Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jel mogu nekako da napravim onaj transparentni status bar, kao na KitKat-u? 4.1.2 imam.

Ovako mislis? Ima opcija u nova launcheru na primer.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383841677620.jpg
    uploadfromtaptalk1383841677620.jpg
    82.4 KB · Pregleda: 210
Imam s3 koji sam kupio u Svici, dakle na Swisscom-u je, ali je sim-free. A ovde ga koristim na mts mrezi. Desava se da cesto budem nedostupan a imam maximalan domet, pa mi onda posle par min stigne poruka o propustenom pozivu. Da li ima veze mozda to sto je na Swisscom-u pa se kolje sa nekim drugim podesavanjima koje vaze na mts mrezi ? Isti problem imam i sa drugim telefonom s3 mini, samo je kod njega to cesce

Stavi GSM only, ne automatski.

Ljudi, hocu da se vratim sa ovog novog neat rom-a na prethodni? jel mora full wipe ili?

Ovako mislis? Ima opcija u nova launcheru na primer.

Može i tako... Gde se nalazi ta opcija? Mada bilo bi bolje kad bi moglo nečim da se namesti gradient... :)

Edit: guglao sam gde se nalazi opcija, ali ja nemam to. Imam piratski prime 2.2.3

Poslednja izmena:
Nova settings / look and feel / poslednja opcija transparent navigation bar

A imas i modove da flesujes 100%, 50% tranasparent itd itd

Poslednja izmena:
Šta je kswapd0? Zakuca cpu na 100%? Ozbiljno razmišljam da se vratim na 4.1.2, 3% po satu u stand by-u, previše je.

Da li yank poboljsava neke stvari? Vidim nekoliko ljudi kaze da je sredjeno dosta stvari. MOze da se stavi na neat full novi?
I ako moze link i link ka upustvu za istaliranje?

Što kaže da se gubi mreža ako se vrati na 4.1.2?

Aj nek potvrdi neko da li je sigurno vratiti se na mg4, ne planiram da se vraćam ali ukoliko bih se vraćao ne bih da zeznem imei.

Dva posta ispred tvog imaš odgovor na tvoje pitanje.Slobodno se vrati na mg4.Pokreni mega wipe sa ex.sd.očisti internu memoriju I sa nandroida recovery-a (nadam se da imaš backup) vratiš stari rom.Cirka,5 min. posla.

Poslednja izmena:
^^

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383858592637.jpg
    uploadfromtaptalk1383858592637.jpg
    84.8 KB · Pregleda: 161
Dva posta ispred tvog imaš odgovor na tvoje pitanje.Slobodno se vrati na mg4.Pokreni mega wipe sa ex.sd.očisti internu memoriju I sa nandroida recovery-a (nadam se da imaš backup) vratiš stari rom.Cirka,5 min. posla.

Hvala, video sam. Daću mu još par dana.

du5enyha.jpg

Jel zna neko koliko je staklo za displej za S3 i gde je najpovoljnije da se uzme?

Jel probao neko downgrade sa 4.3 na 4.1.2 MG4?

Dajte ljudi citajte bar poslednjih nekoliko strana. Moze.

Sry, tek sam sad nasao, pustih i coveku pp a napisao je. My bad. :)
Primetih da Youtube na ovom 4.3 ima pad fps-a ponekad (ali je to mozda do same aplikacije) i primetih da je slabije hvata wifi signal. Baterija i dalje standardno, posle 1h 30min upaljenog ekrana + wifi otislo 25% baterije.

To bi mogla da bude posledica sds fiksa. Kad sistem naiđe na problematične delove u internoj memoriji, ume da zablokira neko vreme (umesto da oštećuje blokove, kao pre fiksa). Ostavi ga neko vreme kad zablokira, trebalo bi da se sabere sam. Što se tiče rešavanja ovog problema, Dummy File Generator ume da pomogne ili flešovanje određenih verzija firmvera, ima cela tema na XDA o tome...

Hvala puno na odgooru, cimao sam se 2 dana oko ovoga i na kraju se vratio sa neat lite 5.3 na neat lite 4.8 i za sada nema nikakvih freeze-ova

Drugi restart danas. Daću mu još dva-tri dana i pozdravljam se sa ovim 4.3.

Restart u smislu ? Reboot sam od sebe ? Meni je to 3put zaredom na googy kernelu napravio. Najbole stock repacked ili yank.

Restart u smislu ? Reboot sam od sebe ? Meni je to 3put zaredom na googy kernelu napravio. Najbole stock repacked ili yank.

Imao sam tri restarta za pet dana tj. od kad sam ubacio. Dva sam izgleda ja inicirao jer sam bio nestrpljiv sa ovim "wake up" lagom koji nekad ume da potraje pa sam ga restartovao i treći put danas sam od sebe. Bio na stolu i odjednom počela da svetli led lampica plavo, ja mislio stigao sms a ono u stvari krenuo boot, i to skroz usporeno. Kad se bootovao ja ga restartovao da se vrati u normalu i sad je ok, videćemo do kad. Ovaj rom kad radi , radi stvarno dobro, ne bih se vraćao još.

Stavi yankov kernel i voziii. Ekstra je. Batrtija mi je kao na 4.1.2, nema restarta, zaglupljivanja, laga

Je li probao neko CM M1? Na Stable sam verziji pa ne znam da li udarim update.

Nazad
Vrh Dno