alienglobe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poena
- 170
Ajd probaj sa drugim punjačem i kablom kako će ići.
Ajd probaj sa drugim punjačem i kablom kako će ići.
Zanimljivo da retko ko nema ovaj problem sa punjenjem baterije i fabričkim punjačem.
Meni čas radi par meseci bez problema čas zeza svako malo.
Tako da mi je najsigurnije uveče pred spavanje da koristim ženin a njoj prikačim od S3.
Kod drugara na telefonu je neka starija verzija Neat-a, ne znam tacno koja, ali znam da je instalirana negde krajem januara prosle godine. Od tada nista nije dirano i on hoce sad da ga proda pa sam hteo da vratim sve na stock. Brine me, naravno, efs posto sam siguran da je tad jos uvek bila v1 efs-a. Dakle, smem li da gazim preko odina sa poslednjim stock fw-om bez bojazni da ce se nesto desiti? Ako ne smem, sta je to sto treba da uradim? Backup efs-a ne mogu da uradim jer je on pokusao da vrati na fabricka podesavanja pa je telefon nekako zaglavio u bootloop. Jedino da flesnem novi recovery pa preko njega da uradim backup efs-a, ako je uopste potrebno?!
Hvala na pomoci.
Telefon imam malo jace od godinu i po i izgleda da sam u toj grupi retkih koji do sada nisu imali ama bas nikakve probleme sa punjace. Problem koji sam imao sa telefonom pre nekih 2 meseca je da je Power dugme pocelo da baguje i zaglavljuje (recimo kad otkljucam display) pa se telefon resetuje i krene u bootloop sve dok pritiskanjem ili cackanjem dugmeta isto ne odglavi. Reklamirao u servisu i posle zamene celog unutrasnjeg mehanizma dugmeta radi savrseni...
Nego jel izasao official 4.3 i za nase prostore za neke mreze obzirom da sam citao da je u UK? Za sada meni na Telenoru pokazuje da nema nista. Od kad sam ga unroot-ovao zbog servisa sve cekam oficijalni 4.3 jer me mrzi da odradim root.
Nego jel izasao official 4.3 i za nase prostore za neke mreze obzirom da sam citao da je u UK? Za sada meni na Telenoru pokazuje da nema nista. Od kad sam ga unroot-ovao zbog servisa sve cekam oficijalni 4.3 jer me mrzi da odradim root.
Kako to da menjam?
Pre neki dan sam azurirao 4.3 pusten od MTS-a...telefon je potpuni stock i imam veliki problem sa kamerom koja je primetno losija i koja pravi fotografije sa bas bas mnogo suma...takodje imam problem sa share-om fotorafija iz galerije..kada tapnem ikonicu nakon 3-4 sekunde ekran zacrni i prijavi problem sa galerijom,znaci prakticno je nemoguce deliti i slati ista iz galerije...molio bih za pomoc...unapred zahvalan..pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari