Izvini sto sam vako dosadan ali sam noob sa ovim telefonom, ama jos ovo mora da te pitamdali ako napravim sada fleshom na stok firmvare 4.1.2 dali ce mi se telefon zakluciti posto mislim da mi radi sad na sve sim karitice i to nisam siguran
Aj skini onda cas pre toga sa google play-a galaxy sim unlock i proveri stanje
Izvini sto sam vako dosadan ali sam noob sa ovim telefonom, ama jos ovo mora da te pitamdali ako napravim sada fleshom na stok firmvare 4.1.2 dali ce mi se telefon zakluciti posto mislim da mi radi sad na sve sim karitice i to nisam siguran
Neće se zaključati kad menjaš romove. Jedino ne smeš vraćati na stariji rom od MG4 jer ćeš izgubiti IMEI zbog nove verzije EFS. Galaxsim unlock ne radi sa ovim novim EFS verzijama. Niti može da otključa niti da proveri Simlock status.
Samo mali podsetnik, posto hocu potpuno novu instalaciju, znaci full wipe i interne, pa kad to odradim, da li onda da zip Aromu 6.1 prebacim na internu pa sa nje idem install, ili odmah da prebacim na externu pa da instaliram sa nje?
Ako imas philz imas u advanced imas opciju mount usb, na kraju je cini mi se, ne mogu da pogledam trenutno na izmaku je baterija.
Upravo kupih jedan galaxy s3. E sada imam jedan "problem". Radi se o "flekama" na AMOLED ekranu. Ovo je poznat problem za ovaj tip ekrana. Vidi se na crnoj podlozi u tamnoj prostoriji.
Zanima me koliko je to izraženo na vašim telefonima i da li vrijedi zbog ovoga koristiti garanciju telefona?
Upravo kupih jedan galaxy s3. E sada imam jedan "problem". Radi se o "flekama" na AMOLED ekranu. Ovo je poznat problem za ovaj tip ekrana. Vidi se na crnoj podlozi u tamnoj prostoriji.
Zanima me koliko je to izraženo na vašim telefonima i da li vrijedi zbog ovoga koristiti garanciju telefona?
a sto restorujes sistemske apps?Imam jedno pitanje, vracam aplikacije sa TB kao i podesavanja samog telefona, wifi, kontakte, kalendar ... Posto je backup tih sistemskih aplikacija sa user data uradjen na 4.1.2 a sada je sistem 4.3, da li ce biti problem neki ako samo vratim data iz tih aplikacija, bez same aplikacije koja je 4.1.2?
Ja sa TB nisam uspio vratiti S Planner podatke sa 4.1 na 4.2 okruženje.
a sto restorujes sistemske apps?
sto ih ne bi mogao izvuci?Sinhronizacija sa google nije radila, iz nepoznatih razloga, tačnije nikakva sinhronizacija nije radila. zbog toga je i uslijedio flash neat roma.
Sada istina imam backup foldere koje je napravio TB, pa ći iz njih možda nekako uspjeti da izvučem podatke. Nadam se jer su mi dosta bitni, a ima ih baš puno.
mozes je izvuci iz arome pa manuelno da ubacis u system/app, permission 644, restartNe radim restore sistemskih aplikacija, nego samo data iz njih da ih ne bi morao stelovati, npr. accounts itd. Svugde sifre razlicite, pa ih vremenom zaboravim - izmesam.
Edit: Ipak sam uradio restore Play prodavnice posto je bila starija verzija a nov update se nije pojavljivao i reko da ne cekam, vratim noviju sa TB i sada prijavljuje error kad hocu neku aplikaciju da update-ujem ili instaliram nanovo. Kako ovo da popravim, nemam backup verzije Play prodavnice koja je dosla sa Aromom 6.1?
sto ih ne bi mogao izvuci?
mozes je izvuci iz arome pa manuelno da ubacis u system/app, permission 644, restart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari