Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ekran (GG) je katastrofa na s3 u poredjenju sa s2 i s1. Dosta njih se zalilo da su im se pojavile ogrebotine a pazili su i mazili telefone. Ima ih i ovde samo cute. Nisam od onih koji svog konja hvale ali cu i sada reci, za.ebali su skroz stvar sa zvucnukom i gorilom. Razumem da bude istog kvaliteta kao prethodni model ali da bude losijeg, pa jos i duplo skuplje, to ne razumem

Sto se zvucnika tice slazem se u potpunosti! Katastrofa ili kataklizma jos bolje.
Sa staklom nemam problema za sada i nadam se da ce tako i ostati. Jedino mi smeta sto mi sa leve strane ulazi prasina, staklo je malo vise izmaknuto od okvira sa jedne strane pa moram da cistim sa papirom recimo.

@dule Cekaj Note, ali bojim se da ce biti slicna situacija, veliki hajp a malo realnih unapredjenja i poboljsanja.
Po mojoj nekoj proceni bice RGB (Ne mogu da tvrdim 100%), ista rezolucija kao Note, overklokovani S III procesor, 8mpx kamera, JB out of the box, 1.5GB RAM... ali nekome je 5.5" previse...

Poslednja izmena:
Pa jeste 5.5 preveliki ekran ali videcu.S2 je zakon,zaista perfektan telefon.Na S3 dok sam ga probao u Telenoru,me najvise iritira zadnja strana plastike,toliko se presijava rozikasta boja da je to uzas,i na plavom i na belom,a tek otisci na plavom koliko ostaju pozadi,dok na crnom S2 nema nikakvih presijavanja niti ostaju otisci bilo gde.Da je malo povoljniji S2 u Telenoru opet bi uzeo crni i cuvao ga dok se sam ne raspadne,ali je preskup,morali bi da mu snize cenu malo.

Pa prikazan je tokom olimpijade s3 u crnoj varijanti. Pojaviće se dakle i kod nas valjda tokom jeseni.
Što se tiče nestašice tako je bilo i prošle godine sa s2. Dva meseca po izlasku na tržište u telenoru je bilo par nedelja čekanja da im stigne. Jurio sam za ženu pa znam.

U pravu si, upravo sam instalirao FoxHound i mnogo je brzi od opere. Samo su mi slova nesto mnogo sitna (na normal su), kad stavim na large onda su pa neprirodno velika :(
U TT jedva vidim sta pise, oci mi ispadose :)
preko ota skini stock font i bice ti sve ok,definitivno najbolji rom za s3 a probao sam bar 7,8 razlicitih

Ovako,uvek zaboravim da napisem,pre par dana kada sam bio u Telenoru oba primerka su imala naprsnuca oko kamere,kao i u donjem delu maske na ledjima,koja su tu zbog stalnog natezanja vezanog konektora,ali konektor nema bas nikakve veze sa kamerom,a cujem da su jos mnogi u svim Telenor radnjama oko kamere videli naprsline oko kamere,evo slika iz Knez Mihajlove.

http://www.gizbot.com/wp-content/bl...build-issues-in-white-samsung-galaxy-s3-1.jpg

A procitao sam da beli primerci imaju cesta pucanja prednjog dela amske,sta je Samsung i priznao gresku i omogucuje zamenu maske kome se to desi ali ipak,to je telefon od skoro 700 eura i pucanja maske napred a tek oko kamere ne sme da ima.Kako na S2 modelu nikakvih slicnih pucanja maske oko kamere nije bilo,a S2 jos ima bolji ekran od S3 modela,u to sam siguran.Pre bih opet uzeo S2 nego S3,mislim da je S3 jako lose uradjen.

Ne kosta 700e nego 500e ;) Ali i da kosta 200e, tako nesto ne bi smelo da se desi.

U Comtrade-u je 80 000din, što je 670e. Pusti ti cene po oglasima, za keš u prodavnici sa dve godine garancije praktično nema nigde ispod 600e.

450e u oglasima na benchu sa garancijom.

