Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Fabricka poslednja verzija je 4.1.1 ? Uzeo sam tel pre par dana, pa ne znam nista ni o ROM-ovima da li se vredi iscimati da se ubacuju ti romovi i kako to funkcionise.. ima li neko neki tutorial da mi posalje? :D

Sacekaj prvo da nije oblacno. Mozda ti je malo losiji fix zbog ovog vremena zadnja 2 dana.

Meni se nešto desilo sa kalendarom posle update-a na 4.1.1. Ne povezuje dobro rođendane npr. Uredno se sinhronizuje sve ali se na ubacuje u kalendar. Ima li neko sličan problem i rešenje?

Nađoh rešenje:

Guys, for me only one solution worked:
1) Sync your calendar and contacts and make sure everything is ok on Google web side
2) Settings->Applications->Manage Applications->All->Calendar->Clear Data
3) Settings->Applications->Manage Applications->All->Calendar Storage->Clear Data
4) Then re-sync the Android Calendar in accounts with Google Calendar.

Ova ultima je stvaaaaarno najcrnji rom za s3 IKADA, radi 24 sata kako treba i onda pocinju problemi...htela zena da me ubije sta sam joj uradio sa telefonom...nije mogla da uslika nesto danas...popila FC na camera na galeriji na phone na sms...cista instalacija kao suza ni jedna aplikacija nije instalirana...OCAJ zivi ova iscurela4.1.2 je stvarno vrhunska i sto je vise koristim sve je bolja i bolja ,a i trajanje baterije, ja sam prezadovoljan kako radi!

Inace sam protivnik custom roma, vise volim stock da ocistim i prilagodim. Aku poslednja ultima radi bez greske, uradi update na 6.0.2. Stvarno brz rom i stanbilan, jedini za sad na kome sve radi.
No onon leaku 4.1.2 puca gps posle nekog vremena navodjenja, zato puca i na Omega romu.

Izašao i *****nadjanski JB. Kako ste vi zadovoljni sa JB internacionalom ili ste većinom na custom ROM-ovima? Koje su prednosti a koje mane? Planiram ženi večeras da updejtujem a ja ostajem na AOKP za sada.

Ako si nešto dirao u podešavanjima za mobilne mreže,vrati na početno stanje ili briši keš memoriju iz tvojih brauzera.Ja nemam nikakav problem sa 3g.Nešto me od juče nervira skrolovanje,ne ide kao po maslacu.Ako si probao omegu,pređi na Wanam.
Da nema laga prilikom ulaska u poruke, dialer i imenik bio bih prezadovoljan Ultimom 6.0.2, verovatno ću se vratiti na ovaj rom, ali sam upravo ubacio WanamLite Jelly Bean LSJ V13 Android 4.1.2 jer si predložio pa da ne bude da si badava trošio tastaturu :)
Javiću utiske, mada mi se ultima 6.0.2 prilično svidela, samo je mnogo plava.

Ljudi, pomagajte ko boga vas molim. Uradim backup preko Kiesa, factory reset i sada ne mogu da vratim backup...
Kada dođe do onog dela sa aplikacijama prvih 10ak kao vrati i onda zabode. Ili mu za svaku sledeću treba 15ak minuta. Čekao sam preko 2 sata da završi da bi mi na kraju prijavio neki abnormal error ili slično.
Reinstalirao Kies, pokušao nekoliko puta ali džabe.
Ima li pomoći?

Odin i flash.

Nema komentara nema veze. Odradio sam update root-ovanog stock rom-a na ženinom i sve je ok. Čini se da je brži malo. Baterija nemam pojma treba vremena. Par nekih novih opcija što niko živi ne koristi i tako. Ništa posebno osim osveženog rom-a. Nadam se će biti stabilan. Inače ne može da se poredi sa brzinom custom rom-a.

Ljudi, pomagajte ko boga vas molim. Uradim backup preko Kiesa, factory reset i sada ne mogu da vratim backup...
Kada dođe do onog dela sa aplikacijama prvih 10ak kao vrati i onda zabode. Ili mu za svaku sledeću treba 15ak minuta. Čekao sam preko 2 sata da završi da bi mi na kraju prijavio neki abnormal error ili slično.
Reinstalirao Kies, pokušao nekoliko puta ali džabe.
Ima li pomoći?

Na kojoj si mreži da ti dam link.Zaboravi na kies.

Koji od kuvanih romova mi preporucujete umesto stock?

Ja sam razumeo da ti je frka zato što si pogubio sva podešavanja i programe koje si imao.Probaj da skineš ovo http://www.hotfile.com/dl/178287620/b8a092d/I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_MSR.zip.html .To ti je poslednji telenorov apdejt i on je 4.1.1.Objašnjenje kako da uz pomoć odina flešuješ imaš ovde u postu br.7042.Tu možeš da skineš i najnoviji štok-rom 4.1,2.Naravno da nećeš moći da vratiš svoja podešavanja,ali,ako rutuješ telefon,onda ćeš uz pomoć titanijuma i nandroid bekapa uvek imati sačuvana podešavanja.Onda ti kies ne treba.

Hvala na pomoći. ;) Snašao sam se već. Imam vraćanjem podataka iz jedne aplikacije, ali to u drugoj temi.
U svakom slučaju hvala. ;)

Screenshot_2012-12-03-20-00-13.png

Screenshot_2012-12-03-20-00-04.png

Screenshot_2012-12-03-19-59-51.png

Silovao sam telefon da vidim bateriju na ulttima 6.0.2

Sale, šta se dešava, obećao si nam Neat :)

Webb dosta awake-a imaš, a ekran nije bio upaljen, nešto mi to slabo... Neko je kačio čini mi se 5 sati (kao neku normalu), one od 7 sati ne računam kao normalno :D

Ljudi, nakon roota net mi je nenormalno spor. Stranice jedva otvara, a aplikacije je gotovo nemoguće preuzimati. Primetio sam i da mi uopšte ne otvara google.rs, a google.com hoće. Šta da mu radim?

@ASSC , google.rs nije radio neko vreme, sada radi.

Ubacio sam poslednju Ultimu 6.0.2:

Problem sa galerijom, kada na desktopu zadržim prst na prazno da bih dobio opcije podešavanja wallpaper i da dodajem apps and widgets, kliknem na Set wallpaper for i tada izbaci grešku.

Može li neko da okači SS kada otvori podešavanja tj. ovo ko je na Ultimi:

Interesuje me veličina crtica koje se pomeraju za paljenje kod wifi i BT.

Poslednja izmena:
Idi na OTA i skini UltimaROM_Cameras+Gallery_AROMA.zip .Nemoj da instaliraš galeriju note2.Imaš još tri opcije,mislim da druge galerije nemaju FC.

Google.rs je oborila bagra sa bliskog NAM istoka pa ti tato nije radilo...

Glupo pitanje ali mi je jako bitno. Imao sam Galaxy 2 koji sam naravno rootovao i na njemu imao cwm i super SU. Kupio sam Galaxy 3 navodno nov i neotpakovan. Da li je moguce da kada unesem svoj google nalog da se pojave CWM i Super SU a da prethodno nisam rootovao telefon

Vrh Dno