Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja sam zbunjen ko dva ludaka u buretu...
Sale tvoj lite lla ima potreban fix ili ne?
Mislim na crkavanje ploce?
Zasto se flesuje posebno loader?
:eek:

Tasicu, danas sam jedno 20 puta resetovao, tako da... Jedino ako imas custom recovery, onda nece. Bekapuj sve, flesuj stock rom, rutuj sa cfroot6.4 i ponisti brojac sa triangle away

vlado, ima fix u kernelu za exynos problem ali za ovo crkavanje nema. navodno je u bootloaderu sto ja cisto sumnjam. niko nije potvrdio jos. samo nagadjaju da je reseno jer su videli bootloader u rom-u kojeg ranije nije bilo. engloa ga je otpakovao i trenutno poredi sve kodove, javice mi kada sazna nesto.
ja do sada nisam stavljao bootloader u rom, jer uopste nije svejedno kada se on flesuje, pa bolje ovako nego da razmisljam. kome treba, to je 1min posla, odin i neka flesuje

Koji je fix za exynos?

U bootloader-u da bude problem za crkavanje memorije na ploči??!?
Iskreno ni ja ne verujem...ja sam flešovao LLA koji sam skinuo sa linka u XDA temi nisam uradio ni root stock sam 100% (to nije bilo duuuuugo tako) pa reko da pitam ako sam flešovao nešto uzalud...
Suma sumarum...
Tvoj lite LLA +bootloader sa linka je isto što i stock LLA što se tiče "rešavanja problema"...
Ako dobiješ neku informaciju sa XDA podeli je ovde.
Hvala!

Boga mi boga mi.... Evo vec 3-4 put na svakih 3-4 dana mi iznenada ugasen tel. I to ne pali se normalno brzo nego moram da držim power dugme nekih 6-7 sekundi.
Ovo se desavalo onima kojima su crkavali ili gresim?
Slucajno ili ne ali desava mi se od kad koristim Saletov Neat Lite.. Jel se desava jos kome to?
Imam garanciju ne brine me.

Koji je fix za exynos?
u kernelu je

U bootloader-u da bude problem za crkavanje memorije na ploči??!?
Iskreno ni ja ne verujem...ja sam flešovao LLA koji sam skinuo sa linka u XDA temi nisam uradio ni root stock sam 100% (to nije bilo duuuuugo tako) pa reko da pitam ako sam flešovao nešto uzalud...
Suma sumarum...
Tvoj lite LLA +bootloader sa linka je isto što i stock LLA što se tiče "rešavanja problema"...
Ako dobiješ neku informaciju sa XDA podeli je ovde.
Hvala!
jeste, bilo koji rom sa stock kernelom + bootloade novi (navodno)

Boga mi boga mi.... Evo vec 3-4 put na svakih 3-4 dana mi iznenada ugasen tel. I to ne pali se normalno brzo nego moram da držim power dugme nekih 6-7 sekundi.
Ovo se desavalo onima kojima su crkavali ili gresim?
Slucajno ili ne ali desava mi se od kad koristim Saletov Neat Lite.. Jel se desava jos kome to?
Imam garanciju ne brine me.
pa, otprilike to su prvi znaci. moja ti je preporuka da uradis dok si na mom rom-u sledece:
kopiraj sve sa interb+ne i ext na pc
bekapuj sve aplikacije
format sd i ext sd iz cwm-a
kopiraj rom na internu
wipe svega
format system
instaliraj rom i pusti ga takvog par dana, cisto da budes siguran da nije neka aplikacija

u kernelu je

jeste, bilo koji rom sa stock kernelom + bootloade novi (navodno)

pa, otprilike to su prvi znaci. moja ti je preporuka da uradis dok si na mom rom-u sledece:
kopiraj sve sa interb+ne i ext na pc
bekapuj sve aplikacije
format sd i ext sd iz cwm-a
kopiraj rom na internu
wipe svega
format system
instaliraj rom i pusti ga takvog par dana, cisto da budes siguran da nije neka aplikacija

Ok.

E bas volim sto sam ostao na GS2, bar znam da mi iznenada neće eksplodirati telefon :p

imam ponudu da uzmem s3 sa mts mreže,nov,neodlepljen,crni,pa me interesuje da li su i dalje simfree,pošto sam pre par meseci imao jedan beli "zaključan" na istoj mreži?

ako poslušamo tvoj savet tj redosled instalacije novog roma (koji ima i novi bootloader)
Tasicu, danas sam jedno 20 puta resetovao, tako da... Jedino ako imas custom recovery, onda nece. Bekapuj sve, flesuj stock rom, rutuj sa cfroot6.4 i ponisti brojac sa triangle away

nećemo imati crveni znak?
I ako nakon toga pregazimo sa neat 1.3 jel ima šanse da nešto uradimo da ponovo nema crvenog uzvičnika?

Poslednja izmena:
ja posle instalacije novog lite rom-a i onog bootloader update-a ne mogu da spojim samsung sa kompom-kiesom.. neko slicne simptome?

Po 231456215555522 put Kies je djubre.

Sa kiesom nećeš moći,ali sa računarom bi trebalo da možeš.Uđi u opcije razvojnog tima i čekiraj "Otkrivanje greške putem USB-a".

EDIT:

nista kao dobar restart ne moze da resi! :D
smao sam restart komp i sve je ok :/
bem ti tehnologiju :D

Poslednja izmena:
Što to ne uradiš preko gugl-naloga.Čudno da ga komp ne vidi.Imam instalirano isto što i ti i sve je u redu.Probaj da restartuješ i računar i telefo.

Džabe čekaš, sad sam došao od Viktora. Tek je počeo temu i kaže da će do ujutru da završi. Znaci sutra i aroma :)

Ko je flesovao novi rom odinom ili novi bootloader, flesovao je, ko nije neka NE FLESUJE. Može samo rom bez bootloadera

Jedno pitanje pre nego sto pocnem :). Rootovao sam tel cf rootom, rom je telenorov ll4, pored toga imam samo vertu temu. Mora full wipe za neat ili ne? Posto nemam sd karticu (ne treba mi, bar do sada:)), pa da ne kupujem samo zbog roma ako ne mora. I jos jedno kratko posto vidim da izbacujes stalno nove verzije, u koliko mora full wipe prvi put, posle toga samo gazim novu preko?

Nazad
Vrh Dno