Da li je neko imao problem sa pozivanjem odnosno primanjem poziva,dešava se da me npr neko poziva ja se javim ali ne čujem ništa dok mene čuju ili kada me zovu dobiju ton zauzeća a ja ne pričam itd.Ovo se dešava posle određenog vremena i rešavam ga reboot-om telefona dok se opet ne pojavi,probao sam dosta Rom-ova i uvek isto(odradim brisanje-formatiranje svega),trenutno sam na UltimaRom 9.0
I jos problema. U landscape modu ne vidim sta pisem ( i na fb aplikaciji kao i na twitter app ), Jedina opcija u kojoj mogu da videim sta kucam, je da to radim u portret modu.
Ovaj bag muci od 4.1.2. Updatea, ali sam mislio da je eventualno neki trenutni trip sa fonom i da ce proci. Na moju veliku zalost problem je i dalje tu...
What do ppl?
Reklamaciju na nesto sto radi? O cemu ti pricas covece? Ja koliko se secam uvek je takav bio landscape sto se tice tastatura...
Pa ti se vrati nazad i eto, problem resen, zar ne?
Zasto jednostavno ne skines tastaturu drugu
Није баш толико...Ovaj Paranoid ne da ždere bateriju... Koliko god zanimljiv bio, ipak se ja vraćam na Neat![]()
Ovaj Paranoid ne da ždere bateriju... Koliko god zanimljiv bio, ipak se ja vraćam na Neat![]()
Sale, koji kernel preporucujes? Da li da menjam uopste pvaj koji dolazi sa poslednjim Neatom?
Sale, koji kernel preporucujes? Da li da menjam uopste pvaj koji dolazi sa poslednjim Neatom?
Vip plavi jutros update...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari