Treba mi mala asistencija vas koji imate ss3:
Telefon je skinut sa VIP mreže pa otključan voodoo galaxy s3 aplikacijom i koristi se na telenor mreži. Software update se pokreće nonstop i moguće ga je odgoditi za najviše 3h. Ne nalazim opciju/mogućnost da to čekiranje otkažem ili onemogućim.
NEZNAM dokaz da stvarno NE ZNAS.
Telefon je skinut sa VIP mreže pa otključan voodoo galaxy s3 aplikacijom i koristi se na telenor mreži. Software update se pokreće nonstop i moguće ga je odgoditi za najviše 3h. Ne nalazim opciju/mogućnost da to čekiranje otkažem ili onemogućim.
@1neca - ok sve to, ali ja ne želim official rom, hoću da mi ostane Neat kao što je kod sh_-a (menjaj taj nick, ne mogu ni da te spomenem u postu a da bude pravopisno pravilno napisano), čist je nema onih Samsungovih smarač aplikacija, baterija je bolja, itd. U tome je stvar.
settings - about device - software update - auto update otchekiraj![]()
Moze ako ga rutujes i obrises fota.client.apk i fwupgrade sa root explorer-om u system/apps.
Meni je radilo
Poz
Ili ovo sto ti crusader rekao, mada ja uvek odem u Titanium i obrisem ga odatle![]()
Hmm mislio sam da je isto kao na GS2, bas se zove nesto software update mada videces u titaniumu sigurno mora da stoji tamo negde...
Ne treba ti cwm ako znas malo sa adb-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari