Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Za 4 godine od kad koristim android od 1.6 Donut, ja nisam zakačio nijedan virus ili prosto imam sreće :)

a jel imas antivirus pa da znas da nisi zakacio ni jedan? ja sam nasao licno par aplikacija koje je avast prijavio kao viruse tako da... nije na odmet, skener radi samo kad se nesto instalira ili kad se pokrene ne trosi nista baterije ovako...

^ pa da nije prijavio neku gluposti ti bi ga davno obrisao :)

Smisla nema ali leba ti ne jede tako da uzivaj=)

I jos jedno pitanje.Koristim ultimarom verzija 4.1.1 i desava mi se da mi kontra vidi internu memoriju i externu karticu.Kad udjem u my files i tamo gde pise extsdcard mi nije externa kartica nego interna memorija telefona,a tamo gde pise sdcard0 je externa kartica.Pogledajte na slici.Na slici gde pise card mi je u stvari interna memorija telefona,a tamo gde pise phone mi je memorijska kartica od 8gb.
Da li ovo u stvari treba ovako da ocitava ili sam ja u stvari umislio nesto?
Inace ultimarom mi radi za svaku preporuku osim ove sitnice.

Prilozi

• s3.png
    s3.png
    698.3 KB · Pregleda: 169
Poslednja izmena od urednika:
I jos jedno pitanje.Koristim ultimarom verzija 4.1.1 i desava mi se da mi kontra vidi internu memoriju i externu karticu.Kad udjem u my files i tamo gde pise extsdcard mi nije externa kartica nego interna memorija telefona,a tamo gde pise sdcard0 je externa kartica.Pogledajte na slici.Na slici gde pise card mi je u stvari interna memorija telefona,a tamo gde pise phone mi je memorijska kartica od 8gb.
Da li ovo u stvari treba ovako da ocitava ili sam ja u stvari umislio nesto?
Inace ultimarom mi radi za svaku preporuku osim ove sitnice.

Isti sam problem imao i nisam mogao da vratim bekapovane aplikacije preko Titaniuma pa sam se vratio na v4.0 koji nema taj problem.

instalirao sam DLJ5 danas (indijski) i mogu vam reci da su resili probleme sa slowdownovima u igricama... sad prede ko na ICS...

nisam do detalja isproveravao sve ali ovo sto jesam (asphalt 7 i death trigger) vidi se razlika...

^ ajde samo jos me obraduj da nema laga na dialeru i sms-u i odma da ga picnem :)

no, onda nemam verimus temu a suvise je volim :)

Posto koristim ubogi K550i i njegov gprs za surf netom(spoooorrrrrooooo) - pitanje za vlasnike s3, da li se pc/laptop moze kablom povezati sa s3 za surf netom(gde bi s3 bio kao modem) i koja je brzina interneta u tom slucaju? I naravno da li se u isto vreme puni telefon preko kabla koji je povezan sa PC/laptop racunarom?
Hvala.

imao sam S2 i S3,i koristio sam telefon kao modem.ne znam tacno koja im je brzina ali su dosta brzi i sve stranice se brzo otvaraju,igrao sam sve igre na fb-u tako,dok sada sa k800 ne mogu jer je jako spor.kupi ga i imaces brz net,znam.

@nebo80

extra za net.)

posto si imao S2 i S3 ima li razlike u fotografiji i video snimku koji prave ova dva telefona?
Da ponovo kupujesh S2 i S3 koji bi uzeo ?

S2 dosta sporije okidač što je problem ako slikaš bilo šta što se pomera. S3 je prvi fon kojim slikam decu bez problema.

@milkobgd
super, hvala na odgovoru, kamera mi je potrebna iskljucivo zbog slikanja/snimanja decice .)

E ljudi evo ga vrhunski sajt za dodatke i ostale zezancije za sve moguce telefone
http://www.daydeal.com/
Komsija mi stalno narucuje preko njih i samo plati dostavu 2,5e-5e zavisi od velicine-tezine paketa, nikada nije dao ni evra vise, a na sajtu ima bukvalno SVE!!!
Da nije neko narucivao nesto odavde?
Ja sam planirao u ponedeljak da porucim svasta nesto za s3...

Posto koristim ubogi K550i i njegov gprs za surf netom(spoooorrrrrooooo) - pitanje za vlasnike s3, da li se pc/laptop moze kablom povezati sa s3 za surf netom(gde bi s3 bio kao modem) i koja je brzina interneta u tom slucaju? I naravno da li se u isto vreme puni telefon preko kabla koji je povezan sa PC/laptop racunarom?
Hvala.

Moze kablom a moze i bez. To se zove ovako:

USB Tethering
WiFi Tethering
Bluetooth Tethering

Brzina neta zavisi od toga koji paket imas, koji je provajder, dali je dobra pokrivenost 3G signalom, kolika je opterecenost mreze... S tim da BT Tethering nemoze da izvuce vise od oko 1.2mbps download i upload. Toliko je otprilike ogranicenje Bluetooth 3.0 tehnologije ( da sad netrazim tacan podatak)
Ako imas veliki data paket Samsungov modem na S3 bi trebalo da moze da izvuce 21.6 mbps u dowloadu i 5.xx u uploadu. Naravno ovo su teorijske brzine i zavise od onih faktora sto sam naveo gore.

PS: Ja na SG Note-u kod mene na selu mogu da izvucem oko 10mbps u downloadu i nekih 3 u uploadu a naprimer u NS-u zavisno od dela grada samo do nekih 5-6 s tim da se u nekim delovima grada konekcija prebacuje u 2G.

GOSMS i exDialer sa tamnim skinom za amoled su ipak dobitna kombinacija. ;-)

Gde je ljudi na 4.1.1 opcija da se izmene ikonice koje se nalaze na lock screenu. Ja nesto ne mogu da pronadjem.

EDIT: Samo sto sam napisao post, nadjoh.

Hvala za exdialer, progledao s3 :D

Izvinjavam se za off:

Ovaj 4.1.1 koji se pominje u nekoliko poslednjih postova, je li to zvanicni OTA ili neki leaked ROM? Pitam zbog Galaxy S DUOS telefona koji bi trebalo da dobije 4.1.1 a sinoc sam provjeravao update i nema nista...?

I sto se samog update-a tice, koja je fora sa odinom i kiesom? Ako moze neki link ka tome...

Exdialer je ubedljivo najbrži, a probao sam mnoge. Uvek se pokreće trenutno, nema ni najmanjeg laga. Dosta brži i od go dialer-a koji sam koristio skoro godinu dana pre nego što sam probao ex.

Meni traje par sekundi ucitavanje kintakara svaki put u exdialer-u... cekirao sam samo sa gmail naloga kontakte kao sto mi je bilo i njegovom dialeru.

Vrh Dno