@dule79bg

Hoces više ti kupiti taj telefon ili nećeš? Ako nećeš ne moraš, kukaš sve, a ovde ljudi zadovoljni. Prvo pričaš kako je HOX najbolji, jer je najskuplji, onda pričaš da ces da uzmeš 808PV i sad se nakacio i ovde i premisljas se ko mlada... (doduše premisljaj se ti koliko hoćeš, ali ne moras javno sve, ostavi nešto i u svojoj glavi)

evo da vam se polako pridruzujem. nadam se da cu ga dobiti u oktobru iz kanade. procitao sam sve postove od 1 do zadnjeg.
apsolutno se ponavlja scenario postova kao sa svim telefonima.;
prvo, zeznja da se nabavi nova munja.
drugo, gde je najbolje uzeti,
trece, 80 posto, fantazija od fona, 20 posto cute.
cetvrto, kako da ga nabudzimo i opremimo,
sesto, ima mnogo falinki i sad;
djubre jedno, kako nam je sljamsung uvalio ali izlazi uskoro bolji, verovatno ce da isprave greske.
he, he.
evo moj doprinos;
http://mobile.brando.com/Samsung-Ga...Refine+Search=Search&sortby=newest&pgSize=250
imate oko 250 stavki za s3. pa ko voli nek izvoli.
s moje strane preporuka; dvaput sam uzimao od njih iz hong-konga, stizalo je za 15 dana. ranije je bilo malo zezanja oko placanja, pa sam ih kontaktirao mejlom i i sve je leglo. super cene, samo 3 s za postarinu.
pratim vas do oktobra, a onda ima da mi se isprse znalci i da me nauce kako da ga otkljucam sa kanadske mreze. otom potom.
ajd ziveli !

450e u oglasima na benchu sa garancijom.

Nije isto kao kad ga ti kupiš iz prodavnice. Kao novi auto kad kupiš iz salona i kad kupiš mesec dana star. Zna se da čim ga izvezes iz salona on izgubi 20% od vrednosti. I ovaj mesec dana star je u suštini nov, ali nije to to...

DjilkoshNS moja je stvar da li se premisljam ko mlada,jel znas to???
Kupicu kada budem mogao i sta budem hteo,to utuvi sebi u glavu...
S3 ima los ekran i jos losu masku koja oko kamere bez razloga puca,a vi koji mislite da je S3 savrsen raspitajte se malo,jer je Samsung priznao gresku da na belim primercima maska napred sama posle kratkog vremena puca i da je oni besplatno menjaju.
Tvrdim da One X ima bolju masku,za ostalo ne znam,znam da S2 ima savrsen ekran,savrsenu masku koja mi za 7 meseci nigde nije pukla niti je ekran imao jednu tackicu.

Poslednja izmena:
Nije isto kao kad ga ti kupiš iz prodavnice. Kao novi auto kad kupiš iz salona i kad kupiš mesec dana star. Zna se da čim ga izvezes iz salona on izgubi 20% od vrednosti. I ovaj mesec dana star je u suštini nov, ali nije to to...

Sta nije isto, pa imas na oglasima primerke stare 1 dan sa kojih ni folija nije skinuta, sa dve godine garancije. Ako to nije novo, ja ne znam sta je.

U Comtrade-u je 80 000din, što je 670e. Pusti ti cene po oglasima, za keš u prodavnici sa dve godine garancije praktično nema nigde ispod 600e.
Imas ispod te cene kod operatera sa svim obavezama, pa jos neke rata. (ne ispod 600e, ispod 670e). Vani je 520e+.

Sta nije isto, pa imas na oglasima primerke stare 1 dan sa kojih ni folija nije skinuta, sa dve godine garancije. Ako to nije novo, ja ne znam sta je.
I ja se pitam :D A ima i "kupac prvi otvara", gde nije ni taknut.

@dule79bg
Pa sta nas briga sta ćeš da kupiš... Ne moramo mi da znamo svako tvoje kretanje i razmišljanje... Ti ustvari ne znas ni šta hoćeš... Hoćeš HOX, GS3 i 808 u jednom uredjaju, e pa teško...

