Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Mene isto zeza ovaj njegov fabrički punjač. Kad koristim ženin od s3 mini koji je drugačiji najnormalnije puni. Takođe ni ona nema problema kad koristi moj punjač.

Ajd probaj sa drugim punjačem i kablom kako će ići.

Nije problem da probam sa drugim (koji nije od s3) punjacem, sada puni normalno i sada treba da ga cekam jedno 15 dana kad ce da mu naidje da nece da puni, a ako sastavi 30dana onda je uredu a ako se ponovo pojavi taj problem onda jetaj problem do telefona i verovatno fabricka greska koja je posle koliko ga imam skoro 6 meseci.vrlo,vrlo moguce da je do telefona.

Hector Ruiz iznosi moju pretpostavku. Ja sam ovo pitao iz razloga posto mi istice garancija na punjac da trazim da mi se zameni isti jer i posle 5 meseci isti problem je prisutan, i hocu da kazem da nije problem u kablu kako neki pominju.

Zanimljivo da retko ko nema ovaj problem sa punjenjem baterije i fabričkim punjačem.
Meni čas radi par meseci bez problema čas zeza svako malo.
Tako da mi je najsigurnije uveče pred spavanje da koristim ženin a njoj prikačim od S3.

Zanimljivo da retko ko nema ovaj problem sa punjenjem baterije i fabričkim punjačem.
Meni čas radi par meseci bez problema čas zeza svako malo.
Tako da mi je najsigurnije uveče pred spavanje da koristim ženin a njoj prikačim od S3.

Ovo se i meni dešava. Iz cista mira prestane da radi a uvijek mi stoji na istom mjestu, nikad ga na pomjeram. Onda uzmem sestrin ZTE dok se ovaj 'ne probudi'.

Ja i dalje koristim pojas od S2, a ovaj od S3 stoji uredno zapakovan u kutiji. :)

Kod mene sve radi kako treba što se tiče punjenja baterije, a imam S3 već 6 meseci

Ni meni ne puni original kabl. Počeo je da zeza nakon godinu dana korišćenja. Zamenio sam ga za ženin kabl od s+ koji radi odlično.
Zanimljivo je da se njen s+ puni preko s3 kabla.

I mene ponekad zeza fabricki punjac nekad bas zeza, recimo za tri sata napuni samo 10%, onda za pola sata napuni 30-40%. Nekad nece ni da puni .

Jel mora u svakom topi za mobilni taj browser ?

Pa za tri glavna Samsung modela. Rekoh koristiće nekome? Hteo da otvorim temu, al rekoh bolje ovako :)

Kod drugara na telefonu je neka starija verzija Neat-a, ne znam tacno koja, ali znam da je instalirana negde krajem januara prosle godine. Od tada nista nije dirano i on hoce sad da ga proda pa sam hteo da vratim sve na stock. Brine me, naravno, efs posto sam siguran da je tad jos uvek bila v1 efs-a. Dakle, smem li da gazim preko odina sa poslednjim stock fw-om bez bojazni da ce se nesto desiti? Ako ne smem, sta je to sto treba da uradim? Backup efs-a ne mogu da uradim jer je on pokusao da vrati na fabricka podesavanja pa je telefon nekako zaglavio u bootloop. Jedino da flesnem novi recovery pa preko njega da uradim backup efs-a, ako je uopste potrebno?!

Hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
mozes odinom noviji stock, posle nema povratka na efs 1, a i ne znam zasto bi

Kod drugara na telefonu je neka starija verzija Neat-a, ne znam tacno koja, ali znam da je instalirana negde krajem januara prosle godine. Od tada nista nije dirano i on hoce sad da ga proda pa sam hteo da vratim sve na stock. Brine me, naravno, efs posto sam siguran da je tad jos uvek bila v1 efs-a. Dakle, smem li da gazim preko odina sa poslednjim stock fw-om bez bojazni da ce se nesto desiti? Ako ne smem, sta je to sto treba da uradim? Backup efs-a ne mogu da uradim jer je on pokusao da vrati na fabricka podesavanja pa je telefon nekako zaglavio u bootloop. Jedino da flesnem novi recovery pa preko njega da uradim backup efs-a, ako je uopste potrebno?!

Hvala na pomoci.

Sto bi vracao na stock ?? Flashuj mu zadnji NEAT pa nek kupac uziva :)

Telefon imam malo jace od godinu i po i izgleda da sam u toj grupi retkih koji do sada nisu imali ama bas nikakve probleme sa punjace. Problem koji sam imao sa telefonom pre nekih 2 meseca je da je Power dugme pocelo da baguje i zaglavljuje (recimo kad otkljucam display) pa se telefon resetuje i krene u bootloop sve dok pritiskanjem ili cackanjem dugmeta isto ne odglavi. Reklamirao u servisu i posle zamene celog unutrasnjeg mehanizma dugmeta radi savrseni...
Nego jel izasao official 4.3 i za nase prostore za neke mreze obzirom da sam citao da je u UK? Za sada meni na Telenoru pokazuje da nema nista. Od kad sam ga unroot-ovao zbog servisa sve cekam oficijalni 4.3 jer me mrzi da odradim root.

