Mozes naravno. To ako ti smeta, resetuj counter sa triangle away i nestace
u kernelu jeKoji je fix za exynos?
jeste, bilo koji rom sa stock kernelom + bootloade novi (navodno)U bootloader-u da bude problem za crkavanje memorije na ploči??!?
Iskreno ni ja ne verujem...ja sam flešovao LLA koji sam skinuo sa linka u XDA temi nisam uradio ni root stock sam 100% (to nije bilo duuuuugo tako) pa reko da pitam ako sam flešovao nešto uzalud...
Suma sumarum...
Tvoj lite LLA +bootloader sa linka je isto što i stock LLA što se tiče "rešavanja problema"...
Ako dobiješ neku informaciju sa XDA podeli je ovde.
Hvala!
pa, otprilike to su prvi znaci. moja ti je preporuka da uradis dok si na mom rom-u sledece:Boga mi boga mi.... Evo vec 3-4 put na svakih 3-4 dana mi iznenada ugasen tel. I to ne pali se normalno brzo nego moram da držim power dugme nekih 6-7 sekundi.
Ovo se desavalo onima kojima su crkavali ili gresim?
Slucajno ili ne ali desava mi se od kad koristim Saletov Neat Lite.. Jel se desava jos kome to?
Imam garanciju ne brine me.
u kernelu je
jeste, bilo koji rom sa stock kernelom + bootloade novi (navodno)
pa, otprilike to su prvi znaci. moja ti je preporuka da uradis dok si na mom rom-u sledece:
kopiraj sve sa interb+ne i ext na pc
bekapuj sve aplikacije
format sd i ext sd iz cwm-a
kopiraj rom na internu
wipe svega
format system
instaliraj rom i pusti ga takvog par dana, cisto da budes siguran da nije neka aplikacija
Tasicu, danas sam jedno 20 puta resetovao, tako da... Jedino ako imas custom recovery, onda nece. Bekapuj sve, flesuj stock rom, rutuj sa cfroot6.4 i ponisti brojac sa triangle away
Po 231456215555522 put Kies je djubre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari