Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ade vi koji ste instal ultima 5.0.2

Ako je neko instal nexus 4 cameru nek proba da slika sa flsehom.

Kad god upalimf lash CF mi camera app :(

molim nekog da mi pomogne da se vratim na 4.0.4, meni nista dobro ne radi na 4.1.1. ako moze neko da mi da link da skinem ice cream da ne bi morao da vracam telefon na fabricka podesavanja. ili da mi da smernice kako da back up-ujem telefon na staro. nikako ne mogu da nadjem u ranijim postovima, mozda je i bilo toga vec. hvala unapred...

Imaš romove na samfirmware

Poslednja izmena:
@ Webb, sad planiram da flesnem 5.0.2, ali mi ne pada na pamet da stavljam 4.2 apps posto se na xda svi zale na te portove, svaki falican ponegde :-(

Strpicu se jos malo, da ispeglaju to, da radi kako treba;-)

Evo kamere i galerije sa 4.2, koja kod mene radi na stock mts romu 4.1...
Za*ebavate da je max upload 1 mb na ovaj jadni sajt? Hahahahaha neverovatno...alo ljudi evo ja cu da vam doniram disk od 2 TB nemoj da se brukate, u 2012toj 1 MB?!!?!:wall:
DropBox

^ i ovaj ima cf kad je flash on. doduse zadrzis shuter i on odradi lepo. ali ako ga samo pritines jednom odma CF. Sve ostalo radi savrseno.

Ja sam instalirao Indij(an)ski DLJ5 i sada je stvar sa baterijom mnogo bolja, a i telefon radi brzo kako je radio.
Mozda je bolje zbog toga sto sam odaradio full wipe svega i vratio na fabricka podesavanja pre instaliranja DLJ5.

Ljudi,moje iskustvo i zapazanje:

Da li je moguce da je USB kabli koji dolazi u pakovanju sa S3 toliko srrrrrr****e ??? :crash: :smash: :wall: Prvo sto se desava je kad ga ubodem u bilo koji usb port na kompu da komp mi gubi konekciju sa fonom ... Kad uzmem nesto da prebacujem molim boga da ne prekine...i to mislim da je problem u strani koja se bode u komp... Primetio i da mi se fon nekoliko puta mnogo sporo puni...i slucajno bacim pogled u settings kad mi je fon bio NA PUNJACU ,znaci ne na kompu, ono pise "charging USB" :crash: ,ja izvadim kabli iz punjaca i vratim ga ,ono se prebaci na "Charging -AC" ,znaci negde taj usb gubi kontakt u tom delu koji se ukljucuje u punjac... Probao sam usb kabli od S1 vise puta,radi perfektno,dok sa ovim od S3 ne mozes ni da se obesis... Uzas... Jel je bitno da bude original kabli,ili mogu da odem da kupim bilo koji micro USB kabli? Ne zelim da mi se desi da pokrenem Odin i da mi glupi kabli napravi katastrofu,prvenstveno to,a i da gledam dal se zakacio kao USB na punjacu ili normalno AC....

Ljudi,moje iskustvo i zapazanje:

Da li je moguce da je USB kabli koji dolazi u pakovanju sa S3 toliko srrrrrr****e ??? :crash: :smash: :wall: Prvo sto se desava je kad ga ubodem u bilo koji usb port na kompu da komp mi gubi konekciju sa fonom ... Kad uzmem nesto da prebacujem molim boga da ne prekine...i to mislim da je problem u strani koja se bode u komp... Primetio i da mi se fon nekoliko puta mnogo sporo puni...i slucajno bacim pogled u settings kad mi je fon bio NA PUNJACU ,znaci ne na kompu, ono pise "charging USB" :crash: ,ja izvadim kabli iz punjaca i vratim ga ,ono se prebaci na "Charging -AC" ,znaci negde taj usb gubi kontakt u tom delu koji se ukljucuje u punjac... Probao sam usb kabli od S1 vise puta,radi perfektno,dok sa ovim od S3 ne mozes ni da se obesis... Uzas... Jel je bitno da bude original kabli,ili mogu da odem da kupim bilo koji micro USB kabli? Ne zelim da mi se desi da pokrenem Odin i da mi glupi kabli napravi katastrofu,prvenstveno to,a i da gledam dal se zakacio kao USB na punjacu ili normalno AC....

na te kablove se svi redom zale, ja sam moj zamenio u prvoj nedelji... moj je gubio kontakt na strani koja ide u fon i to kontakt za data konekciju punjenje je radilo normalno... telefon od 600e i oni zakidaju na kablovima koji u proizvodnji kosta apsolutno nista...

ziveo kapitalizam!

