Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Skini recimo philz recovery i flesuj iz odina pa javi.

Poslednja izmena:
Upravo sam to uradio i uspelo je, podigao sistem bez problema, ufff dobro je hvala :)

Kada prelazim sa 4.1.2 jel mora prvo v6 pa onda 6.1 posto meni ne vidi ovaj 6.1 kad idem iz recovery-a?

Nesto nije bilo kako treba, nije radio glatko, pa sam udario full wipe i flešnuo 6.1.

To nikako :) Aj flesuj najnoviji philz pa probaj

To nikako :) Aj flesuj najnoviji philz pa probaj

Flešnuh najnoviji Philz međutim ništa.
Kada mi je telefon preko usb kabla priključen na računar najnormanije se na internoj memoriji vidi neat6.1 dok se neat 4.7 lite ne vidi?!
Kada uđem u recovery tamo na internoj memoriji vidim stari neat4.7 i Philz v.5xx koje opet ne vidim pomoću fajl menadžera ?

Može li se ovaj novi Neat ubaciti preko Odina?
Prosto mi nije jasno odakle sad ovaj stari neat na internoj telefona odnosno zašto se ovi novi .zip fajlovi uopšte ne vide kad ih prekopiram sa računara?

Aj napravi folder 0 pa stavi u njega novi neat pa pogledaj dal se vidi iz cwma

A tu je kvaka, ja već imam folder 0 u kojem se nalazi taj neat 4.7 i ostale stvarčice. Da izbrišem taj folder ili samo u njega da stavim ovaj novi 6.1?

Ma prebaci u njega

Instalirao sve iz zadnje arome al nema drugog efekta za zakljuchavenje osim talasanja

Neat rom update aplikacija / mods

Hocu da ubacim novu Aromu 6.1, da li je potrebno uraditi update philz touch, posto mi je trenutno philz_touch_5.18.5-i9300 a vidim da ima novija verzija philz_touch_6.00.8-i9300?

Može li se ovaj novi Neat ubaciti preko Odina?
Prosto mi nije jasno odakle sad ovaj stari neat na internoj telefona odnosno zašto se ovi novi .zip fajlovi uopšte ne vide kad ih prekopiram sa računara?

Isti problem i kod mene. Vidi se file koji sam obrisao(stara instalacija za 6.0) a nema ga 6.1(ima ga ali pod /0/ folderom...

Kako je moguce da se vidi nesto sto je obrisano?

Koristim CWM(i obican i touch)

Zdravo svima i pozdrav dobrim ljudima ja sam iz makedonije pa tako nemoj mi zameriti ako imam nekoliko gramaticke greske :p

Ovako imam nekoliko pitanja telefon mi je rutovan znaci mi je samo rutovan i nije instalirani costom ricaveri i nikakvi romivi nego je na fabricki stok sa modemom XXMG4 e sada hocu da vas pitam dali mogu da vratim stanje kako je bio pre bez ruta opet da bude na fabricki negde sam procitao da ovaj modem MG4 menja efs ako flesujem oficijalni stock sto mi je sa modemom MG4 dali cu izgubiti imei ? hvala

Neces, skini sa sammobile-a poslednji i flesuj odinom. Poslednji je mg4 za Makedoniju cini mi se tako da ne gubis nista.

Neces, skini sa sammobile-a poslednji i flesuj odinom. Poslednji je mg4 za Makedoniju cini mi se tako da ne gubis nista.

Hvala ti brate znaci mora modem da bude mg4 ako nije mg4 onda gubim imei inace nije mi firmvare za makedoniju nego njemacki DBT I9300XXEMG4_I9300DBTEMG3_DBT taj i sam skinio i treba samo ovo da uradim? znaci 100% ne gubim imei
2gy993o.png

Poslednja izmena:
Vozi slobodno. Samo da nije stariji od tih mg, noviji moze.

Da, samo mogao si odmah da skines 4.3, nema potrebe 2x da se zezas :D

Da, samo mogao si odmah da skines 4.3, nema potrebe 2x da se zezas :D

Izvini sto sam vako dosadan ali sam noob sa ovim telefonom, ama jos ovo mora da te pitam :) dali ako napravim sada fleshom na stok firmvare 4.1.2 dali ce mi se telefon zakluciti posto mislim da mi radi sad na sve sim karitice i to nisam siguran

Nazad
Vrh Dno