Samo skini oficijalni firmware i preko odin flesuj ga
Telefon imam malo jace od godinu i po i izgleda da sam u toj grupi retkih koji do sada nisu imali ama bas nikakve probleme sa punjace. Problem koji sam imao sa telefonom pre nekih 2 meseca je da je Power dugme pocelo da baguje i zaglavljuje (recimo kad otkljucam display) pa se telefon resetuje i krene u bootloop sve dok pritiskanjem ili cackanjem dugmeta isto ne odglavi. Reklamirao u servisu i posle zamene celog unutrasnjeg mehanizma dugmeta radi savrseni...
Nego jel izasao official 4.3 i za nase prostore za neke mreze obzirom da sam citao da je u UK? Za sada meni na Telenoru pokazuje da nema nista. Od kad sam ga unroot-ovao zbog servisa sve cekam oficijalni 4.3 jer me mrzi da odradim root.

Stigao mi je na telenor 31.12.2013.

Kolegi se update na 4.3 pojavio juče. Isto telenor u pitanju.

Sestra koristi s3.Trenutno je u fonu softver 4.1.2 mg4 za grcku.Da li se isplati preci na 4.3?Vidim da na sammobile ima oficijelni stock 4.3.Ima za neke zemlje evropske unije.Kakav je u odnosu na 4.1.2 i ima li bagova?Da li preci sada ili cekati da ga jos malo ispeglaju pa onda instalirati?

Ne znam o čemu se radi, ali izgleda mi da je na S3 kamera lošija nego na S2 modelu :(.

Riješio sam problem. Radilo se o automatskom podešavanju ISO vrijednosti. Tako da je najčešće uz svaku upotrebu blica zakucavao vrijednost na maximalu i slika je bila jako zrnasta.

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam azurirao 4.3 pusten od MTS-a...telefon je potpuni stock i imam veliki problem sa kamerom koja je primetno losija i koja pravi fotografije sa bas bas mnogo suma...takodje imam problem sa share-om fotorafija iz galerije..kada tapnem ikonicu nakon 3-4 sekunde ekran zacrni i prijavi problem sa galerijom,znaci prakticno je nemoguce deliti i slati ista iz galerije...molio bih za pomoc...unapred zahvalan..pozz

Odradio sam OTA update na 4.1.2 (ne znam prethodnu verziju) i promenile su mi se ikonice u pull down meniju. Krajnje dve su nove, a nestala je SYNC. Kako to da menjam? Ili kako najlakse iakljuciti sinhronizaciju, a da net ostane ukljucen?

Prilozi

• Screenshot_2014-01-07-20-29-11.png
    Screenshot_2014-01-07-20-29-11.png
    55 KB · Pregleda: 163
Hvala Kimi.

Djilkos, prelazak na 4.1.2 sam dugo odlagao, tako da ce verovatno posle nekog vremena da mi ponude 4.3.

Pre neki dan sam azurirao 4.3 pusten od MTS-a...telefon je potpuni stock i imam veliki problem sa kamerom koja je primetno losija i koja pravi fotografije sa bas bas mnogo suma...takodje imam problem sa share-om fotorafija iz galerije..kada tapnem ikonicu nakon 3-4 sekunde ekran zacrni i prijavi problem sa galerijom,znaci prakticno je nemoguce deliti i slati ista iz galerije...molio bih za pomoc...unapred zahvalan..pozz

factory reset. meni bila ista stvar na note 2 samo ja nisam radio ota nego pregazio odinom. posle factory reseta sve radi ok.

Prvi put od kad imam telefon sad sam azurirao softwer na 4.3 primeti se promena izgleda, promena u podesavanjima , i samo da pitam sta je tu lose a sta dobro? Sto se tice baterije sve isto kao i pre? I neko oko stoji pored sata, ne znam kako da opisem :D

Gleda te neko kroz prednju kameru. Cuvaj se :). Oko ti je ukljucen senzor da dok gledas u telefon ekran ostaje upaljen. Sve je tu dobro, opusti se i uzivaj.

E tebra , kad mi stigne poruka prvo zavibrira pa onda zvuk? Ma ako mu ja udjem kroz kameru jebacu mu majku :D Znaci taj senzor da ne diram? :D

Po zelji, ako ti treba ostavi, ako ti ne treba iskopaj u settings - motion pa iskljuci.

Vrh Dno