Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

I jos jedan glas za s3. Odlican fon. Radi savrseno sa tih 1gb rama...

Ja sam odmah nakon kupovine obrisao TW i instalirao apex :)

Trenutno koristim SL i necu ga skorije menjati :)

Trenutno sam lenj da menjam TW i posle nedelju dana ne primecujem da se telefon raspada kako neki pisu.
Naravno ide CM na telefon kad bude final i ja budem imao volje.

Ne znam sto komplikujete, imate saletov neat lajt + dominatin aosp temu + zamenite kontakte i sms sa aosp + nova i sve radi ludo i brzo :). CM je ok ali kamera nikad gora (ne znam da li se nesto promenilo u poslednjih par meseci)

Ja sam rekao konkretan scenario u kom s3 ispušta dušu, ako neko koristi sms, pozive i blic app, da, slažem se, radi odlično.

Uzmi i9305 - s3 sa 2gb rama, tu nema greške.

Ja sam odmah nakon kupovine obrisao TW i instalirao apex :)
Nisi obrisao touchwiz nego si promenio launcher.

Trenutno sam lenj da menjam TW i posle nedelju dana ne primecujem da se telefon raspada kako neki pisu.
Naravno ide CM na telefon kad bude final i ja budem imao volje.
CM nikad nece final. Cisto da znas. Ako ti nije bitna kamera, onda mozes i da razmisljas o prelasku na CM.
Nisi obrisao touchwiz nego si promenio launcher.

Obrisao je launcher i zamenio ga. Nadam se da znas da moze da se obrise iz system-a ako je rutovan telefon? :p

Obrisao sam ga, kao i ostalo blato :) , bez flesovanja sam napravio light verziju :)

TouchWiz is a front end touch interface developed by Samsung Electronics with partners, featuring a full touch user interface. It is sometimes incorrectly identified as an operating system. TouchWiz is used internally by Samsung for sophisticated feature phones and tablet computers, and is not available for licensing by external parties.

Da li se nekom desilo da mu se telefon ugasi kod je na punjenju tako da ga ne moze upaliti osim vadjenjem baterije?
Nije mi bili svejedno, pro sam pomislio danije onaj bug sa crkavaljem maticne ploce.

Sinoć mi je žestoko zakocio i morao je restart da ide. Jutros opet ali manje pa sam ga 'izvukao'.

Stock 4.1.2, rutovan. Mozete li mi reci kako da pobrisem bloatware?

CM nikad nece final. Cisto da znas. Ako ti nije bitna kamera, onda mozes i da razmisljas o prelasku na CM.

Onda nista od CM sem ako ovaj fabricki ne pocne da se glupira.
Sad bih samo mogao da pobrisem ove samsungove aplikacije jer ih ne koristim, a svako malo neki update.

Sinoć mi je žestoko zakocio i morao je restart da ide. Jutros opet ali manje pa sam ga 'izvukao'.

I meni se danas ugasi posle dve nedelje bez restarta. Nije im dan danas izgleda. :)

Ma ja ga koristim što se kaže "za sve pare" od prvog dana(21.6.2012) tako da mu ovaj povremeni restart opraštam.

Hocu da kupim nov telefon pa me izmedju par drugih opasno interesuje S3. Ima ga drugar, u par navrata sam koristio telefon, i fenomenalan je. Interesuje me na sta da obatim paznju pri kupovini i koliko su zastupljene kineske kopije S3, da neko ne pokusa da uvali to? Hvala! :)

Vidim da ima na oglasim ovde na forumu za 250-270e, ako ne nadjem za tu cifru, nikom nista :)

Ja koristim link2sd. Ostala mi navika od xperie :). Mozes sve sistemske aplikacije da obrises ili zaledis.

Mozes sve sistemske aplikacije da obrises ili zaledis.

Samo mi reci kako možeš ovo da savetujes nekome? Molim te snimi, pa da vidim kako će "raditi" telefon sa SVIM obrisanim sistemskim aplikacijama.

Rekao sam da sa tim programom moze obrisati sta hoce. Mislio sam na aplikacije koje je se ne mogu obrisati na standardan nacin. Nisam napisao da mora obrisati sve sistemske aplikacije.

Inace bloatware: Software that is overpacked with features and therefore slow or unwieldy; software that is inefficiently designed and occupies an excessive amount of memory or disk space.

Napisao si SVE sistemske. Kad neko to vidi ko ne zna, uzeće i obrisace sve crveno označene aplikacije, jer neko mu je rekao...

Napisao je da MOŽE da obriše sve aplikacije, ne da mora, ili da treba..

Pa nije isto. Kad savetujes onda savetujes. Pogotovo nekog ko ne zna, on će da posluša i da pobrise sve, jer MOŽE, a ne mora.

slažem se, ali iz konteksta rečenice je jasno da se ne poziva na brisanje sistemskog foldera. bez obzira na sve, male su šanse za trajnu štetu.

Nisam ja ni spomenuo sistemski folder, nego i sistemske aplikacije... Dovoljno da obrise Google framework i neće mu raditi Google Play + ostale stvari... Mora se paziti šta se briše, pogotovo neko ko se prvi put susreće sa tim.

Ja koji znam sam obrisao jednu malu par kilobajta sistemsku aplikaciju koja ama baš ničemu ne služi, a vidim da su svi na xda brisali. Kasnije mi nije radio TunnelBear zbog toga. Oni mogu da brišu, jer ne koriste to, a ja eto ne mogu. Ja sam eto iskusniji, pa sam se zaebao i pisao čak tamo TunnelBear-u, pitao ih, jel nešto nije u redu kod njih, a moja greška bila.

poenta je u tome da se sve vrati za par minuta iako je jasno da se nešto može a ne mora obrisati iz sistemskog foldera, vodimo nepotrebnu diskusiju.

Vrh Dno