Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Параноид је лудило само мало камера зеза ,све ради али није неки квалитет видео снимка. Штета што пие ради само у десктоп екстендед моду.
Користим са сијахом и његовим рекавријом .

Чирилица рулес

Da li je neko imao problem sa pozivanjem odnosno primanjem poziva,dešava se da me npr neko poziva ja se javim ali ne čujem ništa dok mene čuju ili kada me zovu dobiju ton zauzeća a ja ne pričam itd.Ovo se dešava posle određenog vremena i rešavam ga reboot-om telefona dok se opet ne pojavi,probao sam dosta Rom-ova i uvek isto(odradim brisanje-formatiranje svega),trenutno sam na UltimaRom 9.0

Da li je neko imao problem sa pozivanjem odnosno primanjem poziva,dešava se da me npr neko poziva ja se javim ali ne čujem ništa dok mene čuju ili kada me zovu dobiju ton zauzeća a ja ne pričam itd.Ovo se dešava posle određenog vremena i rešavam ga reboot-om telefona dok se opet ne pojavi,probao sam dosta Rom-ova i uvek isto(odradim brisanje-formatiranje svega),trenutno sam na UltimaRom 9.0

tvoji problemi su sa mrezom ne sa telefonom a ti rebootom odradis ponovno prijavljivanje na mrezu pa tako "sveze" prijavljen nece praviti probleme... probaj umesto reboota da ga ubacis u airplane mod i nazad, verovatno ce biti isti efekat.

inace apsolutno svima se ovo ponekad desava... znam da se meni desavalo i dalje se desava nezavisno od telefona...

Poslednja izmena:
I jos problema. U landscape modu ne vidim sta pisem ( i na fb aplikaciji kao i na twitter app ), Jedina opcija u kojoj mogu da videim sta kucam, je da to radim u portret modu.

Ovaj bag muci od 4.1.2. Updatea, ali sam mislio da je eventualno neki trenutni trip sa fonom i da ce proci. Na moju veliku zalost problem je i dalje tu...

What do ppl?

Promenio sam na default Samsung keyboard. Problem je i dalje tu, a jos je i key-tap feedback prestao da radi na default tastaturi ( dok na Go Keyboard radi bez problema ).

Pokusao sam Clear Data na tastaturi ali i dalje u landscape mode-u odbija da ode u klasican full screen, vec mi se aplikacija sabije pa ne vidim sta se kuca.

Da li ima neke vajde raditi reklamaciju?

A evo I slike problema...
9y4yrupy.jpg

Poslednja izmena:
Reklamaciju na nesto sto radi? O cemu ti pricas covece? Ja koliko se secam uvek je takav bio landscape sto se tice tastatura...

Reklamaciju na nesto sto radi? O cemu ti pricas covece? Ja koliko se secam uvek je takav bio landscape sto se tice tastatura...

Tastatura se nije menjala, problem je sto se aplikacije u landscape modu tako sabiju da ne vidim sta pisem, a pre 4.1.2. je radilo najnormalnije.

Pa ti se vrati nazad i eto, problem resen, zar ne?

Jel instalacija sa ICS na JB ide normalno? Skinuo sam neat lite 1.7 ,odraido wipe i Cant open bla bla bla,instalation aborted.
Rom sam prebacio sa kartice na internu memoriju,dal se tu nesto nepredvidjeno desilo :S

Moguce.
Kod mene je uvek islo sve normalno bez ikakvih problema, skidam uvek na pc i prebacujem direktno na internu.

Zasto jednostavno ne skines tastaturu drugu

Skinuo 2 tastature, obe su imale isti problem.

Pronasao sam na netu jos par ljudi koji su imali isti problem, ali ni jedno od tih resenja koje su oni rekli ne pomaze :S

Jedno pitanje. Danas mi je telefon ispao i došlo je do oštećenja na ekranu tj naprsnuća. E sad telefon je kupljen u VIP pa me interesuje šta da radim da li da ga nosim u VIP ili direktno u servis (u jednom od ovlašćenih servisa rekoše da to oštećenje ne podlaže garanciji) pa me zanima ako već treba da keširam da li to da uradim preko VIP-a ili da odem u zvanični samsung servis (gde opet cena varira od servisa do servisa)

a sad kad probah preko odina ovo mi izbaci.izgleda da mi je kabal otisao u q...

Prilozi

• ScreenShot008.jpg
    ScreenShot008.jpg
    96.5 KB · Pregleda: 183
Odradio sam root i instalirao galaxySimunlock i prikazuje mi ovo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1359999216502.jpg
    uploadfromtaptalk1359999216502.jpg
    72 KB · Pregleda: 187
Poslednja izmena:
Kada radite ovakve stvari, treba se prvo dobro naoružati uputstvima i informacijama. Predlažem ovaj forum, a prvenstveno forum xda-developers. Tada uraditi postupak i uspeh će biti zagarantovan. ;)

Prica je poznata nego se cesto nesto iskompliqje...uspeo sam preko odina,dunuo sam u kabal i konektor i upalilo je.Sutra ranom zorom po novi kabal!!

Ovaj Paranoid ne da ždere bateriju... Koliko god zanimljiv bio, ipak se ja vraćam na Neat :)

Sale, koji kernel preporucujes? Da li da menjam uopste pvaj koji dolazi sa poslednjim Neatom?

Vip plavi jutros update...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360051220001.jpg
    uploadfromtaptalk1360051220001.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 206
Nazad
Vrh Dno