Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja sam skinuo igru, međutim nikako ne mogu da je prebacim na sd karticu. Zna li neko zašto mi se ne nudi ta opcija?

A sto bi je uopste prebacivao na sd karticu? Samo igra po defaultu ide u internu memoriju sa svojih nekoliko mb a data od 1.37 GB ide na sd karticu...

Ja sam skinuo igru, međutim nikako ne mogu da je prebacim na sd karticu. Zna li neko zašto mi se ne nudi ta opcija?

Zbog ljudi koji kupe klasu 2 ili klasu 4 sd kartice i onda se bune kako im lose radi igra, odlucili su svi koji prave od 200-300mb+ igre da iskljuce to zbog tih ljudi... Inace imate mod na xda da prebacite sve te velike fajlove za igrice... Mislim da telefon treba da bude root-ovan.

ja ne kapiram cemu pomama za prebacivanje aplikacija na sd karticu, evo ja imam 15 igrica i duplo toliko aplikacija pa sam potrosio oko 6gb i ostalo je skoro jos toliko... za sta vama toliko treba ta interna memorija slobodna? jel moguce da neko instalira po 100 igrica na telefonu? ja ni ovih 15 ne stignem da pogledam valjano...

Imam jedno pitanje u vezi video playera koji pusta mkv format i cita dolby digital i dts.Znaci hocu da prebacim mkv file ali u celosti bez onog convert and copy nego u originalu.Skinuo sam mvideo player i on pusta mkv file bez problema i seckanja ali nema tona.Zvuk je inace u dts-u.Isto se desava i sa originalnim playerom koji dolazi uz s3.Pusta sliku bez problema ali nema tona.Skinuo sam vplayer i on pusta zvuk ali slika secka.Tako da mi i to nije resenje.
Interesuje me da li na play story postoji neki audio ili video codeck pack koji bi resio pustanje zvuka dolby digital-a i dts-a kroz mkv file?I koji video player je najbolji za pustanje hd filmova za samsung s3?

Imam jedno pitanje u vezi video playera koji pusta mkv format i cita dolby digital i dts.Znaci hocu da prebacim mkv file ali u celosti bez onog convert and copy nego u originalu.Skinuo sam mvideo player i on pusta mkv file bez problema i seckanja ali nema tona.Zvuk je inace u dts-u.Isto se desava i sa originalnim playerom koji dolazi uz s3.Pusta sliku bez problema ali nema tona.Skinuo sam vplayer i on pusta zvuk ali slika secka.Tako da mi i to nije resenje.
Interesuje me da li na play story postoji neki audio ili video codeck pack koji bi resio pustanje zvuka dolby digital-a i dts-a kroz mkv file?I koji video player je najbolji za pustanje hd filmova za samsung s3?

probaj dice player, od avgusta je cak postao i freeware nema ni reklame...

Rom,Based on XXDLI3.Evo nekoliko skrinova.Inače radi skoro pa savršeno.Mislim da je JB doveden do kraja.Uskoro izlazi verovatno konačna i ispeglana verzija Base XXDLI4.Screenshot 1.jpgScreenshot 2.pngScreenshot 3.jpgScreenshot 6.pngScreenshot4.jpg

Auuu sarenila... :)

Bez ljutnje, ali kako možeš da gledaš u takvu ogavnost.

Ovo i mene zanima. izgleda da su svi poskidali dts zbog licence. Inače sačuvao sam poslednju varijantu mx playera (1.6f) koja je podržavala dts i još uvek otvara sve bez problema.

Poslednja izmena:
Prošlo je sat vremena od kad sam flešnuo rom,sada dolazi na red fino podešavanje,inače ova tema dolazi sa romom.Bitno da radi odlično,videću kako stoje stvari sa baterijom.

ja ne kapiram cemu pomama za prebacivanje aplikacija na sd karticu, evo ja imam 15 igrica i duplo toliko aplikacija pa sam potrosio oko 6gb i ostalo je skoro jos toliko... za sta vama toliko treba ta interna memorija slobodna? jel moguce da neko instalira po 100 igrica na telefonu? ja ni ovih 15 ne stignem da pogledam valjano...
Што те чуди? Ја имам 6 игрица, па ми је остало слободно 3 гб. До скоро нисам имао слободне меморије па сам морао да бришем оне које сам прешао. Ове игрице што ја играм заузму и по 2 гб..

Јел ово копија сенса ? Док ми је HD2 био на винмо, такве су биле иконице...

Што те чуди? Ја имам 6 игрица, па ми је остало слободно 3 гб. До скоро нисам имао слободне меморије па сам морао да бришем оне које сам прешао. Ове игрице што ја играм заузму и по 2 гб.

koje su ti to igrice zivota ti? :)

ali sto je baja na videu stavio maramice ispod s3 a kao zgazice ga... right...

