Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Mislim da je covek aludirao na android, smartphone... Shvatio sam ovako : " zasto si uzeo takav telefon ako ne umes da ga koristis i da se brines o njemu???" ... A ako si ga vec uzeo, ne pitaj za update i kada ce isti, nego kad ga puste, pritisni "OK" i cekaj da telefon sve zavrsi i ode u reboot.

Pitao sam u cemu je fora sa provajderima zasto ima toliko treba za update ako je vec negde pusten?

Mislim da je covek aludirao na android, smartphone... Shvatio sam ovako : " zasto si uzeo takav telefon ako ne umes da ga koristis i da se brines o njemu???" ... A ako si ga vec uzeo, ne pitaj za update i kada ce isti, nego kad ga puste, pritisni "OK" i cekaj da telefon sve zavrsi i ode u reboot.

Isto pitanje - ako nisam rootovao telefon, automatski znači da ne umem da ga koristim?

A odakle vam to da morate da rootujete telefon da bi dobili update?

Pricamo o instalaciji update koja traje 3 min. Ubodes usb na komp, pokrenes odin i pritisnes start!
I ako vam je to problem da uradite onda cekajte update operatera i nema rasprave.

Poslednja izmena:
I odin je samsungov alat.

Nego, za sad sam zadovoljniji sa ics i do daljnjeg ne menjam.

Poslednja izmena:
Hvala dobri ljudi :)
Sve ja to kapiram...ali kazem u cemu je problem sa nasim provajderima?
Kad za iphone izadje update dobiju svi bez obzira na provajdera...
Ili zasto ga nema na kies-u pa preko kompa?

Poslednja izmena:
@dexxy S2 problem je sa nasim provajderiam sto ih boli dupe, uvek mogu da okrive samsung i da to nije do njih i tako dalje.
i za S3 dobijaju redovno update svi koji su na SIM Free verzijama ali telefoni koji su bredirani ( uzeti od provajdera) imaju problem sa cekanjem da provejder testira uredjaj na svojoj mrezi... ( OMG!)
kies vrsi isti update kao i sam telefon i takodje ceka provejdera.

@dexxy S2 problem je sa nasim provajderiam sto ih boli dupe, uvek mogu da okrive samsung i da to nije do njih i tako dalje.
i za S3 dobijaju redovno update svi koji su na SIM Free verzijama ali telefoni koji su bredirani ( uzeti od provajdera) imaju problem sa cekanjem da provejder testira uredjaj na svojoj mrezi... ( OMG!)
kies vrsi isti update kao i sam telefon i takodje ceka provejdera.

Ok..sada mi je jasno...jer sam bio na iphonu (simfree) do skoro...

Evo nešto što, čini mi se, niije bilo do sada. Naime, ja sam na francuskom sim free modelu i od sinoć kada pokušam software update izbaci mi sljedeće:

Screenshot_2012-10-22-22-55-02.jpg

Koliko shvatam iz dotične poruke, update mi se smješi, samo treba negdje da se prijavim zbog, vjerovatno, gužve...
Ispravite me ako griješim, ako ne griješim, gdje treba da se prijavim?

Nigde, naći će oni tebe :)

Ništa, čekam, onda, pa javljam kada dodjem na red :-D

ne znam da li je bilo, ali da se nasmejemo:

p.s.
samsung se dobro drzao, izdrzao je duze torturu ali je na kraju poklekao

moze link na prvobitni post.. cisto da vidim kakvi su bili komentari i reakcije?

Kakvi komentari i reakcije mogu biti na tako *****sku stvar? Will it blend ? Za'ebavas?

A kako si ti zakljucio da nije update sa mene??? Pa logicno je ako kupim tel od par stotina evra da dobijem i full podrsku...

ti primas update sa sebe? :D ako ces ti radije da gledas u pasulj kad ce i sta ce umesto da odradis to za par minuta ko svi normalni ljudi onda to nije za tebe, pod ovim mislim to opterecivanje kad ce, sta ce... a telefon je za svakog ko ima para ;)

neces da se cimas cak i ako je 2 min? odgovor: bice kad bude, simple and jednostavno.

a inace da znas da domaci provajderi nisu nista posebni sto se tice kasnjenja, to je redovna praksa i po svetu.

Update je samo za one koji rootuju telefon?

vec su ti "elitisti" dali odgovor. :D

Isto pitanje - ako nisam rootovao telefon, automatski znači da ne umem da ga koristim?

donekle. ne umes potpuno da ga koristis. moras u neku "elitisticku" skolu prvo :D

Imam problem sa GPS-om, gresi prilicno pokazuje mi da idem pored ulice (kroz zgrade :D) isto gresi i na earth-u, G mapama i IGO-u, satelite lockuje za 3-5 sec ali je neprecizan strasno ima li neko ideju sta moze da bude?
Inace koristim wanam stock deodexed 4.1.1 i stock kernel?
Na mocnom s2 sam dobijao koordinate u 2 metra...

Hvala probacu...
Nije nesto ovo kako treba na google maps kaze da mi je preciznost 1900 metara sa uhvacenih 11 satelita... Ima li jos neko slican problem?
Vraticu se na 4.0.4 da proverim kako je tamo stanje...?

Posle duzeg vremena malo normlanija baterija na JB-u.

Screenshot_2012-10-23-23-54-49.png

Screenshot_2012-10-23-23-54-58.png

Vrh Dno