samo sam skinuo sa punjaca i pozz, ne daje znake zivota. Hvala bogu s3 za sada zivi i dalje

Ubacio sam Aromu 6.2 sa default kernelom koji nudi, sad bih da probam da ubacim boeffla kernel, pa cisto da proverim postupak. Da li treba da radim wipe cache i wipe dalvik cache?
A drugo, nakon flash-a boeffla kernela, ako hocu ponovo default kernel iz Arome, da li samo flesnem ponovo Aromu i to je to?

Idi negde raduj se, nova godina je, sad ces bas da flesujes :)

Za kernel ne treba nista, samo instal zip. Posle skini boeffla config v2 sa plej stora i sprzi tel :) srecno :)

Ima vremena za radovanje, cekam goste a dok ne dodju malo da se igram sa telefonom :).

Edit: Boeffla Sound apk mi je falila bas, gde ranije nisam ubacio ovaj kernel :). Uvek mi je zvuk preko slusalica bio tih, sad sam ga malko pojacao :D. Prvo se igram sa zvukom, manje ima sta da se zezne :), pa posle prelazim na friziranje masine, pa koliko izdrzi :D.

Poslednja izmena:
Kako tih zvuk? Meni je na svakom Rom-u baš jak, samo sto nije nekog kvaliteta. Mislio sam da probam Boefla ali ovako supet radi + Sale ne preporucuje. :D

Radi 6.2 malo brze, i lockscreen swipe se primeti da ide lakse ... sa Saletovim romovima najveci je problem kako ih skinuti, posle je sve like a charme ...

Zanima me kako dohvatiti alternativne launchere (aosp like) ppmenute u 6.2 release-u

Ultracool font i dalje ne radi bar kod mene ...
pa kako majku mu, ima li ko brze linkove od mene? + jedan i u neatupdate app

December 30, 2013
I9300XXUGML2_NeatROM_v6.2_Aroma
I9300XXUGML2_NeatROM_v6.2_Aroma Mirror 1 Thanks to [MENTION=4584609]Quuki[/MENTION]
I9300XXUGML2_NeatROM_v6.2_Aroma Mirror 2 Thanks to [MENTION=4095492]tarzan11[/MENTION]
MD5 Sum: dde12dab46aaa85e86a35cf30135fc10

juche ,dana 30.12.2013 crko mi S3 samo tako..... ugasio se i to je to.... nista se ne desava, probao da menjam bateriju itd. ma nista..... (sudden death).
bolestan vec 3 meseca, lada niva i crkla u zadnjih 4 dana , dva puta, sve kako ne treba.... bem ti zivot.... (prvi put u zivotu da mi nesto tako odjednom knori...)
e ***, bas mi je zao. javi rezultate. nadam se da si probao jig. ako nisi cimni me negde

SRECNA NOVA GODINA SVIMA

Juce je stigao OTA update na 4.3 za SEE verziju koju sam uzeo preko Telenora. Pozdrav svima i srecna NG! :)

Jedno pitanje.Ubacio sam onaj Open Europe kad se pojavio i on mi je promenio csc sa SEE na KOR.Jel mogu sad ,posto se pojavio SEE, da preko postojeceg sistema Odinom ubacim oficijalni SEE bez posledica?

Ne mogu nikako da nadjem deo u meniu Development i USB Debugging, posto mi Titanium Backup daje obavestenje da upalim. Na Aromi 6.1 mi nije izlazilo to obavestenje, sad na 6.2 izlazi.

Settings > about phone > tapni 7 puta na build number i dobićeš developer options

Uspeo, hvala. Do sledece nove godine ne bih provalio, sve gledam jel sam lud, ili jos pod dejstvom alkohola kad nigde ne vidim :D.

Haha nema na čemu, ja sam se već oporavio od sinoć :p

Ima li jos neko problem sa dodavanjem aplikacija u listu multi window? Prvih par koje prevucem ostanu, a onda kad izaberem jednu, uvek se druga pojavi?!?

Вероватно је ограничен број апп. Избаци оне које ти не требају.

