https://dl.dropbox.com/u/92459760/GPSFix_Omega_v33_1.zip GPS-fix.Radi i na 33.2.Instalirati samo ako postoji problem sa navigacijom.
Meni se nešto desilo sa kalendarom posle update-a na 4.1.1. Ne povezuje dobro rođendane npr. Uredno se sinhronizuje sve ali se na ubacuje u kalendar. Ima li neko sličan problem i rešenje?
Ova ultima je stvaaaaarno najcrnji rom za s3 IKADA, radi 24 sata kako treba i onda pocinju problemi...htela zena da me ubije sta sam joj uradio sa telefonom...nije mogla da uslika nesto danas...popila FC na camera na galeriji na phone na sms...cista instalacija kao suza ni jedna aplikacija nije instalirana...OCAJ zivi ova iscurela4.1.2 je stvarno vrhunska i sto je vise koristim sve je bolja i bolja ,a i trajanje baterije, ja sam prezadovoljan kako radi!
Da nema laga prilikom ulaska u poruke, dialer i imenik bio bih prezadovoljan Ultimom 6.0.2, verovatno ću se vratiti na ovaj rom, ali sam upravo ubacio WanamLite Jelly Bean LSJ V13 Android 4.1.2 jer si predložio pa da ne bude da si badava trošio tastaturuAko si nešto dirao u podešavanjima za mobilne mreže,vrati na početno stanje ili briši keš memoriju iz tvojih brauzera.Ja nemam nikakav problem sa 3g.Nešto me od juče nervira skrolovanje,ne ide kao po maslacu.Ako si probao omegu,pređi na Wanam.
Ljudi, pomagajte ko boga vas molim. Uradim backup preko Kiesa, factory reset i sada ne mogu da vratim backup...
Kada dođe do onog dela sa aplikacijama prvih 10ak kao vrati i onda zabode. Ili mu za svaku sledeću treba 15ak minuta. Čekao sam preko 2 sata da završi da bi mi na kraju prijavio neki abnormal error ili slično.
Reinstalirao Kies, pokušao nekoliko puta ali džabe.
Ima li pomoći?
Na kojoj si mreži da ti dam link.Zaboravi na kies.
Na Telenoru.
Ultima 6.0.2 radi bez greske
Sale, šta se dešava, obećao si nam Neat![]()
Ljudi, nakon roota net mi je nenormalno spor.
Prvo pročitaj u enciklopediji šta je root, pa onda pričaj...
Hoćeš da budeš tester?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari