- Učlanjen(a)
- 07.02.2005
- Poena
- 320
ja evo ociglednu razliku u bateriji i njenom trajanju vidim od kad sam instalirao "poljaka" kao i sijaset drugih stvari koje se nisu desavale na ICS, meni baterija cak tri ciklusa nije htela da se puni normalno nego usporeno pa samo do 85-90% i tako dok je nisam dva ciklusa praznio pa punio dok je telefon iskljucen... sad je ok ali ima dalje stvari koje su uzas, pola igrica ima neki weird slowdown, neke aplikacije outright ne rade (ovo je mozda globalno vezano za JB, zaista ne znam), desava mi se da sistemske stvari tipa settings na telefonu crashuju... prvo sam mislio da sam uradio los install pa sam wipe svega radio deset puta, custom romove stavljao i svaki JB za S3 je crap za sada a tome u prilog govori to sto update izdaju parcijalno, prvo su jb dali poljacima pa onda balkancima, svojevrstan beta test, da je taj firmware radio normalno sto ga ne bi pustili svima sa international verzijom nego samo poljska i balakan, rightttt... evo sad englezi i svedjani dobili novi rom koji je malo bolji ali i dalje je crap...
bas cu da probam hypergalaxy, hteo sam vec ali nisam jer sam probao svasta nesto drugo...
edit: btw sad vidim da se hypergalaxy vise ne razvija, sad je hyperlight...
bas cu da probam hypergalaxy, hteo sam vec ali nisam jer sam probao svasta nesto drugo...
edit: btw sad vidim da se hypergalaxy vise ne razvija, sad je hyperlight...
Poslednja izmena: