Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ako vec pratis moje romove, onda samo install, sve ostaje kao pre flesa :)
Srecna nova i tebi

j13pg9.png

Features
  • Latest Release: (2 January 2013)
  • Firmware: XXELLA NeatROM Lite v1.4 (4.1.2)
  • More Lite
  • More Optimized
  • Build date: Sat Dec 22 17:07:58 KST 2012
  • Kernel: XXELLA Stock - Repacked
  • Modem: XXELLA
  • CSC: OXAELLA (Multi)
  • Change List: 742798
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • Enabled Camera Sound Menu
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • Enabled Camera Sound Menu
  • Skip Songs
  • OpenVPN
  • 4 Way Reboot
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Enabled More Contacts (990)
  • Large Apn List
  • Flash Player Support
  • Removed Bloatware (available in Aroma)
  • Default Language - English
  • Updated Chrome to v18.0.10
  • Updated Dropbox to v2.2.2
  • Updated Gmail to v4.2.1
  • Updated Google Maps to v6.14.2
  • Updated Google Play to v3.10.10
  • Updated Google+ to v3.3.1
  • Updated TalkBack to v3.2.1
  • Updated YouTube to v4.2.16
  • Updated ChatOn to v2.0.5
  • Updated Google Play Services to v2.0.12
    and many more...
    I probably forgot something

11uu3xl.png
Last release:
2 January 2013
XXELLA NeatROM Lite v1.4
XXELLA NeatROM Lite v1.4 Mirror 1
MD5 Sum: 04c8d15d916bba91bb4db2b0e921cf9d

Jel sam ja to nesto propustio ? Sad vidim na sammobile Serbia (VIP) 2012 December 4.1.2 I9300XXELL4 1I9300OXFELL1.

Čekaj, jel moguće da su softverski rešili problem da ploča crkne posle 5, 6 meseci. Nešto tu meni ne pije vodu. Što ne bi crkla odmah a ne kao po komandi nakon određenog vremena i ako joj treba 5 meseci da crkne a oni sad sw popravili, mora da je neka posledica već nastala.

Nisam baš pratio niti se brino jer uvek kupujem sa garancijom ovlašćenog uvoznika fon, ako rikne dobiću novu ploču i zdravo, bitno mi je samo da radim update svega da ne izgubim podatke. Koliko sam video crkavala je ploča onima koji celu noć ostavi fon na punjaču svako veče. Možda to i softverski nije rešeno kada se baterija napuni da se prekine napo. Uglavno ako posle fix-a ne brikuje onda su rešili softverski. Bitno je da je rešeno i da se nije dugo čekalo na fix :)

nego pitanje jedno NOOB pitanje. Jel moramo prvo da instaliramo update sa xda pa onda saletov rom ili mogu odma saletov?

Možete moj rom pa posle njega pc odinom novi bootloader.
Ako vam treba link vicite

Malo sam zabagovao jel ovo kompletan rom sa ovog linka iznad tj. jel moze samo da se nadje bootloader posto sam vec metuo friški NEAT a i nesto sad nisu skroz ljudi sigurni jel to fix ili nije posto se izgleda samsung nije oglasio povodom ovog slucaja

Poslednja izmena:
Thx,

nisam stigao da proverim jel u Lite ROMu ima flash ili mora naknadno da se ubaci

Flešovao sam bootloader i dobijam crvenu tačku u gornjem levom uglu telefona prilikom uključivanja.Ranije to nisam imao.Ima li neki problem da sada flešujem siyah-kernel ili da ostanem na štoku?

Mozes naravno. To ako ti smeta, resetuj counter sa triangle away i nestace

Ja sam se toliko navikao na zuti trougao sa galaxy dvojke da mi sad smeta sto ima samo tackica :) jel ima neki mod da se vrati trougao :p Sale stavi u Aroma mods :)

hmm ne kapiram bas ovo. ako fleshujes XXELLA da li si flesohovo i taj fix ? ili moras posebno kroz odina da fleshujes fix ?:)

Ako flesujes stock rom sa sammobile ili sa checkfus-a i pri flesovanju koristis PC Odin, ne treba nikakav fix naknadno

Nazad
Vrh Dno