Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Drugari, imam S3 star 3 meseca iz Telenora. Pre neki dan sam odradio update na JB, telenorov. Od onda je počeo da koči, a danas se potpuno ugasio (dioda je svetlela, ali ekran nije hteo da se upali). Izvadio sam bateriju, vratio i od onda neće ni da se upali. Kada ga nakačim na punjač, uopšte ne konta da je na punjaču i ne pali diodu. Probao sam volume/home/power kombinaciju, ali ne ulazi u recovery mode. Neka ideja?
Drži bateriju van telefona 5 min.Vrati bateriju i puni je preko punjača,ne na računaru,promeni kabl,probaj sa drugom baterijom i na kraju probaj da uđeš u daunlod mod,ako ti uspe,flešuj novi rom preko odin,ako ne uspeš,ne znam šta dalje.

Poslednja izmena:
Pozdrav,hitno mi je potreban savet- danas sam uzeo S3 sa fabrickim 4.1.1 i imam problem sa zvucnikom tj. sa pucketanjem kada god se on koristi- notifikacija ,sms, unlock ekrana , poziv.Dakle speaker krcne cuje se zvuka npr. smsa ,zatim sekunda krkljavog sustanja i na kraju oper krcne tj. pucne kada se ugasi....Jel resivo menjanjem verzije androida ili je problem hardwerske prirode, jer sam u prilici da ga menjam.

Izgleda da se radi o increasing ring.Evo ti link,skini mod i flešuj. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700174

haha, ladno 4.1.2. nvmko mu ga dade, bitno da ima multy win :))

Evo i ja posle S2 juce uzeh S3 :)
Ceo dan danas sam ga maltetirao i evo rezultata.
Ja prezadovoljan sto se tice baterije.... Jos da Sale izbaci Neat... ;-)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352932188890.jpg
    uploadfromtaptalk1352932188890.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1352932205848.jpg
    uploadfromtaptalk1352932205848.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 210
Ti si ga bas maltretirao=)) 6h screan on a telefon 13h. U zdravlje da te sluzi

Mozda probam kad budem dokon :D

EDIT: koja je razlika izmedju nova i apex-a. meni su slicni skroz ako ne i isti :D
Smorio me stock izgled i reko 'ajd da stavim ultima i apexa, kad ono nikad bolje :)

EDIT2: U antutu benchmarku imam 12222. Koliko je to dobar rezultat za stock kernel i stock 1.4 ghz.

Poslednja izmena:
Imam Novu prime i probao sam sa Ultima 5.0.2 - ima lag...imam i Apex,ajd probacu njega,mada mi TW odlicno radi...

Nova ume da zabode bas...ali kad radi nema joj premca, pojavu laga sam doveo na minimum iskljucivanjem skrola kod wallpaper-a...

ja sam drzao tuch wiz jer mi je sve ostalo lagovalo svremena na vreme. Ultima rom sa apexom u samoj instalciji (ne preko tw-a) radi savrseno ni da stucnee :)

Sto ne batale 4.1.2, neka se odmah bace na 4.2!!

Meni je posle Jelly Beana na stock S3 system, barem bih rekao, osetno usporio. RAM je zatrpan minimum 550MB i to kada sve apliakcije pobijem. Smor!

Razlozi? Rešenja? Prosvetljenja?...

Da i mene to zanima... ima li neko neki predlog koje aplikacije da se izbrisu...ono koje vise manje nisu potrebne?

Cutom rom sa aroma instalerom pa lepo birate sta hocete od aplikacija=)

Ma i da se instalira sve, otvoriš titanium i uninstall i to je to :)

Hteo bi da rootujem telefon e sad posto je uzet u Telenoru hteo bi taj njihov sistem da sacuvam ako mi bude zatrebao da bi mogao da dobijem garanciju.
Koji je dobar Root za SIII???

Nazad
Vrh Dno