Kamera 4,2 radi bez problema,samo ima jedan uslov.Jezik mora da bude engleski i to U.S.Kada je android na srpskom,kamera radi,čak i sfera radi,ali u galeriji nema dobre prezentacije sfere.

Ako je tako onda flesujem 4.2 kameru da probam... Uvek drzim fon na EN (US), na srpskom se ne snalazim :)

Kamera 4,2 radi bez problema,samo ima jedan uslov.Jezik mora da bude engleski i to U.S.Kada je android na srpskom,kamera radi,čak i sfera radi,ali u galeriji nema dobre prezentacije sfere.

Ajde probaj klasicnu cameru sa Flashom.

Jel postoji neki način da se ova kamera i galerija deinstaliraju?
Naravno nisam ništa bekapovao.

Postoji i drugi način da se oslobodiš 4,2 kamere i galerije,ali samo ako si na ultima romu.OTA Update-Downloads Section-Cameras and Galleries,daunlouduješ i onda flešuješ,biraš koju ćeš kameru od 3,ili 4 opcije.

Na stock sam.
Hvala za savete, probaću nešto.

Poslednja izmena:
Odlučio sam da uradim test potrošnje baterije.Radi se o poslednjem Ultima-romu,siyah kernelu rc3,TW-lančeru (koga inače ne koristim,već Nova Launcher Prime).Postavio sam sebi težak zadatak,zato što ne koristim ovako intenzivno telefon u toku dana.U jednom trenutku sam se zaboravio i prikačio aparat na PC,da prebacim neku muziku,ali to je bilo 3-5 minuta (vidi se na dijagramu).

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Slike govore sve,prema tome komentari da ICS manje troši od JB,ne stoje.Quadrant test sam pokazao (preko 7000).Zvuk je fenomenalan.Šta možemo da tražimo od naših telefona,više od ovoga?Ja sam zadovoljan.

Ovo ti je dobro jer ti je telefon budan samo dok je ekran uključen. Meni na JB ostaje budan i van toga, smaže oko 10-15% za noć ako wifi ostane uključen i više.

Stock JB, WiFi i 3G Data ukljuceni sve vreme, imam instaliranih 90 aplikacija. Ovako nesto nisam imao ni na Note I. Inace ne mogu da prezalim sto sam prodao One X, da bi ga zamenio za S3, ali ovo je stvarno za respect.
Screenshot_2012-11-14-01-55-45.pngScreenshot_2012-11-14-01-55-17.pngScreenshot_2012-11-14-01-55-37.pngScreenshot_2012-11-14-01-53-07.png

Pozdrav,hitno mi je potreban savet- danas sam uzeo S3 sa fabrickim 4.1.1 i imam problem sa zvucnikom tj. sa pucketanjem kada god se on koristi- notifikacija ,sms, unlock ekrana , poziv.Dakle speaker krcne cuje se zvuka npr. smsa ,zatim sekunda krkljavog sustanja i na kraju oper krcne tj. pucne kada se ugasi....Jel resivo menjanjem verzije androida ili je problem hardwerske prirode, jer sam u prilici da ga menjam.

Drugari, imam S3 star 3 meseca iz Telenora. Pre neki dan sam odradio update na JB, telenorov. Od onda je počeo da koči, a danas se potpuno ugasio (dioda je svetlela, ali ekran nije hteo da se upali). Izvadio sam bateriju, vratio i od onda neće ni da se upali. Kada ga nakačim na punjač, uopšte ne konta da je na punjaču i ne pali diodu. Probao sam volume/home/power kombinaciju, ali ne ulazi u recovery mode. Neka ideja?

Nazad
Vrh Dno