Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

instalirao upravo Ultima ROM 5.0.2 ubacili su cam aplikaciju sa nexusa 4.. koje je ovo ludilo sa panoramomama :D Svaka cast! :)

Poslednja izmena:
Jel moze link od Ultima ROM 5.0.2
Jel to jedan od boljih custom romova, koji je jos dobar.

Hvala.
Jel koristite ClockworkMod Touch Recovery 6.0.1.2 ili neki drugi

ja korisicm CM5 i radi bez problema install :)

Evo vec par puta od zadnjeg update-a na JB telefon mi se resetuje kad upalim blutut za slusalicu...Pre toga je radio normalno...

Ne svidja mi se na v5.0.2 sto nema da se bira kernel i onid odaci...

Jel ima za naš s3 android 4.2 camera app sa photo sphere? Kao nešto nađem ali se izgubim u svim tim tekstovima. Prvenstveno me zanima za stock rom.

Imam ja galeriju i kameru sa 4.2 imas li root posto sam spakovao u zip ?
Koristim na stock 4.1.1 sa telekom JB...
Nego meni telefon leti sa telekomskim JB..sve sam probao i nista mi ne radi kao stock sa stock kernelom, baterija ubedljivo najduze traje...probao sam bukvalno SVE romove i svi su mi bili spori osim wanama ali je on imao nekih problema sa 2g-3g ...

solajam nema razlike u kameri i video snimanju na S2 I S3 ali bas nikakve,osim sto S3 ima opciju 10 brzih snimaka pa biras najkvalitetniju sliku,dobro jedino z anesto u pokretu kada se snima.Ako imas para uzmi S3 mada ti je moja preporuka da sacekas 15 decembar jer ce u TElenoru biti popusti i tada ga uzmi ili Note 2 :) Ja bih opet uzeo iskreno S2 jer je ekran ni mali ni preveliki a S3 mi je ipak preveliki telefon,i na S2 je puno bolje odradjena Gorilla glas zastita i na S2 ekranu otisci uopste ne ostaju dok na S3 ostaju pogotovo kada se puno prica,pa se mora cesto brisati ekran.S2 ti je sada u Telenoru npr 18000 za tarifu Prenesi i surfuj 2000 za 3000 mesecno.

Ima samo odes u custom instal i biras sve=)

Meni na stock 4.1.1 sve radi savrseno i brzo jedino baterija ne valja nikako.
Od 3 ujutro pa do 12 sati mi je potrosio 20% a da telefon nisam ni pipnuo.

Imam ja galeriju i kameru sa 4.2 imas li root posto sam spakovao u zip ?
Koristim na stock 4.1.1 sa telekom JB...
Nego meni telefon leti sa telekomskim JB..sve sam probao i nista mi ne radi kao stock sa stock kernelom, baterija ubedljivo najduze traje...probao sam bukvalno SVE romove i svi su mi bili spori osim wanama ali je on imao nekih problema sa 2g-3g ...

Jel ostaju stare app ili ove nove gaze stare? Kakav je interfejs, jel liči na samsungov ili stock android? I ako može link.
Hvala.

Meni na stock 4.1.1 sve radi savrseno i brzo jedino baterija ne valja nikako.
Od 3 ujutro pa do 12 sati mi je potrosio 20% a da telefon nisam ni pipnuo.

A sta je sa onim scr shotom sto je neko postavio ranije, display 5h on time i cini mi se 1day usage...? JB bi trebalo da bude makar isti po pitanju baterije ako ne i malko bolji.

Ja sam ga cedio i dogurao sam do 4h usage ekrana i valjda 15 sati ukupno sve. Ali me ovo nervira jako. Znaci niko ne cacka telefon, ostane na wifi-ju i ukljucene sve push notifikacije i kad se probudim 20% manje.
Zato sam sada hteo da probam ultima rom ili neki drugi, samo zbog tog.

Upali ti BBS, pa vidi sta to cedi bateriju ;)

To sam i planirao. Ili to ili neki ROM svejedno nisam dugo flesovao jos od S2-jke :D

EDIT: Jasno mi je da mnogo trosi kad je ekran ukljucen, ipak mi je osvetljenje na max, ali kad je ugasen, to mi ne odgovara nikako :)

Poslednja izmena:
Ja sam ga cedio i dogurao sam do 4h usage ekrana i valjda 15 sati ukupno sve. Ali me ovo nervira jako. Znaci niko ne cacka telefon, ostane na wifi-ju i ukljucene sve push notifikacije i kad se probudim 20% manje.
Zato sam sada hteo da probam ultima rom ili neki drugi, samo zbog tog.

Ugasi wifi i notifikacije i videces promenu kao nikad. Takodje, rom i kernel promena donosi bas dosta poboljasanja bar kod mene plus undervolting=sjajna baterija.

Znam da je tebi jeo bateriju kao nenormalan. Sta si uradio pa je sad odlicna :D

molim nekog da mi pomogne da se vratim na 4.0.4, meni nista dobro ne radi na 4.1.1. ako moze neko da mi da link da skinem ice cream da ne bi morao da vracam telefon na fabricka podesavanja. ili da mi da smernice kako da back up-ujem telefon na staro. nikako ne mogu da nadjem u ranijim postovima, mozda je i bilo toga vec. hvala unapred...

Ostaju sve aplikacije samo dobiješ dve nove.
Interfejs je totalno drugačiji od samsung ovog i jako je dobar i jedinstven.
Link čim sednem za komp.

Poslednja izmena:
Vrh Dno