Ne meni se pojavila odmah ali kada izmenim precice, dodam uklonim on ne sacuva ta podesavanja nego kao da nista dirao nisam.
StizeSale, kad će Neat više?![]()
Ne meni se pojavila odmah ali kada izmenim precice, dodam uklonim on ne sacuva ta podesavanja nego kao da nista dirao nisam.
Instalirao sam ovu drugu apk i izbaci mi ikonicu za izmenu precica ali nece da primeni nesto.
Nemoj taj nas. Bolje uradi factory reset. Cisto sumnjam da su te dve prouzrokovale nesto
Ovo sigurno radi.Pazi,ima dve verzije,za inicijalnu instalaciju i za one koji već imaju instalaciju,ali ne radi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697
Hvala ti. Probacu ali cu morati opet izgleda da fleshujem 4.1.2 jer sam brisao te fajlove preko root explorera pa sam ga s**bosad uopste nemam multi windw
![]()
Ovo sigurno radi.Pazi,ima dve verzije,za inicijalnu instalaciju i za one koji već imaju instalaciju,ali ne radi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697
Jel možeš da naznačiš tačno šta da skinemo. Ima v1, v2, odex, deodex?
Za nesto vise od 6 sati nocas imao je : 3:29h - deep sleep, 42min - 1000Mhz-a, 1:22h - 800Mhz-a. Bas me zanima sta je drndalo procesor vise od 2 sata i potrosilo vise od 30% baterije, dok sam ja spavao.Instaliraj CPU Spy i pogledaj koliko je vremena bio u Deep Sleep-u preko noći, pa nam javi![]()
Kako radi taj rom, brzina, baterija?Gospodo,polako.Danas je zasluga Sv.Arhangel,ne mogu da odgovorim odmah.Jedan sat posle kupovine S3,prešao sam na kustom rom,tako da na mogu da razumem ljude koji čekaju novi rom,dok se smiluju provajderi.Fan sam Ultima-roma,ali Kriten još nije izbacio 4.1.2 tako da sam instalirao Omega-rom v33.2.On je 100% Deodexed.Što se tiče teme,štok temu menjam jedan minut posle instalacije roma,zato što ne mogu da podnesem štok TW.Nema mnogo tema u ponudi za novi rom,pa sam ubacio Motomoto temu i oplemenio sam je sa Raubkatze modovima (ima ih mnogo),ukusi su različiti,posetite njihove radove i odaberite šta vam odgovara.Pozdrav.
Kako ubiti neke procese/apliakcije a da se ne upale ponovo posle minut? Cisto da ne srcu radnu memoriju i bat bzvz :/ a opet ne bih da ih obrisem...
Neki task kiler? Autokill? Posto se neke sistemski odmah ponovo pale.
A sta tu treba da gledam? Izvinjavam se ako je vec negde objasnjeno.sad instaliraj better battery stats i imaces odgovor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari