Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Sale kako ti funkcionise baterija na ovom 4.3? Meni jede, skinuo sa punjaca u 11, screenon 1h30min i na 40% sam, samo 2g+wifi

Ljudi može pomoć. stavio sam najnoviji neat rom lite verziju, sve po uputstvu, full wipe.. radi super al se desi da mi zabaguje telefon svakih desetak minuta jednostavno blokira ekran i onda moram da restartujem...
To bi mogla da bude posledica sds fiksa. Kad sistem naiđe na problematične delove u internoj memoriji, ume da zablokira neko vreme (umesto da oštećuje blokove, kao pre fiksa). Ostavi ga neko vreme kad zablokira, trebalo bi da se sabere sam. Što se tiče rešavanja ovog problema, Dummy File Generator ume da pomogne ili flešovanje određenih verzija firmvera, ima cela tema na XDA o tome...

Znaci ovaj 4.3 jede bateriju lepo.. Nista, cekamo jos malo dok se ne stabiliziuje...

Flešnuo sam ćerkin S3 sa novi romom (4.3).Posle 24 sata maltretiranja vratio sam se na 4.1.2, tačnije NeatRom 4.7.Ima tu još mnogo posla da bi rom bio stabilan.Spisak zamerki je poduži,tako da je moja preporuka 4.1.2.Pozdrav.

Što kaže da se gubi mreža ako se vrati na 4.1.2?

Aj nek potvrdi neko da li je sigurno vratiti se na mg4, ne planiram da se vraćam ali ukoliko bih se vraćao ne bih da zeznem imei.

Opusteno na mg +

Jedno početničko pitanje. Odradim cf-auto-root, napravim backup efs partricije i onda mogu da menjam verzije roma kako hoću. Jesam dobro shvatio da dok imam efs nema brige?

Sale mozes li mozda da pristupis yank-ovom forumu, ne mogu da se registrujem, ip na crnoj listi. Okacio je beta kernel za 4.3 o svi kazu da radi ekstra. Ako uspes nesto sibni link na pm. Hvala

Ma jok, u koju god drzavu da se preselim ip na crnoj listi, zato i pitah saleta :D

Flešnuo sam ćerkin S3 sa novi romom (4.3).Posle 24 sata maltretiranja vratio sam se na 4.1.2, tačnije NeatRom 4.7.Ima tu još mnogo posla da bi rom bio stabilan.Spisak zamerki je poduži,tako da je moja preporuka 4.1.2.Pozdrav.

A zasto ne 4.8??
Ovaj EFS je bitan samo radi imei-a jel da? Kakve probleme mogu imati ako ga izgubim?(osim sto utice na garanciju,koju i onako nemam :)

@sale hvalaaaaa

Fleshovao sam ovaj "oficijelni" 4.3 Swiss i mnogo lose radi. Hteo sam da vratim na 4.1.2 ali citam da ne preporucuju da se to radi jer se gubi mreza,imei..
Postoji li neki nacin da se bezbolno vratim na 4.1.2 ?

Jel zna neko zasto mi je telefon potrosio 13% baterije preko noci, a najveci utrosak je imao displej od 40%? Sto mi nikako nema logike.

Sa yankom 4.3 stvarno radi bolje i baterija i budi se brze. Fino je on to doterao. Izabrao sam njegov default profil pri flesovanju i nextnextnext.... Sve preporuke.

Fleshovao sam ovaj "oficijelni" 4.3 Swiss i mnogo lose radi. Hteo sam da vratim na 4.1.2 ali citam da ne preporucuju da se to radi jer se gubi mreza,imei..
Postoji li neki nacin da se bezbolno vratim na 4.1.2 ?

Možeš na mg.. ili mh.. romove bezbolno. Vec je pisano o tome ovde, nije na odmet pročitati makar zadnje dve strane

Aj nek' izbaci neko grafikon da vidim kako mu se ponaša baterija na 4.3. Meni po prvi put od kada koristim Android, displej nije najveći potrošač.

Sviđa mi se rom ali ima dosta bagova.

Ma jeste displej, baguje pokazivanje pa stavi android os na prvo mesto. Koliko vidim yank je popravio to. A i 4.4 pokazuje normalno.

Hoce li biti 4.4 za S3 u samsungovom zvanicnom izdanju?

Hoce. Najavljen za 20. april 2014.

Nazad
Vrh Dno