Neka aplikacija, najverovatnije google maps. I meni se to dešavalo.Restartovao sa vec da puta al ne pomazhe, znachi nishta ne diram i odjednom ko da je neko stisnuo dugme za otkljuchavanje pojavi se slika na ekranu i posle nekoliko sekundi se izgubi
Samsung Galaxy S III Smartphone Sales Hit 20 Million http://mashable.com/2012/09/06/samsung-galaxy-s-iii-sales/
Maločas pročitah na flipboardu da je Samsung prodao 20 miliona GS3. Prosečno 200000 svakog dana, što znači da se 6x brže prodaje nego GS i 3x brže od GS2 u vreme kad su oni izašli.
Od toga 6 miliona u Evropi, 4.5 u Aziji, 4 u S. Americi i 2 miliona u Koreji.
Respect.
A onda dodje Apple i za nedelju dana proda pola od toga xDD
http://tech2.in.com/news/smartphones/analyst-predicts-10-million-iphone-5-sales-in-first-week/417562
Da, osim ako ih Samsung ne izlevati sa nekim Jellybean telefonom.
danas reko aj da probam onaj samsung app store kod njih moze da se plati kao preko racuna, izaberem aplikaciju 118 kinti i kao sve potvrdim kad oni mi posalju dve potvrdne poruke i naravno charguju me dvaput! koji slepci... i ne nisam nista slucajno dvaput kliknuo dok je stajao "Waiting" u samsung app storu stigle su dve poruke jedna za drugom...
jel ovo bug ili uobicajena praksa, jel probao jos neko ovaj servis? necu crci za ekstra 118 dinara ali ako ce ovako svaki put nije ok...
Upravo sam kupio jednu app, cisto da probam, i sve je proslo bez problema. Stigla jedna poruka, skinuto 118 din sa racuna, i stigo mi jedan mail sa detaljima obavljene kupovine
Izgleda da je kod tebe ipak bio neki bug.
Steta sto je izbor aplikacija veoma slab.
Combat 3 sam skinuo i mnogo mi je nezgodan za igranje- upravljanje, a Asphalt 7 ne vidim kao free u Samsung apps.btw jeste primetili da na samsung app imate promotivno da skinete Asphalt 7 i Modern Combat 3 full verzije... sweet!
Jel' SamApp skida sa telefonskog racuna direktno?![]()
Imate danas besplatno Asphalt 7 na Game Hub/Samsung Apps-u koga zanima. Ja skinuh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari