Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja samo kažem da treba da se zna šta se briše, da se ne bi došlo u situaciju da prestane neke funkcije telefona da rade.

Jel moze neki vlasnik S3 da me posavetuje u vezi kupovine tog telefona, na sta obratiti paznju i slicne stvari? Hvala! :)

Ma samo *#0*# i proveri ekran, da nema neki mrtav piksel i burning efekat u notif baru... Bilo je tripa i koji je fw matične ploče, pa ako je 1.500 onda valja jer nema sudden death problem ali mislim da je to isuviše dramatizovano. Što se tiče kineza, nisam ih sretao ali mislim da se to odmah vidi (ako si iole iskusniji...).

Sredili su sds odaaaaavno, tako da opusteno sto se verzije ploce tice.

^ jes, xella i noviji

Prepoznajem kineze, ali mozda se neko susreo sa odlicnom kopijom :D
*#0*# je servisni meni? I ako moze pojasnjenje za sudden death problem (jel to sw brick telefona ili nesto drugo)? Hvala! :)

Ma ne obraćaj pažnju na to, prenapumpana priča..pogledaj pixele i recimo home taster koji je kvalitet go*no.

Ok, postoje dve verzije kod nas jel tako, I9300 i I9305?
Koliko sam video I9305 ima 2GB RAM-a, a nema FM Tuner.
I jos jedno pitanje, jel postoje kod nas S3 zakljucani na mreze, ili su svi simfree?

Naravno da ima zaključanih .

Ok, jel to moze da se resi flasovanjem kernela/rom-a ili na neki slican nacin pa da bude simfree? :)

Super! Ako mi nepaznjom zapadne zakljucan telefon, da znam da postoji resenje :) Hvala puno GiBo2pac!

Nema na čemu ;)

Jel nasao neko MMS(SMS) app od CM-a ili AOKP-a za 4.2.2 (ME7 - Saletov Neat 5.2), ide mi jako na zivce ova stock samsungova najvise zbog delivery reporta koji mi pisti stalno i ostaje u notification baru a necu da koristim npr Go SMS jer je duplo sporija od stock aplikacije, vidim da ima za one ranije verzije ali ne bi da ispitujem ako ne moram bas da ne upadam u bootloop?

Jel nasao neko MMS(SMS) app od CM-a ili AOKP-a za 4.2.2 (ME7 - Saletov Neat 5.2), ide mi jako na zivce ova stock samsungova najvise zbog delivery reporta koji mi pisti stalno i ostaje u notification baru a necu da koristim npr Go SMS jer je duplo sporija od stock aplikacije, vidim da ima za one ranije verzije ali ne bi da ispitujem ako ne moram bas da ne upadam u bootloop?

Probaj Textra, dobro radi.

Instaliraj Xposed framework i resices delivery report da ne pisti nego se pojavi samo message delivered na sekund-dva i nestane.

Najpre instaliraj ovo: https://www.dropbox.com/s/gcg9zmgaqcazvab/XposedInstaller_2.1.4.apk

posle udji u aplikaciju i klikni Install/Update. Restartuj telefon.

Posle instaliraj ovo: https://www.dropbox.com/s/zts3c8kj2fahix5/Disable.apk

Udji u Xposed Framework i idi na modules i check-iraj Xposed DeliveryNotify toast

Restartuj telefon i resio si problem sa delivery reportom i samsungovom gluposcu da se delivery report cuje isto kao novi sms i da stoji u system trayu sve dok ga ne obrises.

Treba i onaj poseban mod da se instalira uz xposed.

Editovao sam poruku dok si ti pisao. I nisam mogao da nadjem gde sam stavio instalaciju.

Poslednja izmena:
Instaliraj Xposed framework i resices delivery report da ne pisti nego se pojavi samo message delivered na sekund-dva i nestane.

Najpre instaliraj ovo: https://www.dropbox.com/s/gcg9zmgaqcazvab/XposedInstaller_2.1.4.apk

posle udji u aplikaciju i klikni Install/Update. Restartuj telefon.

Posle instaliraj ovo: https://www.dropbox.com/s/zts3c8kj2fahix5/Disable.apk

Udji u Xposed Framework i idi na modules i check-iraj Xposed DeliveryNotify toast

Restartuj telefon i resio si problem sa delivery reportom i samsungovom gluposcu da se delivery report cuje isto kao novi sms i da stoji u system trayu sve dok ga ne obrises.

Editovao sam poruku dok si ti pisao. I nisam mogao da nadjem gde sam stavio instalaciju.

E havla mnogo, to ce me spasiti :) I svaka cast na brzini odgovora :)

I meni je Textra super, samo da mogu da promenim boju pozadine. Ovako Handcent ostaje...

hmm, problemcic:
saletov neat lite 5.2 znaci sa 4.2.2 leak androidom..

imam instaliran FLASH plugin/player ALI!!
firefox i onaj stock player kao da ga ne koriste.. na koji god sajt da odem gde SIGURNO ima flash-a, ne pokazuje nista osim poruke da nedostaje odgovarajuci plugin

isto se desava bez obzira da li se browser prijavljuje kao mobile ili kao desktop

ima li neko resenje/ideju za ovo. ako je potrebna neka posebna, hakovana verzija flash, dajte link ili uputstvo, naziv.. bilo sta

hvala unapred

Mislis stock browser? Svi 4.2.2 romovi pa sad i 4.3 imaju taj problem. Probaj sa zvanicnog sajta da skines poslednju verziju. Ako sredis to, podeli ovde :)

Ispade mi malopre sa 1.5m na parket, požurio da pustim komentar za glupi Oblivion i tras. Još se dočekao na displeju, dok sam ga podizao sa poda već mi je 200€ prolazilo kroz glavu. Sreća pa je display ok, malo se izgrebala poleđina i ona lajsna napukla mada ko zna kad mi je to puklo nego sad zagledah. Ispade da uopšte nije loš materijal, Nokia mi je redovno dobijala ožiljke posle ovakvih padova.

Posle godinu i više dana ipak moram po case. #prpa :)

ri93it.png

Features
  • July 25, 2013
  • NeatROM for Samsung Galaxy S3 I9300
  • Firmware: XXEMG4 NeatROM Full (4.1.2)
  • Build date: Tue July 16 20:32:33 KST 2013
  • Modem: XXEMG4
  • CSC: OXAEMG4
  • Change List: 1314436
  • Kernel: XXEMG4 Stock - Repacked
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • Available languages in Rom: Azerbaycanca, Bahasa, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Eesti, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Euskara, Francais, Gaeilge, Galego, Hrvatski, Icelandic, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Ozbek, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Tieng Viet, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Makedonski, Korean
  • EFS Auto Backup
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support

eg3eyw.png
672qvc.png

11uu3xl.png

July 25, 2013

XXEMG4 NeatROM Full
XXEMG4 NeatROM Full Mirror 1
MD5 Sum: ab9058de5dc83661357b04b80d0cf943

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3
If you are coming from NeatROM 4.1.2 base, no need to wipe data, but if you are coming from 4.2.2 base or other custom/stock ROM, full wipe/format system is strongly recommended before installing the ROM​

Drugari, ženi stalno izbacuje pri bootu poruku "currently unable to download. please try again later". Koristi Saletov Neat ROM xxellc.
Gledao sam na netu, jedni kažu da obrišem cache za OTA (ne znam kako), drugi da obrišem cache i data za playstore (nije pomoglo), treći da je do nekog MMS-a koji nisam našao... Imate još neke predloge?

Nazad
Vrh Dno