jesi opet iskljucio power savings?![]()
"Ha, Ha"... koliko ste me ishejtovali pa to nije bilo normalnoda se ne ponavljamo vise... "nisam tada
znao - sada znam"
Elem, kad sam vec tu imam jos 1 glupo pitanje... Od svih "Vremena" (a probao sam Sve sa marketa -.-) najvise mi odgovara (Vizuelno) ova stock -AccuWeather, ali mi nikako ne odgovara sto nije Providna kao na Vertovoj temi. E sad moje glupo pitanje bi glasilo kako bi ja mogao tako da je podesim, skinem neki 2gi skin, ili prosto sacekam Verta?![]()
Link za transparentne vidžete https://dl.dropbox.com/u/92459760/TRANSPARENT_WIDGETS_SGS3_OMEGA_4.1.2_v33_kashortiexda.zip Accu weather,kalendar,plejer,radio i S planner.Flešovao sam zbog kalendara i plejera,sada sam potražio accu i nema ga među vidžetima,na znam zašto.Meni nije bitan,zato što koristim beautiful widgets.Evo kako izgledaju,samo da potsetim,pre fleša obavezan nandroid-backup.
Pogledajte prilog 100776 Pogledajte prilog 100777
Jel postoji nacin da se menjaju precice u "multi window-u" na 4.1.2 ? Ako ne postoji onda i nije toliko praktican.
I jel ima 4.1.2 sa Srpskim jezikom?
Ženin 4.0.4 ne root-ovan je počeo danas da baguje. Ne šalje sms i ima fiktivna 2 propuštena poziva. Wtf? Poslednje instalirano Sms backup i exdialer. Da li ovo može biti uzrok? Šta da pokušam prvo? Još uvek nema JB za kanadski s3/att. Da li mogu da flešujem ovaj vaš 4.1.2 sa foruma ili ne?
dal ima jos neke "problem" kao i ja,..imam galaxy s3 koji se puni preko 5-6 sati,od 15%-100%,da nebude da mi je baterija problem,drzi koliko hoces,.znaci preko tri dana(gasim nocu od ponoci do jutra,.al mi je zato na edge non stop,sve ostalo umereno,telefoniranje+poruke) ?
Hvala.
I hvala, sviđa mi se kako si uklopio pozadinu i providne app.Link za transparentne vidžete https://dl.dropbox.com/u/92459760/TRANSPARENT_WIDGETS_SGS3_OMEGA_4.1.2_v33_kashortiexda.zip Accu weather,kalendar,plejer,radio i S planner.Flešovao sam zbog kalendara i plejera,sada sam potražio accu i nema ga među vidžetima,na znam zašto.Meni nije bitan,zato što koristim beautiful widgets.Evo kako izgledaju,samo da potsetim,pre fleša obavezan nandroid-backup.
Pogledajte prilog 100776 Pogledajte prilog 100777
Instalirao sam ovu drugu apk i izbaci mi ikonicu za izmenu precica ali nece da primeni nesto.
I ja sam imao taj problem pa sam probao sva rešenja koja sam našao za taj problem i na kraju sam uspeo tako što sam ponovo flesh-ovao multi window i posle restarta pojavila se aplikacija u prečicama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari