Imam ja galeriju i kameru sa 4.2 imas li root posto sam spakovao u zip ?
Koristim na stock 4.1.1 sa telekom JB...
Nego meni telefon leti sa telekomskim JB..sve sam probao i nista mi ne radi kao stock sa stock kernelom, baterija ubedljivo najduze traje...probao sam bukvalno SVE romove i svi su mi bili spori osim wanama ali je on imao nekih problema sa 2g-3g ...
Meni na stock 4.1.1 sve radi savrseno i brzo jedino baterija ne valja nikako.
Od 3 ujutro pa do 12 sati mi je potrosio 20% a da telefon nisam ni pipnuo.
Ja sam ga cedio i dogurao sam do 4h usage ekrana i valjda 15 sati ukupno sve. Ali me ovo nervira jako. Znaci niko ne cacka telefon, ostane na wifi-ju i ukljucene sve push notifikacije i kad se probudim 20% manje.
Zato sam sada hteo da probam ultima rom ili neki drugi, samo zbog tog.
Ne svidja mi se na v5.0.2 sto nema da se bira kernel i onid odaci...
Veliki problem.Pa,što ne izabereš sam kernel posle instalacije roma?Imaš ih 5-6.skineš i instaliraš.
Kerneli koji su u ponudi u custom instalaciji su uglavnom stariji.Flešni štok-kernel,a zatim biraj šta ti je volja.To je staro pravilo.Ima da se bira, samo covek nije isao na custom instalaciju.
Znam da je tebi jeo bateriju kao nenormalan. Sta si uradio pa je sad odlicna![]()
Neces verovati,samo ga restartovao nakon punjenja i gle cuda..definitivno postoje neki skriveni procesi koji jedu bateriju.
A koji imas JB? Nas domaci (vip,telenor,telekom) ili neki drugi.
Ostaju sve aplikacije samo dobiješ dve nove.
Interfejs je totalno drugačiji od samsung ovog i jako je dobar i jedinstven.
Link čim sednem za komp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari