Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Imam 4.3 oko 20-ak dana na svom telefonu. Skini fajl sa sammobile.com i flesuj preko Odin-a i imaces official 4.3 :)

Preporucite mi rom za ovaj telefon, burazer ga ima pa hoce da mu namestim, stock ga smorio, koristi ga od letos... A ja nisam bas u toku... :)

Galaxy S3 koristim 8 meseci i od tada pratim komentare na forumu. Probao sam dosta romova, ali sam najvise zadovoljan sa CM. Trenutno imam CM 11 Nightly, radi odlicno, uz mozda malo losiju kameru, ali to mi ne smeta.

e pa da se spremimo i za knox :( Nije ubacen u ovaj zadnji ali samo sto nije

const-string v5, "com.sec.knox.containeragent"

Pa dobro, i ovako nam istice garancija uskoro tako da koga briga :).. A cekaj, to ne mozes da izbacis iz roma ili gde se vec nalazi?

Koji se odin koristi za rootovanje 4.3. Rootovao sam sa odin 1.85, pojavio se superuser u cwm ali kad nemogu da udjem u recovery kaze da nije rootovan. video sam da ima odni 3.07 i CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar. Da li se sa tim rootuje 4.3.

Pa dobro, i ovako nam istice garancija uskoro tako da koga briga :).. A cekaj, to ne mozes da izbacis iz roma ili gde se vec nalazi?
evo sad skidam s4 rom da vidim gde su jos ubacili

Koji se odin koristi za rootovanje 4.3. Rootovao sam sa odin 1.85, pojavio se superuser u cwm ali kad nemogu da udjem u recovery kaze da nije rootovan. video sam da ima odni 3.07 i CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar. Da li se sa tim rootuje 4.3.
da

Jel moze root preko root-a?

Ljudi prodajem fon pa hocu sve da vratim na default, na kojoj strani je uputstvo xD

Ne mogu da udjem u recovery.

Flesuj phils preko odina

moze pojasnjenje kako?

Skini ovo http://d-h.st/l3S

Telefon u download mod, prkrenes odin, skinuti fajl u odin, ne diras nista drugo i start.

u koje pilje ubacujem, jel bitno koji odim, imam dva?

U pda, bilo koji odin

Uspeo, sve je lepo on odradio al nije ubacio super su, samo ga skinuo sa google play stora i sad sve shljaka :) i vratio sam sve na default spreman je za prodaju :D

Aj ponovo - Neat 6.1

Ovaj zadnji Switzerland nije losh, 72% baterija a ekran upaljen 1:30h :)

Kako radite uninstall aplikacija? Ja idem odmah na uninstall neki put i iz Play Stora kad je instaliram pa mi se ne svidja a jos sam u PS, pa mi palo na pamet da li tada ostaju repovi tj data i kes ili se brise i to? Kako je najbolje raditi? Mozda ici prvo clear kes i data, zaustaviti apk i onda uninstall?

mislim da i clean master po brisanju app brise i repove u sledecem koraku. mada ja i dalje radim na gornji nacin.

Vrh Dno