- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
Zašto? Prodao sam S3, sada se dvoumim da li da se vratim na S3 ili XOX uzeti?Inace ne mogu da prezalim sto sam prodao One X, da bi ga zamenio za S3
Zašto? Prodao sam S3, sada se dvoumim da li da se vratim na S3 ili XOX uzeti?Inace ne mogu da prezalim sto sam prodao One X, da bi ga zamenio za S3
Drži bateriju van telefona 5 min.Vrati bateriju i puni je preko punjača,ne na računaru,promeni kabl,probaj sa drugom baterijom i na kraju probaj da uđeš u daunlod mod,ako ti uspe,flešuj novi rom preko odin,ako ne uspeš,ne znam šta dalje.Drugari, imam S3 star 3 meseca iz Telenora. Pre neki dan sam odradio update na JB, telenorov. Od onda je počeo da koči, a danas se potpuno ugasio (dioda je svetlela, ali ekran nije hteo da se upali). Izvadio sam bateriju, vratio i od onda neće ni da se upali. Kada ga nakačim na punjač, uopšte ne konta da je na punjaču i ne pali diodu. Probao sam volume/home/power kombinaciju, ali ne ulazi u recovery mode. Neka ideja?
Pozdrav,hitno mi je potreban savet- danas sam uzeo S3 sa fabrickim 4.1.1 i imam problem sa zvucnikom tj. sa pucketanjem kada god se on koristi- notifikacija ,sms, unlock ekrana , poziv.Dakle speaker krcne cuje se zvuka npr. smsa ,zatim sekunda krkljavog sustanja i na kraju oper krcne tj. pucne kada se ugasi....Jel resivo menjanjem verzije androida ili je problem hardwerske prirode, jer sam u prilici da ga menjam.
Izgleda da se radi o increasing ring.Evo ti link,skini mod i flešuj. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700174
ja sam drzao tuch wiz jer mi je sve ostalo lagovalo svremena na vreme. Ultima rom sa apexom u samoj instalciji (ne preko tw-a) radi savrseno ni da stucnee![]()
Cutom rom sa aroma instalerom pa lepo birate sta hocete od aplikacija=)
Hteo bi da rootujem telefon e sad posto je uzet u Telenoru hteo bi taj njihov sistem da sacuvam ako mi bude zatrebao da bi mogao da dobijem garanciju.
Koji je dobar Root za SIII???
Hteo bi da rootujem telefon e sad posto je uzet u Telenoru hteo bi taj njihov sistem da sacuvam ako mi bude zatrebao da bi mogao da dobijem garanciju.
Koji je dobar Root za SIII???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari