Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ko zna. Dosta ljudi je dobilo razlicite firmware na njemu, najcesci je bio LF2. Dok spisak stock firmwarea mozes da nadjes na XDA malo ce teze ici nalazenje CSCa za nasu zemlju (SEE/TOP koliko se secam).

Mozda neko ko je skidao LF2 sa XDA moze da kaze koji se CSC nalaze tamo.

Jel moguce da niko ne zna ili da niko nije procitao ovaj moj post?
A sta ces da uradis sa tim nandroid backup-om? Da ga vratis i nosis u servis ako zatreba? Nece tako moci. Jednostavno skines checkfus program i direktno downloadujes sa samsungovog servera Serbia MSR i flesujes Odinom. Uvek najnoviji, uvek provera download-a, uvek max brzina. Kud ces lepse :)

za srbiju je CSC "BL" koliko sam ja video..
to je oznaka za "baltic" iliti "balkan"....

Poslednja izmena:
@j sasa
Ma necu nista ni da uradim a kamoli da ga nosim u servis, ne daj Boze.. Telefon radi savrseno. Slucajno sam obrisao nandroid backup stock-a, snimao par rom-oma ali nekako sam stekao utisak da mi je stock verzija zaista najbolje i najstabilnije radila a ostali rom-ovi manje, vise uvek imaju neku manu.

Video sam na XDA spisak ROM-ova al nemam predstavu koji od pomenutih da skinem tj. koji je za ove nase prostore tj. koji dolazi uz Telenor telefone. Ponadah se da je nekoliko ljudivovde uzelo mozda iz Telenora pa da znam koji da skidam i trazim i cekam update za JB.

@j sasa
Nisam ga ni jednom povezao sa Kies-om...
Pogledacu ovo na samfirmware.com o cemi se radi.

hmm zna li neko zasto nema CM10 za international verziju s3 ? :(

pade mi telefon sinoc sa stola na parket na ledja visina 1 30cm ,srecom maska je primila udarac za tim :D nema ogrebotina samo se restartovo i sad radi normalno ... bem ti ove telefone srcku treba da dobijem :D

Narode,sta rekosmo za mnogo crnje tacke i tacketine na displeju kada je crna pozadina? To imamo svi ili samo mi izabrani? :confused:

Ja sam na prvom primerku imao te tačkice u obliku i veličini identično onom maslačku sa pozadine. :)
Bilo je frustrirajuće, zamenili mi za novi i na ovom novom imam jednu linijicu od 1cm retko primetnu i to je to.

Stvarno je...za ne poverovati. Da li to podleze reklamaciji/garanciji? Da li to znaci da i ovaj superamoled za neko vreme ide u vecna sijalista?

Ja sam u soku. Takav luksuz sebi da dozvole za ovakav uredjaj.. mada,mozda ih isto dele-kvalitetniji za normalan svet i fush za Srbiju? Odatle mizda firm iz juznog pola, babine dzenarike ili miletovog sokaceta...

Kako vam se cini ova ponuda,jel ima bolje http://www.emmi.rs/memorijske-karti...-32gb-samsung-mb-msbg.11.html?productId=26439

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam u soku. Takav luksuz sebi da dozvole za ovakav uredjaj.. mada,mozda ih isto dele-kvalitetniji za normalan svet i fush za Srbiju? Odatle mizda firm iz juznog pola, babine dzenarike ili miletovog sokaceta...

Ti nisi čitao mane Amoled tehnologije?
Pročitaj "Amoled burn in effect"

Ti nisi čitao mane Amoled tehnologije?
Pročitaj "Amoled burn in effect"

Ono na svakom displeju se vremenom manje-više vidi trag(burn in) prethodne slike najčešće neki logo, sat ili slično ako se u dužem vremenskom periodu ne gasi.
Kontam da bi na telefonu mogao da se javi neki trajniji efekat samo ako se lupam postavi pored kreveta sa konstantno uključenim displejom koji prikazuje sat ili šta ja znam neka reklama kao na ovim izloženim primercima po Vipu/Mtsu/Telenoru ali ko koristi telefon za to?

A koliko je kritičan burn in na Amoledu? Mislim da li se gubi trag vremenom ili..ostaje za "vjek vjekova" :)?

Pogledajte na mobu kako vam izgleda ovo, a posle pogledajte na kompu. Vidi se fina razlika na stetu s3 gde su linije dosta izrazene.
Screenshot_2012-09-02-23-49-35.png

bilo gde gde ima full crna boja;) to je vec poznata mana amoleda

A kako treba da izgleda? Meni na racunari izgleda kao neki malo cudniji gradijent.
EDIT: Shvatam :)

Poslednja izmena:
Ima li iko iskustva sa izradom aplikacija za S3 ? Ja trebam dobiti svoj za nekih 7 dana, a spremio sam podlogu za development (Eclipse i svi potrebni SDK-ovi) na računaru. Pa me zanima, pošto sam još relativno nov oko Android platforme, da li trebam otključavati telefon ili koristiti neke jailbreak-ove ili mogu odmah ovako početi izrađivati aplikacije ?

Ljudi pomagajte pocheo telefon da se sam od sebe pali i gasi shta se to deshava?

resetuje se :)

Nazad
Vrh Dno