Nemoj to da radiš, ostani na one x. Iskren savet.Pozdrav svima kao prvo...imam u planu da predjem sa htc one x na s3 pa me zanima malo o tim pločama koje vidim da crkavaju sve češće...naime planiram da kupim nov telefon ali ne preko operatera nego u radnji samim tim osudjen sam na garantni rok ok 6 meseci pa jel može malo pomoći našta da obratim pažnju ...dali su sve ploče zbagovane ili samo neke serije i tako to...
Koji fix?Na koncu konca:
Jel ovaj fix ispravlja ili ne ispravlja bug? Garantuje li ko da će i promijenjena ploča biti bez busa? Da li je ovaj pegadus siguran i li nije?
Pedja niko se ne zali na saletov rom nego na ! koga smo aktivirali pitaj boga kako a nismo flesovali novi bootloader.
Sad razumem, skroz sam zaboravio tu glupost sa iznajmljivanjem uredjaja. Ali opet mislim da bi ti u BG elektroniku primili telefon samo sa garancijom, a to svakako treba da imas.
i sta sad?![]()
Bilo bi lepo da nam neko strpljiv poObjasni uprosceno kako da vratimo.
@sale, prosli put kada sam imao probleme sa fonom morao sam da nosim kod ovih hostaplera u Vip da prvo oni procene pa posalju u servis. Usao decko odma u dow. mod i kad je video da je sve stock preuzeo telefon.
Reklamirao telefon i svaki put ga vrate istog i kazu da su njihovi strucnjaci procenili da je sa njim sve uredu -.-
Zvao teh podrsku vipa, zvao teh podrsku samsunga u srbiji, zvao zastitu potrosaca, i na kraju trzicnu inspekciju... Da bi mi na kraju rekli da im ne mogu apsolutno nista! Da ih stiti drzava, da su zasticeni kao beli medvedi i da maltene mogu da rade sa potrosacima sta im je volja. Cak sam bio ispunio i onaj uslov/zakon o zastiti potrosaca da: ako prosto nisi zadovoljan robom u roku od 14dana mozes da je vratis- I NISTA! Tako su sastavili ugovor da smo njihovi robovi
*interesantna cinjenica: da "gospoda" u vipu ustvari nije nama prodala telefon nego smo mi sastavili ugovor ZA USLUGE i telefon od 50k dobili na KORISCENJE, i tek po isteku ugovora mi mozemo da ga otkupimo za 1dinar. Prosto neverovatno! Zato mi je jako vazno da ovo vratim na stock, inace sve ide preko mojih ledja![]()
Odgovorio iznadKod mene nije novi bootloader, ali svakako ima problem sa !
IstoKod mene bootloader XXELL4, to je instalirao 100% uz zadnji telenor official apdejt ***** ga bas.
Radio ovim redom: cf root, neat, vertu+jkay, perseus.
Mozda je problem do jkay-a? On prcka po smali fajlovima i framework-u. Aroma ne moze nista da zezne, to je obisna skripta za instaliranje kao i svaki drugi flashable zip@ Sale sad je sve ok, od juce do sad nisam imao ni jedan restart. Ocigledano da je problem bio u Aromi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari