Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

JELLY BEAN DOMINATION v1.3 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

THEMED GALLERY. HOLO STYLE!!!

14u8dfm.jpg

THEMED MY FILES. LETS GO!!! FINALLY NEW FOLDER ICONS!!!

25ezi9e.png

SOUL BOUND v2.2
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

CHANGELOG

17.09.2012. - v1.3
- themed gallery
- themed MyFiles
- minor fixes
- minor changes in framework
- various graphical changes/improvements
SOUL BOUND v2.2
- some new icons
- some new icons in Fancy pack fos S III users only

Sincerely,
VERTUMUS

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Ne moze... to lose deluje i na stomak i na um, posle ce kvalitet biti gori :)

Na sajtu b92 pise da ce se sgs4 pojaviti marta sledece god i da ce imati 5inca displej looooool

Pa da, svaki sledci za 0,2"-0,3" veci. To su tendencije. Tipujem da ce Note ici do 7"

sto se mene tice nek ga upakuju u bolje materijale tipa ip5 stave 2gb rama sve ostalo isto nazovu ga s3+ i ja cu da ga kupim sa uzivanjem!

Ne smeju... isti materijal??? Pa to kopira ip5! :)

Interesuje me jedna stvar, pojavila mi se mogucnost da prekookeana dobijem tel. za cije poreklo nisam 100% siguran. Kolika je mogucnost da se tel preko imea prati i napravi problem meni ili tom coveku koji ce mi tel poslati.
Samo u toj zemlji odakle je telefon
saznao sam i iz kamiona koje kompanije je ispao i saznao sam da je imei kod njih blokiran. Da li mozda neko zna da li su te blokade vremenski ogranicene ili ne, kao i da li ta blokada imea moze da mi onemoguci koriscenje telefona kod nas ili u evropi?

Razmisljaj logicno - zasto bi bile vremenski ogranicene, i kako bi blok imei od strane npr t-mobile usa mogao da utice na telenor kod nas;)
Recimo u Holandiji pricao mi brat, ako ukljucis kradeni mob stalno te zasipaju porukama nekim da ti se smuci, dok taj isti telefon kod nas najnormalnije radi

Poslednja izmena:
ajde neko iz prve ruke, I9300XXDLI8 ima li smisla stavljati ili da cekam i dalje jb...

cekaj JB...

kad se bude pojavio.. apdejtovace ti se telefon bez gubljenja podesavanja i instaliranih programa

ako sada nabudzis leaked/beta JB, moraces sve da instaliras od nule...

njaaa :( tnx

Vertumus ruke ti se pozlatile!

sve u svemu, ne svidja mi se ovaj trend... proizvodjaci grafike trpaju pare game developerima da prave igre samo za njihov proizvod, pa se posle prave blesavi. kao, igra koristi unikatne opcije koje samo njihov proizvod ima zato sto je najbolji....

Po meni je dobro što im trpaju pare, zato što tako dobijamo bolje igre. Kamo sreće da i ostali proizvođači rade kao nvidia.

Po meni je dobro što im trpaju pare, zato što tako dobijamo bolje igre. Kamo sreće da i ostali proizvođači rade kao nvidia.

nisam bas siguran koliko je kvalitet igre uslovljen sponzorstvom od strane nvidia... igra je onakva kakvom je developer zamisli a onda mu nvidia tutne pare da implementira physix ili da bude THD exclusive iako sve te stvari moze da radi i drugi hardware, ponekad cak i bolje od same nvidie...

evo ti primera, chainfire3d kod drugara na s2 pokrece dead trigger u tegra modu sa full grafikom, svi efekti... moj hox, naravno, pokrece u tegra modu ali baguju texture na odredjenim delovima... eto ti ga na :/

ajde neko iz prve ruke, I9300XXDLI8 ima li smisla stavljati ili da cekam i dalje jb...

Imao sam I9300XXDLI8, Dragon rom 24 sata i vratio sam se na I9300XXDLI5 Dragon.Sve radi savršeno kod petice.Pre sat vremena sam flešnuo SiyahKernel S3-v1.6Beta 14,i ne mogu da verujem,koliko je bolji od štok kernela.U STweaks-u koji dolazi sa njim imate gomilu podešavanja:CPU,GPU,audio,screen,misc,extras.Ono što me je na prvu loptu oduševilo je kvalitet zvuka u slušalicama.50% je bolji od inače dobrog zvuka.Slobodno probajte,nećete da se pokajete.Pazite,ovaj kernel je samo za one koji imaju JB.

cekaj JB...

kad se bude pojavio.. apdejtovace ti se telefon bez gubljenja podesavanja i instaliranih programa

ako sada nabudzis leaked/beta JB, moraces sve da instaliras od nule...

Greška,postoji nandroid,titanium backup...Svaki JB rom zahteva wipe data(factory reset),wipe cache i dalvik.Što znači da se kreće od 0.Posle 5 minuta restore-a imam sve kako je bilo.

OTA JB ne zahteva nikakav wipe, na to je Gizmo mislio.

dakle galaxy 4 ce biti note 2? :D

nesto se bas i ne oseca kredibilitet u izvestaju ali dobro, posebno kad procitate da je autor samoproklamovani apple fanboy...

preuzeto sa sammobile

"Samsung denies Galaxy S4 in march. Not so surprising isn’t it? After the Galaxy S 4 report that spread faster than a wildfire, Samsung via their Twitter account decided to clear the air. Samsung dismisses by saying the Galaxy S 4 rumor is “simply not true.”"

called it :)

Flešabilni Notification Drop Down ,mojih ruku delo.Mislim da za početnika nije loše.Screenshot 1.pngScreenshot 2.png

Pa šta si zapravo promenio, samo si stavio pozadinu na dropdown i to ne izgleda baš najbolje...

Pa šta si zapravo promenio, samo si stavio pozadinu na dropdown i to ne izgleda baš najbolje...

Ne ide to baš tako,mora da se resajzuje slika u PNG formatu (samo jedna veličina se flešuje) da se upakuje sve i spremi za fleš iz CWM-a.Nešto mi ispadaju izdužene.Moram još da radim,nema nigde da se nađe tutorijal.

Vrh Dno