Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li si štiklirao Keep in memory u opcijama?
Kod mene nikakvo čekanje ne postoji, ni kod pokretanja ni kod učitavanja kontakata. Jednostavno je sve tu istog trena.
Inače, u Contacts to display mi je označeno All Contacts.

Vidite ovo. Zanimljivo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352544595442.jpg
    uploadfromtaptalk1352544595442.jpg
    72 KB · Pregleda: 194
  • uploadfromtaptalk1352544658748.jpg
    uploadfromtaptalk1352544658748.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 191
Cek,losa slka,ova je prava.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352544859157.jpg
    uploadfromtaptalk1352544859157.jpg
    72 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1352544876140.jpg
    uploadfromtaptalk1352544876140.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 194
Bez problema S3 gura 4h i više, ništa iznenađujuće meni, kačio sam negde već rezultate. Možda je čudno ako ste na koje kakvim custom. Lepo sam iz stock izbrisao šta mi ne treba od samsung krša i ubacio šta mi treba.

:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352549433314.jpg
    uploadfromtaptalk1352549433314.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 149
  • uploadfromtaptalk1352549452475.jpg
    uploadfromtaptalk1352549452475.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 148
Ima li neka fora da se promeni ikona za gosms kao sto moze pomocu plugina za exdialer, posto mi stoji na glavnom ekranu a odvratna je?

Poslednja izmena:
Stavio sam i ja ExDialer. Prosto mi je neverovatno koliko je to samsung skrnavo uradio. Pre svega mislim na biranje kontakta za poziv, moram da se sit naklikćem da bi okrenuo nekoga. Pre svega ako imam contact sa imenom i prezimenom, i ne daj bože da ih je više sa istim imenom. Tipa Dule ovaj, Dule onaj. Problem je što software pretražuje samo prvu reč. Pa ti i zbaci njih 5 pa klikni da vidiš listu, pa na ime, pa poziv. Na Desire S je bilo bilo koja tri slova, pretražuje sve, uvek se pojavi ime, call i kraj. Msm, čudno mi je jer je to kontam app koji se najviše koristi.

Ja sam i u exdialeru i u go sms pro sada iskljucio onu "akceleraciju" tj da mi ne ostane upamcen u memoriji nakon izlaska. I sa tako iskljucenim radi odlicno, cak sta vise nema ni promene u brzini.

Da odgovorim sam sebi, mozda ce jos nekome trebati ovo za ikone. Programce je Destkop visualiseR, izaberes ikonu, izaberes program, promenis naziv i cao :D

Imate i dobar sgs3 skin za exDialer da vam se slaze

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352566953769.jpg
    uploadfromtaptalk1352566953769.jpg
    36 KB · Pregleda: 142
Ja nikako da popi*dim zbog tog laga na dialer-u i kontaktima jer je zanemarljiv i mislim da svi preterujete i upadate u kolektivnu šiz-komu zbog toga, toliko da instalirate aplikacije da bi okrenuli broj...Mnogo ste se vi nešto razmazili...:D

Probaj exdialer pa se vrati na default da vidis :D

Izvinjavam se za off:

Ovaj 4.1.1 koji se pominje u nekoliko poslednjih postova, je li to zvanicni OTA ili neki leaked ROM? Pitam zbog Galaxy S DUOS telefona koji bi trebalo da dobije 4.1.1 a sinoc sam provjeravao update i nema nista...?

I sto se samog update-a tice, koja je fora sa odinom i kiesom? Ako moze neki link ka tome...

Official je JB, a što se tiče galaxy S duos moraces da odeš na samfirmware.com i vidiš koji ima i sa odinom da fleshujes... Kies je official update & backup & restore tool, a Odin je samo flash tool... Ako je za GS3 izašao JB, ne mora da znaci da je i za GS DUOS izašao...

P. S. Vi se patite na S3 sa dialerom, a meni na S2 leti :p

Ja nikako da popi*dim zbog tog laga na dialer-u i kontaktima jer je zanemarljiv i mislim da svi preterujete i upadate u kolektivnu šiz-komu zbog toga, toliko da instalirate aplikacije da bi okrenuli broj...Mnogo ste se vi nešto razmazili...:D

Mozda ne zoveš mnogo pa te ne nervira.
Ja telefon koristim za posao i veruj mi da je pravi stres kada treba pet šest puta da pritisneš da bi pozvao nekoga.

I ja sam mislio da mi nece smetati, ali jako me iritira i nervira :D

P. S. Vi se patite na S3 sa dialerom, a meni na S2 leti :p

I nama na s3 leti :D a i zimi ;)

@Djilkosh hoces prelaziti na s3

Poslednja izmena:
Neko se u ranijim postovima žalio da mu Ultima rom vidi obrnuto int. i ext. memoriju.Razlog.U toku instalacije,korisnik,koji odabere custom instalaciju mora da vodi računa o tome šta želi da instalira (ima mnogo toga).Potrebno je dečekirati u aroma-instaleru external2internalSD mod.

Ja nisam instalirao dialera zbog brzine već zbog stupidnog sistema biranja broja.

Ja nisam instalirao dialera zbog brzine već zbog stupidnog sistema biranja broja.

+1
Svaki dialer sa marketa ima bolji način biranja broja od stock dialera. Na s2 je potpuno isti dialer, ni tamo ga nisam koristio.
Da ne pominjem pretragu kontakata iz dialera. :banghead:
Imam gomilu kontakata tipa Pera INTESA, i ako direktno iz dialera kucam Pera on ga nađe, ako kucam Intesa onda ga ne nalazi. Glupost.

Poslednja izmena:
Taj sam.:d Mislim sto se zalio.*** ne mozes sve znati.Skinuo sam ultimarom verziju 5.0.Sad cu bas da probam ovo sto si rekao da treba da se odstiklira.

Neko se u ranijim postovima žalio da mu Ultima rom vidi obrnuto int. i ext. memoriju.Razlog.U toku instalacije,korisnik,koji odabere custom instalaciju mora da vodi računa o tome šta želi da instalira (ima mnogo toga).Potrebno je dečekirati u aroma-instaleru external2internalSD mod.

Stigao mi ROCK quicksand crna ver. Za jedno 4-5h korištenja ja prezadovoljan!!!
S obzirom koliko sam je platio nadam se da ce trajati :p

Poslednja izmena:
^ bacic slicice da vidim kako izgleda crni :)

Vrh Dno