P.S. Ja ne znam da se neko žalio na pucanje oko kamere...
Ekran loš? O Bože.
Samo sam rekao da ne moras spamovati temu sa tvojim hoću - neću...

Pa samo covek koji ne voli pare ce da kupi tamo. Kada na oglasima novi sa 2 god te iste garancije idu i po 480.
U telefonima nema razlike osim ako zelis da kazes wow platio sam ga 80 000din.
To sto su na oglasima ne znaci da imaju falinku pobogu. Isti novi telefoni, sa istom garancijom.
I ne nisu mesec dana stari nego dan, neotpakovani.

Poslednja izmena:
Ovako,uvek zaboravim da napisem,pre par dana kada sam bio u Telenoru oba primerka su imala naprsnuca oko kamere,kao i u donjem delu maske na ledjima,koja su tu zbog stalnog natezanja vezanog konektora,ali konektor nema bas nikakve veze sa kamerom,a cujem da su jos mnogi u svim Telenor radnjama oko kamere videli naprsline oko kamere,evo slika iz Knez Mihajlove.

http://www.gizbot.com/wp-content/bl...build-issues-in-white-samsung-galaxy-s3-1.jpg

A procitao sam da beli primerci imaju cesta pucanja prednjog dela amske,sta je Samsung i priznao gresku i omogucuje zamenu maske kome se to desi ali ipak,to je telefon od skoro 700 eura i pucanja maske napred a tek oko kamere ne sme da ima.Kako na S2 modelu nikakvih slicnih pucanja maske oko kamere nije bilo,a S2 jos ima bolji ekran od S3 modela,u to sam siguran.Pre bih opet uzeo S2 nego S3,mislim da je S3 jako lose uradjen.

Moze neki link u vezi zamene prednje maske od strane samsunga?

Hvala.

@dule79bg
Pa sta nas briga sta ćeš da kupiš... Ne moramo mi da znamo svako tvoje kretanje i razmišljanje... Ti ustvari ne znas ni šta hoćeš... Hoćeš HOX, GS3 i 808 u jednom uredjaju, e pa teško...

P.S. Ja ne znam da se neko žalio na pucanje oko kamere...
Ekran loš? O Bože.
Samo sam rekao da ne moras spamovati temu sa tvojim hoću - neću...

+1

79.000 dinara je s3 u prodavnicama a one x 85.000 tako da covek kaze istinu.

@dule79bg
E stvarno ovde covek moze svasta da procita. Kako bre ekran los, o cemu ti pricas? Nemoj da plasis ljude bez potrebe. Mislim da nije u redu da tako pricas o telefonu samo na osnovu nekih prica po netu. Naravno da uvek ima falicnih modela posebno u danasnjoj masovnoj proizvodnji i verujem da to sto pises se desava u nekim pojedinacnim slucajevima, ali da izvlacis tu neke slike i plasis ljude je malo bezveze.

Evo ja imam mesec dana plavi S3, nosam ga po dzepovima jos nisam kupio futrolu nikakvu... pipa ga ko stigne (da izvinite:) i nema nikakve ogrebotine ...nista ne zvace, nista se ne guli, sve je na svom mestu kao i prvog dana! Tako da mislim da je nas mnogo vise zadovoljnih nego ovih drugih, i da bi o kvalitetu izdrade i izdrzljivosti istog trebalo da pisu vlasnici telefona, a ne te rekla-kazala price.

Dakle ukoliko neko ima dilemu ili je zaplasen ovakvim pricama moja preporuka je - ne obazirite se, telefon je odlican, ja sam zadovoljan!

DjilkoshNS moja je stvar da li se premisljam ko mlada,jel znas to???
Kupicu kada budem mogao i sta budem hteo,to utuvi sebi u glavu...
S3 ima los ekran i jos losu masku koja oko kamere bez razloga puca,a vi koji mislite da je S3 savrsen raspitajte se malo,jer je Samsung priznao gresku da na belim primercima maska napred sama posle kratkog vremena puca i da je oni besplatno menjaju.
Tvrdim da One X ima bolju masku,za ostalo ne znam,znam da S2 ima savrsen ekran,savrsenu masku koja mi za 7 meseci nigde nije pukla niti je ekran imao jednu tackicu.

