Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

jesi opet iskljucio power savings? :D

"Ha, Ha"... koliko ste me ishejtovali pa to nije bilo normalno :) da se ne ponavljamo vise... "nisam tada znao - sada znam"
Elem, kad sam vec tu imam jos 1 glupo pitanje... Od svih "Vremena" (a probao sam Sve sa marketa -.-) najvise mi odgovara (Vizuelno) ova stock -AccuWeather, ali mi nikako ne odgovara sto nije Providna kao na Vertovoj temi. E sad moje glupo pitanje bi glasilo kako bi ja mogao tako da je podesim, skinem neki 2gi skin, ili prosto sacekam Verta? :D

"Ha, Ha"... koliko ste me ishejtovali pa to nije bilo normalno :) da se ne ponavljamo vise... "nisam tada
znao - sada znam"
Elem, kad sam vec tu imam jos 1 glupo pitanje... Od svih "Vremena" (a probao sam Sve sa marketa -.-) najvise mi odgovara (Vizuelno) ova stock -AccuWeather, ali mi nikako ne odgovara sto nije Providna kao na Vertovoj temi. E sad moje glupo pitanje bi glasilo kako bi ja mogao tako da je podesim, skinem neki 2gi skin, ili prosto sacekam Verta? :D

Imam providne aplikacije za 4.1.2.Kad se vratim kuci bacam ih na dropbox.Flesuju se iz CWM-a.Prvo nandroid-backup, naravno.

Poslednja izmena:
Ženin 4.0.4 ne root-ovan je počeo danas da baguje. Ne šalje sms i ima fiktivna 2 propuštena poziva. Wtf? Poslednje instalirano Sms backup i exdialer. Da li ovo može biti uzrok? Šta da pokušam prvo? Još uvek nema JB za kanadski s3/att. Da li mogu da flešujem ovaj vaš 4.1.2 sa foruma ili ne?

Link za transparentne vidžete https://dl.dropbox.com/u/92459760/TRANSPARENT_WIDGETS_SGS3_OMEGA_4.1.2_v33_kashortiexda.zip Accu weather,kalendar,plejer,radio i S planner.Flešovao sam zbog kalendara i plejera,sada sam potražio accu i nema ga među vidžetima,na znam zašto.Meni nije bitan,zato što koristim beautiful widgets.Evo kako izgledaju,samo da potsetim,pre fleša obavezan nandroid-backup.

Pogledajte prilog 100776 Pogledajte prilog 100777

Izvinjavam se što vam upadam ovako u temu :)

Imaš možda ovaj wallpaper sa slike, ili neko drugi ?

Jel postoji nacin da se menjaju precice u "multi window-u" na 4.1.2 ? Ako ne postoji onda i nije toliko praktican.
I jel ima 4.1.2 sa Srpskim jezikom?

Ženin 4.0.4 ne root-ovan je počeo danas da baguje. Ne šalje sms i ima fiktivna 2 propuštena poziva. Wtf? Poslednje instalirano Sms backup i exdialer. Da li ovo može biti uzrok? Šta da pokušam prvo? Još uvek nema JB za kanadski s3/att. Da li mogu da flešujem ovaj vaš 4.1.2 sa foruma ili ne?

Nemoj taj nas :). Bolje uradi factory reset. Cisto sumnjam da su te dve prouzrokovale nesto

dal ima jos neke "problem" kao i ja,..imam galaxy s3 koji se puni preko 5-6 sati,od 15%-100%,da nebude da mi je baterija problem,drzi koliko hoces,.znaci preko tri dana(gasim nocu od ponoci do jutra,.al mi je zato na edge non stop,sve ostalo umereno,telefoniranje+poruke) ?

dal ima jos neke "problem" kao i ja,..imam galaxy s3 koji se puni preko 5-6 sati,od 15%-100%,da nebude da mi je baterija problem,drzi koliko hoces,.znaci preko tri dana(gasim nocu od ponoci do jutra,.al mi je zato na edge non stop,sve ostalo umereno,telefoniranje+poruke) ?

Mozda te zeza kabl. Negde nema dobar spoj pa prekida punjenje. Pa ti puni kao sa kompa (USB), ne kao sa punjaca (AC).

Imam osecaj da je baterija josh slabija na 4.1.2, jeste da je rom ispeglan u fulu i da je brz ali baterija mi se neshto mnogo brzo troshi.

Ubacih 4.1.2

Stock test:

Videćemo kako će se ponašati.

Hvala.

Link za transparentne vidžete https://dl.dropbox.com/u/92459760/TRANSPARENT_WIDGETS_SGS3_OMEGA_4.1.2_v33_kashortiexda.zip Accu weather,kalendar,plejer,radio i S planner.Flešovao sam zbog kalendara i plejera,sada sam potražio accu i nema ga među vidžetima,na znam zašto.Meni nije bitan,zato što koristim beautiful widgets.Evo kako izgledaju,samo da potsetim,pre fleša obavezan nandroid-backup.

Pogledajte prilog 100776 Pogledajte prilog 100777
I hvala, sviđa mi se kako si uklopio pozadinu i providne app.

Poslednja izmena:
Da li je normalno da mi se u toku noci (6-7 sati) isprazni baterija za vise od 30%? Rekao bih da nije, bar nije to radio do pre mesec dana. Ugaseno je sve sto bi moglo da srce bateriju, bar na prvi pogled ( wi fi, 3g ). Nadam se da neko ima ideju cime bih mogao da proverim gde je problem, ako ga ima uopste.

Samo ako je los signal pa gubi mrezu moze tako da svuce bateriju za kratko vreme.

Moguce, mada mi je prvih 2 meseca baterija trajala 2 dana bez problema. Sad se ujutru skida sa punjaca, a uvece stavlja da se ne bi ugasio u toku noci.

Instaliraj CPU Spy i pogledaj koliko je vremena bio u Deep Sleep-u preko noći, pa nam javi :)

Instalirao sam ovu drugu apk i izbaci mi ikonicu za izmenu precica ali nece da primeni nesto.

I ja sam imao taj problem pa sam probao sva rešenja koja sam našao za taj problem i na kraju sam uspeo tako što sam ponovo flesh-ovao multi window i posle restarta pojavila se aplikacija u prečicama.

I ja sam imao taj problem pa sam probao sva rešenja koja sam našao za taj problem i na kraju sam uspeo tako što sam ponovo flesh-ovao multi window i posle restarta pojavila se aplikacija u prečicama.

Ne meni se pojavila odmah ali kada izmenim precice, dodam uklonim on ne sacuva ta podesavanja nego kao da nista dirao nisam.

Nazad
Vrh Dno