Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

pa jel play store bloatware majku mu :D

phonesky.apk, vending.apk...? skontaćeš po ikonici. izvadiš iz zipa, kopiraš u system/app, longpress na file, permissions, staviš ovo što ti je sale rekao ili ako imaš po slovima onda rw-r--r-- (prvi red r w čekirano x nečekirano itd po redovima)

uve2uput.jpg

Poslednja izmena:
Sale to saseče odmah u korenu sve :p

Ma nisam ni razmisljao, cim mi dolazi od google vec mi lici :D.

phonesky.apk, vending.apk...? skontaćeš po ikonici. izvadiš iz zipa, kopiraš u system/app, longpress na file, permissions, staviš ovo što ti je sale rekao ili ako imaš po slovima onda rw-r--r-- (prvi red r w čekirano x nečekirano itd po redovima)

Skontao bih po ikonici da se meni lepo vide ikonice kao kod tebe, btw. koja je to aplikacija da probam sa njom? Ja koristim ES Explorer, gde su mi sve ikonice iste. Tel je root-ovan naravno, ES expolere ima sve dozvole i kada hocu da prekopiram phonesky.apk pise da je pristup odbijen :(. Znaci koliko se patim sa ovim, pre bih instalirao nov sistem, ali nije caka u tome, treba se nesto i nauciti :).

Bolja je bakterija na 6.1 :) Sale je na v6.1 samo aroma u pitanju ili je i rom u aromi xD

Evo da vas zamolim da pogledate skoro pa gotov sajt www.neatrom.com i da mi date sugestije sta menjati/dodati/brisati dok je jos u "dobrim" rukama. Kada dodje kod mene bice..prekasno :)
Hvala

Aha, a ja sam preko mj9 full roma instalirao v6.0.pa preko toga v6.1 i nisam radio wipe :D

Kako se ubaci - instalira zip file skinut iz NeatROM Update\Mods1? Iz recovery mozda pa install zip file?

uve2uput.jpg

Ne rece mi koja je ovo aplikacija? Inace jos nisam resio Play Store, ako do veceras neuspem, ide nov sistem :).

Edit: Da li jos nekome NeatROM Update aplikacija baguje? Cesto izbaci da je zaustavljena i onda stoji wait u nedogled, pa moram nasilno da je zatvorim?

Poslednja izmena:
Evo da vas zamolim da pogledate skoro pa gotov sajt www.neatrom.com i da mi date sugestije sta menjati/dodati/brisati dok je jos u "dobrim" rukama. Kada dodje kod mene bice..prekasno :)
Hvala

Sve odlično sem slider za slike, malo mi je glomazan i ne radi baš sjajno na telefonu.

presao sa 4.8 na novi neat, i dobio sve sto mi treba ...

sta sam primetio da ne radi:
- ultracool font koji sam koristio ne mogu da primenim, pokusao sam onim koji sam skinuo kroz Neat Update
- kada se gleda battery status, jedini prikazan proces koji vuce bateriju je 'android OS', nema ono 'screen' ....
- mislim da u odnosu na 4.8 ima malecki lag na wake taster, ali je ovo zaista minorno ..

presao sa 4.8 na novi neat, i dobio sve sto mi treba ...

sta sam primetio da ne radi:
- ultracool font koji sam koristio ne mogu da primenim, pokusao sam onim koji sam skinuo kroz Neat Update
- kada se gleda battery status, jedini prikazan proces koji vuce bateriju je 'android OS', nema ono 'screen' ....
- mislim da u odnosu na 4.8 ima malecki lag na wake taster, ali je ovo zaista minorno ..

1. ovo ces resiti ovako, napravi nandroid prvo
2. daj screenshot
3. tacno

Ma za bateriju samo napuni do 100% pa ce prikazivati kako treba posle, desilo mi se par puta posle flesa roma cini mi se.

- za ultracool font, ne uspevam po proceduri iz onog posta, prvo sam imao na listi ultracoolfont, koji je ostao nakon instalacije .apk-a, onda nije mogao da ga primeni, pa sam uradio uninstal kao sto predlozi sistem. onda sam opet instalirao FOnt installer-om .ttf koji sam skinio, ali sad ga nema u listi (zapravo bilo koji font da instaliram nema ga na listi kada ga trebam izabrati).. sve u svemu, mogu i bez ovog font-a, vise sam prijavio ako Sale mozda ne zna ..

- screenshot zakacen .. nikada inace nisam video da ovako sporo izvlaci bateriju .. sta reci vise :D

Prilozi

• Screenshot_2013-12-19-21-58-12[1].png
    Screenshot_2013-12-19-21-58-12[1].png
    89.4 KB · Pregleda: 125
Poslednja izmena:
Odradio sam preko kiesa update na 4.3 ali sad nikako ne mogu da upalim multi window.Ukljucen je u opcijama ali mi se ne otvara kad drzim back dugme....Sta da radim?

Poslednja izmena:
Trickster mod?

Pa ima ih na desetine. Odes na google play nadjes jednu i odes similar apps i svoju ces naci

Sale, evo u attachu predloga kako malo preurediti.
Uglavnom, zamerke:
-logo je preveliki, smanji malo, pozicioniraj centar. (vidi screenshot)
-tekst desno prebaci ispod. (vidi screenshot)
-navigacija skroz gore nepotrebna (izbaci).
-search ispod slajdera desno izbaci, dovoljan je u navigaciji.
-screenshotove stavi npr u redu kao na mom predlogu, ovako deluje malo neozbiljno. (vidi screenshot)
-nadji bolje slike telefona, vide se krzave ivice.
-naslovi su preveliki (smanji font malo).
-footer isto prevelik, smanji logo, nema potrebe da bude veci od headera.

Nista zlonamerno, cisto prijateljski :D

Untitled-1.jpg

Da li jos neko ima problem sa postavljanjem tapeta na zakljucanom ekranu? Kada izaberem izbaci info TouchWiz pocetna je zaustavljen.

imam i ja to isto, ali mozes da postavis lockscreen wall iz galerije direktno ...

Nazad
Vrh Dno