Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja sam probao, radi jako brzo I stabilno ali mi baterija nije izdrzala ni ceo dan pa sam ga skinuo :).

Kažu da mu je to najveća mana :/ Sad ću da ga ubacim malo da vidim kakav je. Koji sada koristiš?

*** ako sam dobro video sony ce za xperiu z da izbaci sve drivere pa ce moci da se napravi full aosp rom koji ce raditi 100%. Sto mi nismo te srece :(

Zato sto Sony mora nekako da nadje nesto zasto ce ljudi kupovati njihove telefone. Samsungu to nije potrebno, jer je bez toga prodao 50 miliona S3 ;)

Sto jes jes Cyanogen leti ali ga kolje kamera koja malo oce malo nece da radi. A zanimljivo je da mi je na dvojci AOKP neuporedivo bolje radio od CM dok je na trojci obrnuto

+1 za NeatRom... Do sada najstabilniji i sa baterijom sam baš zadovoljna :thumbup:
+JKay setting i puna kapa :D

Kakva je situacija sa cm\aokp romovima za s3? Imam priliku da lepo prodam s2 i jos nekih 100e za nov fon.U obzir dolazi jedino s3 i nexus 4 jer toliko love imam.Nexus 4 nisam video uzivo,a s3 bi jedino uzeo crni,koji takodje nisam video ali vidim da ima po oglasima :)
Malo me smara sto je kamera losija na nexusu i sto nije amoled :eek:,i da me neko juce pitao rekao bih nexus 100% ali sad kad treba da se uzme nisam siguran :confused:

ja sam i dalje na cm. probam povremeno da se vratim na touchwiz, ali se skoro odmah vratim. razlika u brzini je tolika da me sitni bagovi sa kamerom ne interesuju, ali svako ima svoje potrebe...

Sta znaci kada mi izadje poruka"nije uspostavljena bezbedna veza" dok sam na web browser-u mobilnog ili dok citam vesti sa Blic aplikacije. dana mi se nekoliko puta pojavila ta poruka.
I poruka ""vremensko ogranicenje isteklo".

ja sam i dalje na cm. probam povremeno da se vratim na touchwiz, ali se skoro odmah vratim. razlika u brzini je tolika da me sitni bagovi sa kamerom ne interesuju, ali svako ima svoje potrebe...

Koji CM koristiš? official ili neki drugi ?

isključivo official, nešto nemam poverenja u tzv. optimizacije raznih developera, a sve se svodi na prepravke cm.

Pa ne moras nov ROM da instaliras, mozes ili da flesujes novi play store ili da ga pushujes

Jel neko radio zamenu bazel-a na SGS3? Onaj srebrni deo telefona :)
Koliko vidim prilicno je jeftin na netu, ali cimanje mi da cekam dok to dodje pa opet a nosim u servis .... ako postoji neko ko je to vec odradio moze li da kaze gde i koliko?

Mene ovo raduje. Iako imam samo malu ogrebotinicu, drugar mi rece da je nesto basnoslovno skupo

Swiper, meni se najbolje pokazao XXELLA modem. Ako menjaš modem, GetRIL-om promeni i ril u xxella.

baš taj modem i LLC Neat rom je kombinacija i često je ljudi kao ne čuju. Jel se nešto promenilo na tom planu? Ima još neko kombinaciju XELLA/Telenor i probleme pri telefoniranju?

Otkako sam u Settings/More settings/Mobile networks/Network mode stavio Auto mode, baterija na stock modu izdrzi puna 2 dana sa umerenom upotrebom i dosta wireless interneta :d Ranije je bilo samo GSM Only i drzala je max 1 dan

Izgleda da ti imaš neki poseban telefon :)

Mozda je zaboravio da ga skine sa punjaca? :)

Jel neko radio zamenu bazel-a na SGS3? Onaj srebrni deo telefona :)
Koliko vidim prilicno je jeftin na netu, ali cimanje mi da cekam dok to dodje pa opet a nosim u servis .... ako postoji neko ko je to vec odradio moze li da kaze gde i koliko?
Taj bezel je na SGS2 povezan i sa ekranom, tako da moras sve da menjas samo da bi promenio taj bezel..ne znam kako je na SGS3-jci

Ma niste uopste u toku, u pitanju je tajni Teslin bezicni prenos struje :D

Salu na stranu, jedva sam ga 3 dan ispraznio do kraja ujutru. Negde sam bio procitao da taj GSM-Only mod stedi bateriju, kad ono bas potpuno suprotno

Meni i sa pola sata screen-a ne bi mogao duze od 2 dana.Nedavno sam stavio easy battery saver i skeptican sam bio po pitanju tih aplikacija ali sam se iznenadio da lagano izvukoh 2 dana na intelligent mode-u. Probajte nije lose pogotovu nocu...
Menjam rom upravo jel moze neko da mi kaze koja verzija Neat lite-a se najbolje pokazala??
Hvala

Kod mene je v3.1 (mb5) i mislim da je neću menjati dok kod ne bude izbačen 4.2
Evo trenutno stanje baterije
p.s- jedino što mi je uključen 2G većinom i Greenify app aktivna

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367148101607.jpg
    uploadfromtaptalk1367148101607.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 154
  • uploadfromtaptalk1367148122281.jpg
    uploadfromtaptalk1367148122281.jpg
    53.1 KB · Pregleda: 150
Vrh Dno