exdialer ubedljivo najbrziSto kaze covek, telefon mi progledao
![]()
Izvinjavam se za off:
Ovaj 4.1.1 koji se pominje u nekoliko poslednjih postova, je li to zvanicni OTA ili neki leaked ROM? Pitam zbog Galaxy S DUOS telefona koji bi trebalo da dobije 4.1.1 a sinoc sam provjeravao update i nema nista...?
I sto se samog update-a tice, koja je fora sa odinom i kiesom? Ako moze neki link ka tome...
Ja nikako da popi*dim zbog tog laga na dialer-u i kontaktima jer je zanemarljiv i mislim da svi preterujete i upadate u kolektivnu šiz-komu zbog toga, toliko da instalirate aplikacije da bi okrenuli broj...Mnogo ste se vi nešto razmazili...![]()
Ja nikako da popi*dim zbog tog laga na dialer-u i kontaktima jer je zanemarljiv i mislim da svi preterujete i upadate u kolektivnu šiz-komu zbog toga, toliko da instalirate aplikacije da bi okrenuli broj...Mnogo ste se vi nešto razmazili...![]()
P. S. Vi se patite na S3 sa dialerom, a meni na S2 leti![]()
Probaj exdialer pa se vrati na default da vidis![]()
I nama na s3 letia i zimi
@Djilkosh hoces prelaziti na s3
Ja nisam instalirao dialera zbog brzine već zbog stupidnog sistema biranja broja.
Neko se u ranijim postovima žalio da mu Ultima rom vidi obrnuto int. i ext. memoriju.Razlog.U toku instalacije,korisnik,koji odabere custom instalaciju mora da vodi računa o tome šta želi da instalira (ima mnogo toga).Potrebno je dečekirati u aroma-instaleru external2internalSD mod.
Imate i dobar sgs3 skin za exDialer da vam se slaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari