Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Zna li ko šta se desava po isteku onih 50gb na Dropbox-u sto nam je poklonjeno? I oce li biti nekakvog obavjestenja?

Koliko sam ja shvatio, posle 2 godine se vraca na 5 gb, a onih 45gb ce i dalje biti vidljivo, ali neces imati mogucnosti brisanja, dodavanja... dok ne platis pretplatu.

Ljudi treba mi pomoc. treba mi adresa gde mogu naci siguran stock firmware za s3 sa at&t mreze. To je firmware za sgh 747. Tel nije rutovan, automatski update ne radi niti tel hoce na kies da se nakaci.

sammobile.com

Da li postoji mogucnost da se root sa nekim programom privremeno ukine a da nema posledice po programe kojima treba u vidu nekog zaglupljivanja?
Ne znam sto je SBB napravio aplikaciju koja ne "podnosi" root. Kad pokrenem D3Go, pise da bi gledali program privremeno ili trajno ukinite root :(.

Hvala na expresnom odgovoru koji radi :). Kazi mi, jel je sada root samo sakriven za pojedine aplikacije kojima smeta, a sve ostalo radi kako treba, ili kad zavrsim gledanje moram da uradim recovery su binary?

Poslednja izmena:
Moraš opet da otkriješ.

Ok hvala. Cim odmah odgovaras, mora da ti rade notifikacije na TT, ako uopste i pristupas sad preko TT. Nikako da nateram TT da me obavestava o novim postovima, uradio sam ponovo install i vratio samo data kako mi neko rece da ne bi naloge opet ubacivao, ali i dalje nista, imas li ideju sta da probam? Mozda je problem sto imam narodnu verziju :)?

Koristim free verziju i kao što vidiš rade notifikacije ;)
Vrlo je moguće da je do te narodne verzije...

Koja je korist sad od narodne verzije?

Znam za neke opcije kod ubacivanja slika...

Nisam ni znao da ima free, kada sam pre godinu dana hteo da instaliram, bila je samo opcija za placanje, nije problem u ceni, vec sto nisam povezao karticu sa Play Store, a nemam nesto ni potrebe za tim, pa nisam hteo zbog jedne apk. Sad cu da skinem free! Hvala opet ;)

Ubacio free, vratio naloge, ali niko nista ne pise da vidim jel radi, moze li jedan test :).

Ajde

Kada pravim wipe dalvik cache ispada mi E:unknown volume for path [/sd-ext] ?

Negde sam procitao u vezi mog pitanja, ali ne mogu da nadjem gde tacno, listam, listam ali nema, a pitanje je, kako da se ton na snimka razgovora cuje isto? Ja se cujem slabo, dok suprotna strana odlicno?

Juce posle duzeg vremena na v4.8 sam presao na 6.1 i danas mi ceo dan javlja da je izasao 6.2(dammit :)) ali nigde na netu ne vidim nista o tome, kao da nema 6.2 jos...

Ima ima vec nekoliko sati, imas i neat temu sad za s3 pa pogledaj :)

Koje su glavne razlike izmedju 6.1 i 6.2? u poslednjih 15 dana sam promenio 4 roma, precice mi u naviku da ih menjam na svaka dva dana :D

Razlike su te sto 6.2 po brzini radi kao cm :D

Ja te brzinske promjene nisam primjetio. Valjda zato jer mi je i 6.1 dobro radio.

Vlada spavao zadnjih nekoliko dana :)

Pa može se reći da jesam :D nisam pratio par nedelja temu, imao posla, i svašta se izdešavalo. :) Video sam negde da sad postoji tema za Neat, mogao bi je dodati u potpis... I šta kažete, da prelazim sa 6.1 na 6.2, jel se isplati?

Poslednja izmena:
Sto da ne, flesuj preko samo bez wipe-a

Radi 6.2 malo brze, i lockscreen swipe se primeti da ide lakse ... sa Saletovim romovima najveci je problem kako ih skinuti, posle je sve like a charme ...

Zanima me kako dohvatiti alternativne launchere (aosp like) ppmenute u 6.2 release-u

Ultracool font i dalje ne radi bar kod mene ...

@neo geo, zar ti nije lakse da flesujes jedan od gomile fontova koje postoje kao zip? Ako ti treba link vici

Nazad
Vrh Dno