Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ne meni se pojavila odmah ali kada izmenim precice, dodam uklonim on ne sacuva ta podesavanja nego kao da nista dirao nisam.

+1

sve po uputstvu al' jok...

- Flash modded framework files corresponding to your firmware
- Download the apk, move it to your sdcard, and install it normally
- Use the application, pick your apps
- Reboot, and then check the MultiWindow Bar
- Click on edit button on the MultiWindow Bar, and add the new apps to the bar.

Videh ga u radnji Hram,420 eura.Jel ima veze ako je sa neke strane mreze telefon?Znam da se na starijim modelima kada se ukljuce pokaze neki logo i to je to,ne znam kakva je tu situacija sa smartfonovima.

Nemoj taj nas :). Bolje uradi factory reset. Cisto sumnjam da su te dve prouzrokovale nesto

Hvala Sale probaću to. Mislim da je do go sms-a. Uradio sam clear data na go sms i stock app. Videćemo danas.

Koliko je prosjek rezultat na stock cpu za S3 u Quadrantu i Antutu benchmarku,uvijek dobijam male cifre,do cega to moze biti,nista nisam dirao,samo nemam SD card u njemu

Hvala ti. Probacu ali cu morati opet izgleda da fleshujem 4.1.2 jer sam brisao te fajlove preko root explorera pa sam ga s**bo :) sad uopste nemam multi windw :D

Imaćeš sve aplikacije iz telefona na multiview.Onda,prevlačenjem iz Multiview bara na panel ili obrnuto organizuješ bar.Vrlo lako i korisno.Možeš da urediš da ti bar bude transparentan (to je ovde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320 ,3.post).To bi trebalo da izgleda ovako
Screenshot_2012-11-20-16-25-44.png

Evo kako izgleda transparentan
Screenshot_2012-11-20-16-56-05.png

Poslednja izmena:
Jel možeš da naznačiš tačno šta da skinemo. Ima v1, v2, odex, deodex?

Ja sam instalirao
V2

Deodexed version only

multiview allapps v2

Zavisi da li ti je rom Deodex ili Odex.Moj je Deodexed.Moguće da su neki štok romovi odexed.Kustom su uglavnom deodexed,devsi obavezno naznač o kakvom se romu radi.Nešto se ne sećam da sam naleteo na odexed kustom rom.U svakom slučaju prvo nandroid-backup,pa fleš.

Poslednja izmena:
Ovaj procureli 4.1.2. Ništa nisam dirao. Znaci treba mi odex, deodexed?

Da, i mene isto interesuje. Stock 4.1.2 nista dirano, jel odex ili deodexed?

Odexed.

Ali mi ne radi, kada recimo otvorim b92 i blic. Uvek bude jedno prikazano, a trebalo bi oba? Ili je to do aplikacija (te dve konkretno).

Poslednja izmena:
@tsic 64 koja ti je to tema / mod u status baru?

A brate uzmes kao ja... instaliras sve sto se moglo instalirati i jedna mora da prodje :D
inace za procureli je "Odexed version only multiview allapps odexed v2"

Gospodo,polako.Danas je zasluga Sv.Arhangel,ne mogu da odgovorim odmah.Jedan sat posle kupovine S3,prešao sam na kustom rom,tako da na mogu da razumem ljude koji čekaju novi rom,dok se smiluju provajderi.Fan sam Ultima-roma,ali Kriten još nije izbacio 4.1.2 tako da sam instalirao Omega-rom v33.2.On je 100% Deodexed.Što se tiče teme,štok temu menjam jedan minut posle instalacije roma,zato što ne mogu da podnesem štok TW.Nema mnogo tema u ponudi za novi rom,pa sam ubacio Motomoto temu i oplemenio sam je sa Raubkatze modovima (ima ih mnogo),ukusi su različiti,posetite njihove radove i odaberite šta vam odgovara.Pozdrav.

Instaliraj CPU Spy i pogledaj koliko je vremena bio u Deep Sleep-u preko noći, pa nam javi :)
Za nesto vise od 6 sati nocas imao je : 3:29h - deep sleep, 42min - 1000Mhz-a, 1:22h - 800Mhz-a. Bas me zanima sta je drndalo procesor vise od 2 sata i potrosilo vise od 30% baterije, dok sam ja spavao.

Kako ubiti neke procese/apliakcije a da se ne upale ponovo posle minut? Cisto da ne srcu radnu memoriju i bat bzvz :/ a opet ne bih da ih obrisem...
Neki task kiler? Autokill? Posto se neke sistemski odmah ponovo pale.

Gospodo,polako.Danas je zasluga Sv.Arhangel,ne mogu da odgovorim odmah.Jedan sat posle kupovine S3,prešao sam na kustom rom,tako da na mogu da razumem ljude koji čekaju novi rom,dok se smiluju provajderi.Fan sam Ultima-roma,ali Kriten još nije izbacio 4.1.2 tako da sam instalirao Omega-rom v33.2.On je 100% Deodexed.Što se tiče teme,štok temu menjam jedan minut posle instalacije roma,zato što ne mogu da podnesem štok TW.Nema mnogo tema u ponudi za novi rom,pa sam ubacio Motomoto temu i oplemenio sam je sa Raubkatze modovima (ima ih mnogo),ukusi su različiti,posetite njihove radove i odaberite šta vam odgovara.Pozdrav.
Kako radi taj rom, brzina, baterija?

Zadovoljan,na stranim forumima mu zameraju jedino da GPS gubi signal posle nekoliko minuta,a da se zatim sporo povezuje sa satelitima.Danas sam probao IGO,doduše samo desetak minuta,radio je dobro.Mislim da je štok-kernel krivac za to.Sa siyah rc 1,7,nema problema.Bateriju nisam ozbiljno testirao,ali čini mi se da je normalna potrošnja.Što se brzine i fluidnosti tiče tu je fantastičan.Ako nekom znači quadrant test,kreće se oko 6500,antutu oko 13400,da ne šaljem slike,verujte mi(OC).Evo jedna lepa pozadina.
1.jpg

Kako ubiti neke procese/apliakcije a da se ne upale ponovo posle minut? Cisto da ne srcu radnu memoriju i bat bzvz :/ a opet ne bih da ih obrisem...
Neki task kiler? Autokill? Posto se neke sistemski odmah ponovo pale.

Prezvakana tema... Od 2.3 androida ne trebaju bilo kakvi killeri... Sistemski procesi moraju da se pale i ne brini ne srcu bateriju... Sto ti je popunjenija memorija brze ces ulaziti u aplikacije koje su u cache-u. A ne brini nikad neces ostati bez memorije.

Meni na 4.1.2 ne radi shutter sound na kameri, kakvo je kod vas stanje?

Vrh Dno