Postavio sam gore nepotpuno pitanje i samim tim nisam dobio odgovarajuci odgovor. Procitao sam uvodnu strani, a imam i iskustva sa s2 ali vidim da ima razlike pa da pitam: u pitanju je s3 sa att mreze,oznaka sgh i747 na njemu je stock 4.0.4. Hteo bih da ubacim poslednji saletov lite rom. Da li mogu direktno da ga flesujem preko 4.0.4. Ili bi morao da idem postepeno i da flesujemprvo stock verzije 4.1.1. Pa redomdo posled jeg pa tek onda saletovrom? Da li uopste mogu da flesujem saletov rom obzirom da je ovo am verizja tel? Da li neko zna,vidim da se pominje sds kao problem, da li bi pre flesovanja morao da uradim onaj postupak sa prve strane vezan za bootloader itd? Hvala

Hvala. Nasao sve sto treba sem jedna stvari. Obzirom da je telefon bio zakljucan i ovde sam ga otkljucao, tacnije nosio u servis i otkljucao da li promenom firmwera ili kerna ili cega vec ce se on opet zakljucati na att

i dalje imam problem sa punjacem telefona cas puni, pa nece...pa dok krene... i tako svremena na vreme. Da li neko moze da iznese utiske kako je prosao na reklamaciji, da li je uopste reklamirao...

Verovatno je do kabla. Jesi li probao sa drugim? Meni je isto g.vno od kabla rikavela.

Verovatno je do kabla. Jesi li probao sa drugim? Meni je isto g.vno od kabla rikavela.

Mala verovatnoca da je do kabla jer ne koristim original kabli vec od htc i isti simptomi su prisutni i dalje. Nekako verujem da je do samog punjaca. Interesuju me oni koji su bili na reklamaciji da li su dobili drugi punjac ili vec kako su prosli.

Iz licnog iskustva sam zakljucio da je do kabla. Original Samsung je prekidao punjenje, sporo punio, to sam i pisao u temi. Stavim ga uvece kad ujutru pola napunjen ?!? Onda sam samo promenio kabl, znaci ostala je Samsung viljuska i posle toga nikad vise nisam imao problema. Toliko je zezao kabl, da kad je prikopcan na komp, malo malo javlja da je veza prekinuta, onda iskljuci pa ukljuci i tako u nedogled.
Savet je da probas jos sa jednim, pa ako i dalje zeza, onda je mozda problem do samog prikljucka kod telefona.

Iz licnog iskustva sam zakljucio da je do kabla. Original Samsung je prekidao punjenje, sporo punio, to sam i pisao u temi. Stavim ga uvece kad ujutru pola napunjen ?!? Onda sam samo promenio kabl, znaci ostala je Samsung viljuska i posle toga nikad vise nisam imao problema. Toliko je zezao kabl, da kad je prikopcan na komp, malo malo javlja da je veza prekinuta, onda iskljuci pa ukljuci i tako u nedogled.
Savet je da probas jos sa jednim, pa ako i dalje zeza, onda je mozda problem do samog prikljucka kod telefona.

Ja nemam tih problema, samo mi se jednom desilo da prekine punjenje tj. da kada je proslo dovoljno vreme da se telefon napunio a on je bio na pola i iskljuceno punjenje. Meni se desava da lupam sada 15x ga zakacim na punjac i sve normalno puni, kada dodje 16x ukljucim ga da se puni a on ne pokazuje da je na punjacu i onda krecu muke razvlaci kabli, vadi iz struje vracaj utikac (viljusku) u struju, vadi kabli iz fona, vracaj i tako ova olimpijska disciplina moze da potraje jedno 30min ....i odjednom mu dune i proradi punjenje i napuni telefon do kraja. Moguce je da se desi problemi kod narednog punjenja ali posle toga pocne da se normalno ponasa i tako traje dok ne dodje do opet pomenute situacije.

Mene je takođe zezao Samsungov kabl, od kada sam uzeo kabl od Nokie moja S3-ka se puni nenormalno brzo ;)

Nazad
Vrh Dno