Poslednja izmena:
Што те чуди? Ја имам 6 игрица, па ми је остало слободно 3 гб. До скоро нисам имао слободне меморије па сам морао да бришем оне које сам прешао. Ове игрице што ја играм заузму и по 2 гб..

Јел ово копија сенса ? Док ми је HD2 био на винмо, такве су биле иконице...

Ne,ovo je JB rom Dragon,sa njegovom zelenom temom.Možda su ikone slične,ali nema veze sa sense.Rom inače dolazi sa ovom ludom temom,koja se pojavi odmah po pokretanju roma.Prva reakcija,šok.Sad sam se navikao,neću da je menjam,uostalom tema se menja za 3 minuta.Nešto drugo je ovde bitno,pola dana koristim ovaj rom i mogu da kažem da ne uočavam nijedan bag.Prvi JB rom koji može da se koristi za svakodnevnu upotrebu,a ne samo za test.Preporuka,vidim da je u toku noći izašla verzija 1.6,sa novom galerijom i kamerom sa NOTE 2.

Gledao sam te videe prije par dana, patetično. Čak su zabranili na YouTube-u da raja like-uje odnosno dislike-uje.

Pored kompa i 32" tv-a mi stvarno ne pada na pamet da se igram na telefonu.

Pored kompa i 32" tv-a mi stvarno ne pada na pamet da se igram na telefonu.

Како то да носим кад путујем ?

@realfb је био бесплатан на маркету, али је класичан гејмлофт фазон, одиграш једну утакмицу и испразни ти се енергија па мораш да купиш ако хоћеш да играш . Мада има неки баг да помераш сат на телефону после сваке текме па ти се напуни та енергија али нисам хтео да се зезам са тим...

Ne znam, poneseš tv :D
Meni je ekran mali čak i na Nexus 7 za neke ozbiljnije igranje. Smorim se brzo. Kad putujem uglavnom čitam i slušam muziku.

Pozdrav drugari treba mi mala pomoć,od skora sam vlasnik plavog Samsung S3 i to mi je prvi android uređaj,uglavnom za sad sam prezadovoljan sa njim,odmah sam odradio root i stavio novi firmware ali u svemu tome nisam uspeo da zapamtim i zabeležim negde koji je bio stock firmware.
Inače telefon je uzet u MTS-u pa ako neko ima telefon iz MTS-a bio bi zahvalan ako bi mogao da mi javi koja je stock verzija firmware da imam za svaki slučaj ako budem morao da ga vraćam na reklamaciju,pokušao sam da pronađem na samsung-updates.com koja je verzija i prema uputstvu odatle ispada da imaju 2 verzije probao sam obe ali koliko sam video nije nijedna od te 2 tako da ne znam šta su oni stavljali u svoje telefone.

Prodao sam ip4 i uzeo S3 beli. Legao je lepo rock case sivi i Momax clear screen protektor. Instalirao sve što mi treba pored root-a. Battery booster mi odgovara. Jel' se vama dešava da ponekad onako zabaguje i treba mu vremena da povrati ikonice i ostalo? Kao da nisu u kešu ili tako nešto.

Pozdrav drugari treba mi mala pomoć,od skora sam vlasnik plavog Samsung S3 i to mi je prvi android uređaj,uglavnom za sad sam prezadovoljan sa njim,odmah sam odradio root i stavio novi firmware ali u svemu tome nisam uspeo da zapamtim i zabeležim negde koji je bio stock firmware.
Inače telefon je uzet u MTS-u pa ako neko ima telefon iz MTS-a bio bi zahvalan ako bi mogao da mi javi koja je stock verzija firmware da imam za svaki slučaj ako budem morao da ga vraćam na reklamaciju,pokušao sam da pronađem na samsung-updates.com koja je verzija i prema uputstvu odatle ispada da imaju 2 verzije probao sam obe ali koliko sam video nije nijedna od te 2 tako da ne znam šta su oni stavljali u svoje telefone.

Serbia 2012 July 4.0.4 I9300XXALF2 I9300OXFALF1
Serbia 2012 August 4.0.4 I9300XXBLH1 I9300OXFBLH1

Prodao sam ip4 i uzeo S3 beli. Legao je lepo rock case sivi i Momax clear screen protektor. Instalirao sve što mi treba pored root-a. Battery booster mi odgovara. Jel' se vama dešava da ponekad onako zabaguje i treba mu vremena da povrati ikonice i ostalo? Kao da nisu u kešu ili tako nešto.

Dasava se meni obicno kad nesto zauzme memoriju npr. neka igrica ili google earth posle mu obicno treba sekunda do dve da se povrati.

Nazad
Vrh Dno