Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja ipak mislim da nesto nije u redu sa zip-om al ajde ako tako kazes. Poslusaj me pa uradi reflash rom-a, bez wipe, obavezno restart pa flesuj aromu. Mora da radi, bas niko se nije zalio a preuzeta vise od 8000 puta sa tri linka

Cf-auto root

Hteo bi da ostanem na stock romu (4.1.2), a treba mi GalaxSim Unlock.

Nebi da menjam kernel... za CF pise da je za one koji zele da ostanu sto blize stocku, ali PhilZ je napredniji i noviji jedino nisam siguran koliko se sa njime udaljavam od stocka.

Isto ti je. Kernel ce ti ostati isti u oba slucaja. Razlika je u samo u recovery-ju a PhilZ-ov je mnooogo bolji :)

Ako mu ne treba custom recovery, CF-Auto-Root je najjednostavniji način za root..

Pretpostavljam da je bolje da koristim verziju sa Busybox-om (Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed.zip) zbog GalaxSim Unlock-a.

Nije to, to je stari Cf root... Na fonu sam, pogledaj na xda Cf auto root. Koliko znam auto root nema custom recovery.

Imam mali problem sa baterijom. Na poslednjem neat romu sam. Instaliran pre 2 dana, namestio sam mail preko microsoft exchange da mi stize na tel. Sve ok radi samo sto mi je progutao 40% baterije za 3 sata. Da li ima neko podesavanje da se namesti ili je to neki bug?

Imam mali problem sa baterijom. Na poslednjem neat romu sam. Instaliran pre 2 dana, namestio sam mail preko microsoft exchange da mi stize na tel. Sve ok radi samo sto mi je progutao 40% baterije za 3 sata. Da li ima neko podesavanje da se namesti ili je to neki bug?

Ti si na leak-u ili MD3? Ako si na leak-u sasvim moguće da guta bateriju jer sam se napatio da ispravim bug sa Hotmail account-om. Probaj jedan clear data u Email i Email exchange

Na leak u sam. Probao sam clear data 2, 3 puta i ponovo podesavao, ne vredi...

Koleginica danas na poslu spoji imenik sa google nalogom i izbrise joj se ceo imenik. Koliko sam ja izguglao, to se desava ako se prvo napuni imenik pa tek onda sinhronizuje sa nalogom. Mogu li se kako povratiti kontakti? Telefon je u stock fabrickom stanju, nije rootovan ili bilo sta. Da li se na memoriju telefona mogu primeniti oni programi koji vracaju izgubljene fajlove posle brisanja kao na windowsu, pa da vrate onaj fajl sa kontaktima?

Zato se uvek prvo uradi bekap u vidu vcf fajla da stoji na kartici.

Danas uzeo S3, kaže Android 4.1.1, Baseband I9300XXDLID.
Nudi mi neki update OTA, ali ne piše šta je u pitanju, a ja volim da vidim change log pre nego li kliknem update. Telefon je brzo posle uključivanja, sam od sebe skinuo nekih 187MB.

Drugo pitanje: da li S3 može automatski da se otključa kada otvorim Flip cover? I zaključa kada ga zatvorim. OK, zaključaće se sam posle 15 sekundi.

Koji App Installer predlazete za instalaciju APK fajlova ?

Poslednja izmena:
Danas uzeo S3, kaže Android 4.1.1, Baseband I9300XXDLID.
Nudi mi neki update OTA, ali ne piše šta je u pitanju, a ja volim da vidim change log pre nego li kliknem update. Telefon je brzo posle uključivanja, sam od sebe skinuo nekih 187MB.

Drugo pitanje: da li S3 može automatski da se otključa kada otvorim Flip cover? I zaključa kada ga zatvorim. OK, zaključaće se sam posle 15 sekundi.
1. Ne mozes videti nikako sta skida, Samsung je to, sve kriju :)
2. Koliko znam, ne

Koji App Installer predlazete za instalaciju APK fajlova ?

Stock

A sta kaze iskustvo za Telenor S3? Raditi update posle 4.1.1 ili ne dirati? :)

Mogu li sa GalaxSim Unlock(izgleda da je v1.0) - link na prvoj strani Samsung Galaxy S2 i9100 teme otkljucati S3 ? Sa xda foruma su sklonjeni linkovi !

Nazad
Vrh Dno