Au brate al si lupio. S3 ima los ekran... A na osnovu cega si to zakljucio? Evo pored mene su i s2 i s3 pa da vidim sta je to bolje na ekranu s2

Pa samo covek koji ne voli pare ce da kupi tamo. Kada na oglasima novi sa 2 god te iste garancije idu i po 480.
U telefonima nema razlike osim ako zelis da kazes wow platio sam ga 80 000din.
To sto su na oglasima ne znaci da imaju falinku pobogu. Isti novi telefoni, sa istom garancijom.
I ne nisu mesec dana stari nego dan, neotpakovani.

Mozda coveku brani svoju investiciju od bacenih +250e :D

Ne plasim ja nikoga pricama,ZNAM sta sam video u dve radnje Telenora,na oba modela je plastika oko kamere popucala,kao na slici mojoj,a na jednom primerku i maska pozadi dole pri kraju ali to je od vezanog konektora,ali oko kamere nema kontakta sa konektorom niti pada na zemlju a to znaci da tu nesto ima.Tvrdim da S2 ima bolji kvalitet maske t.j kvaliteta plastike,a ko se ne slaze,njegov problem.Zao mi je sto sam morao da prodam S2 ali videcu da ga kupim opet jer mi se S3 jednostavno ne dopada,na zadnjoj strani maske plus ostaju otisci kao ludi,plus se presijava neka rozikasta boja,sto mi je odvratno.A hteo sam jos prosle nedelje da kupim S3 ali ga nije bilo u Knez Mihajlovoj,ali posle svega sto sam procitao lose o njemu,ipak necu,vraticu se verovatno neprevazidjenom modelu S2.

Pravio sam poređenje sa automobilima zato što je par dana za telefon ništa, baš kao što je mesec dana ništa za auto koji je isto tako u garanciji i još nema ni razrađen motor. Auto koji je mesec dana star je na oglasima/auto placevima jeftiniji 20% u odnosu na nov isto kao što je gs3 jeftiniji 20% na oglasima u odnosu na isti u slobodnoj prodaji. I ja bih isto tako pre kupio tako auto ili telefon, ali ta cena automobila i telefona je sa razlogom niža u odnosu na početnu. A mnogi koji imaju para neće da se zanise sa tim nego će da kupe nov

Ne plasim ja nikoga pricama,ZNAM sta sam video u dve radnje Telenora,na oba modela je (1)plastika oko kamere popucala,kao na slici mojoj,a na jednom primerku i maska pozadi dole pri kraju ali to je od vezanog konektora,ali oko kamere nema kontakta sa konektorom niti pada na zemlju a to znaci da tu nesto ima.Tvrdim da S2 ima bolji kvalitet maske t.j kvaliteta plastike,a ko se ne slaze,njegov problem.Zao mi je sto sam morao da prodam S2 ali videcu da ga kupim opet jer mi se (2)S3 jednostavno ne dopada,na zadnjoj strani maske plus ostaju otisci kao ludi,plus se presijava neka rozikasta boja,sto mi je odvratno.A hteo sam jos prosle nedelje da kupim S3 ali ga nije bilo u Knez Mihajlovoj,ali posle svega sto sam procitao lose o njemu,ipak necu,vraticu se verovatno neprevazidjenom modelu S2.

1 - Istina, ovo sam čitao i na netu, dosta ljudi je imalo problema sa pucanjem maske oko kamere. Lično i ja kao vlasnik, mislim da S3 ima slabiji kvalitet izrade od recimo One X, s2 nisam imao.
2 - Eto, ti si se već odlučio, znači trolovanje na ovoj temi više nije potrebno. Kupićeš S2, S3 ti se ne sviđa i "mirna Bosna". Chill out.

Mnogima puca i okvir oko telefona, na 4 mesta. Zaista ima puno slucajeva posebno beli model. Samsung se nije oglasavao povodom ovog problema.

Nazad
Vrh Dno